Hurtig levering - pakken lå klar til udlevering allerede dagen efter. Tak, det betød meget, da jeg var lidt presset på tid. Lidt tyndere hoodie end forventet, men fødselaren var meget glad for den... Leggi di più

Virkelig hurtig levering. Bestiller fredag eftermiddag (kl. 15). Lørdag kan det hentes i Meny. Lækker kvalitet på tøjet og god priser. Absolut ikke sidste gang jeg handler dér. Kan varmt anbefales.... Leggi di più

Købte lidt forskellige ting, og en lille billig hårbøjle var kommet i forkert farve, skrev blot for at fortælle dem det, da den var så billig at det ikke kunne betale sig at sende den retur. Og vupti... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento per bambini
  2. Negozio di abbigliamento per neonati
  3. Negozio di giochi da tavolo
  4. Negozio di giocattoli

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi er en dansk virksomhed og vor strategi er, at du som kunde kan kombinere dine køb. Hos os finder du et bredt udvalg indenfor; børnetøj, legetøj, madkasser og fødselsdagsartikler. Vi forsøger hele tiden at udvikle vores sortiment og finde nye spændende varer både i Danmark og i udlandet.

4,6

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,6

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Har lavet to bestillinger og intet hørt…

Har lavet to bestillinger og intet hørt fra dem, skrevet både mail samt send dem besked og ringet , tlf .på tlf. svar. Har bestilt to varer, spurgt dem om de kan blive lagt i samme pakke, for at undgå betaling af dobbelt porto, intet lyd fra dem, hverken hvornår de sender eller om de vil hjælpe mig…. Varerne kan jeg ikke udtale mig, ligesom intet fået mail om de er sendt eller ej.

25 novembre 2025
Logo di Boernsunivers.dk

Risposta di Boernsunivers.dk

Hej Emanuela.
Vi er kede af din hurtige og ærgerlige anmeldelse her på Trustpilot. Dine 2 ordrer er samlet som ønsket og afsendt i dag. Der er gået ca 36 timer fra din bestilling til afsendelse. Vi er i fuld gang med Black Week, får rigtig mange ordrer ind og løber så stærkt vi kan, så håber på din forståelse for dette. Vi har i dag talt sammen i telefon og fik her afklaret at du har 2 forskellige mails, og at vores ordrebekræftelser, mailsvar samt afsendelsesbekræftelse vist lå på den anden mail. Vi håber, at du bliver glad for det bestilte og ønsker dig en glædelig jul.

Stort udvalg, men dårlig kvalitet

Det er fedt at der er så mange forskellige motiver af børnenes yndlingsfigurer, men hvor blev jeg skuffet over kvaliteten. Sengetøjet er så tyndt, at man kan se igennem det. Håndklæderne er "hurtigtørrende" polyester, men kan ikke tørre vand af kroppen, blot flytte det rundt.
Jeg tror ikke at jeg vil handle ting til børnene der igen.
Tre stjerner da udvalget er fint, hurtig levering, men ufattelig dårlig kvalitet - øv.

5 agosto 2025

Virkelig hurtig levering