Bog & idé Recensioni

53.212
TrustScore 4.5 su 5

4,5

Bog & idé har rigtig mange fine ting, og altid god betjening. Man kan derudover bestille nærmest alle slags bøger til afhentning (mod betaling selvfølgelig). + God kundeservice + Mange bøger +... Leggi di più

Selve de fysiske butikker er fine nok- og har bevaret sin traditionelle stil. Når det kommer til at bestille en lydbog eller en bog til levering er ventetiden alt for lang. Jeg har flere gange skul... Leggi di più

Personalet er meget hjælpsomme og meget vidende. Det store udvalg af bøger og alle de mange andre ting, bliver præsenteret indbydende og pænt.

1. Libreria

Bog & idé er Danmarks største boghandlerkæde - en kæde med en lang historie og et værdigrundlag, der tager afsæt i kundernes ønsker og behov.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

53K recensioni

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 94% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

(53.212)

3137 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Falsk leveringstid

Jeg bestilte en bog hos Bog & Idé, hvor leveringstiden på hjemmesiden var opgivet til 1-3 hverdage.

Da jeg efter tre hverdage hverken havde modtaget bogen eller nogen form for opdatering om afsendelse, kontaktede jeg selv kundeservice. Først her blev jeg oplyst om, at virksomheden står midt i et større lagerskifte, som skaber forsinkelser – og at de end ikke kan give en konkret afsendelsesdato på min ordre.

Det er uacceptabelt at reklamere med hurtig levering på hjemmesiden, når man internt har så store lagerudfordringer, at man ikke kan overholde det. Endnu værre er det lave informationsniveau, hvor man som kunde selv skal række ud for at få besked om interne problemer, der direkte berører ens køb.

Sørg for gennemsigtighed om jeres leveringstider, før I tager imod kundernes ordrer.

10 settembre 2026

Kun halvdelen kom frem

Jeg havde bestilt 6 ting d. 4/9; 1 pose Lego, 1 put-i-kasse og 1 træ tog bestående af tog og 3 bogstaver. Alt skulle bruges til gave d. 12/9. Da vi rammer d. 11/9 har jeg fået sendt Lego, put-i-kasse og 1 bogstav i hver sin kasse og med hvert sit track and trace nummer. Toget og de sidste to bogstaver stod stadig som bekræftet og der stod ingen steder hvornår jeg kunne forvente at få det leveret. D. 11/9 var jeg så i en fysisk bog og idé butik og finder de tre manglede dele af min ordre. I MIN NÆRMESTE BOG OG IDÉ BUTIK.
De får to stjerner for det var muligt for mig at fortryde resten af min online ordre og få de penge tilbage. Men det er virkelig for dårligt at der ikke bliver givet et estimat for levering samt at de ting der blev leveret, kom i hver sin kasse og på forskellige dage.

9 settembre 2026

Kundeservice uden hjælp

Kundeservice uden hjælp.
Hver gang jeg har skulle bruge hjælp fra kundeservice har der intet været af hjælp, de smider alt ansvaret fra sig hver eneste gang. Nu har jeg prøvet dette flere gange, og er simpelthen træt af det.

13 settembre 2026

Varen kom ikke

Jeg handler normalt i de fysiske butikker med stor glæde. Men denne gang skulle jeg bruge en gave til et barn, og den kunne kun bestilles online. Jeg fik straks ved bestilling kvittering herunder ,at varen var på lager, og at man var gået i gang med at behandle ordren. Her en uge efter har jeg annulleret bestillingen, da der intet er sket. Og barnet fik ikke sin gave. I mellemtiden var jeg i kontakt med flere venlige medarbejdere i kundeservice, som dog intet kunne gøre andet end at forklare den manglende levering med lagerskifte. Og jeg forstår så ikke, at man dels ikke orienterer om forsinkelser på hjemmesiden og dels ikke giver direkte besked til kunderne om status på deres bestillinger. Så denne oplevelse har desværre bevirket, at jag generelt har mistet tilliden til Bog og Ide

14 settembre 2026

Nemt, hurtigt og ansvarligt.

Nemt og hurtigt, samtidig med at man er sikker og tryg ved at bruge hjemmesiden, både ift at man får dét, man har betalt for, men også at alle regler ift materialer, pris, rettigheder osv bliver overholdt. Et stort problem ellers ved at handle på nettet, så derfor er det super vigtigt at benytte ansvarlige hjemmesider man kender og stoler på.

4 settembre 2026