BoekVandaag.nl Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 3 stelle su 5

Op zich een snelle reactie met een bedankje voor onze boeking. Maar wat net zo belangrijk is is dat wij na zeker een week nog geen definitieve bevestiging hebben van hetgeen we geboekt hebben. Als... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Goed en overzichtelijk aanbod. Snelle bevestiging van de reservering. Sptijtig dat je slechts kamer per kamer kan boeken en dat je telkens opnieuw boekingskosten moet maken. Mijn broer, die ook tw... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De eerste keer via "BoekVandaag.nl" was in de zomer van 2012 met dezelfde vrienden naar Antwerpen. Een mooi hotel ook in het centrum van Antwerpen. Wat is aangegeven in de advertentie bleek ook exact... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia viaggi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Boekvandaag.nl geeft elke dag 1 unieke reisaanbieding en is daarmee uniek in Nederland. Elders goedkoper? Wij betalen het verschil terug! Geen verborgen kosten. Binnen 3 uur reactie op je vraag. Winnaar Thuiswinkel Award!

Molto buono

TrustScore 4 su 5

76 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Een soepel verloop...daar hou ik van !!

Vanaf het moment van mijn keuze verliep alles netjes en snel.
Ik werd netjes en vriendelijk telefonisch en via de mail op de hoogte gehouden.
Vragen via de mail werden snel beantwoord.

Ook de reis heb ik ervaren zoals vermeld in de aanbieding/brochure.
Fijn dat belofte's nog waargemaakt worden..
Zonder twijfel ga ik een eventuele volgende aanbieding aan.
SUPER !!

Martin van Veen

11 dicembre 2012
Valutata 4 stelle su 5

Leuke aanbiedingen voor een goede prijs

Steeds weer verbaas ik mij over de leuke voordelige aanbiedingen, ver weg en dichtbij. We hebben al diverse malen gebruikt gemaakt van BoekVandaag en het is steeds weer prima bevallen. Ook de boeking en de betalingen is helemaal niets op aan te merken. We hopen nog vaker een lekker weekend of reisje te maken.

17 ottobre 2012

Super,zo geregeld

Het blijft je toch aanspreken als je elke dag de aanbiedingen binnen krijgt,altijd even kijken je weet maar nooit of er iets leuks en waanzinnigs bij zit.
Ga zo door

14 ottobre 2012

Gelijk boeken

Al een paar leuke vakanties gehad via boekvandaag. Maar alleen vandaag, dus niet wachten en twijfelen.

13 luglio 2012

Prachtig hotel

Ik weet niet hoe ze het voor elkaar krijgen bij die site, maar wat een goedkope aanbiedingen. Eerst was ik huiverig of het allemaal wel kon voor die prijs maar we hadden een weekendje Brugge geboekt en het hotel zag er prachtig uit! We hadden een geweldige tijd

4 febbraio 2012
Valutata 3 stelle su 5

Snel, maar doe iets aan de boekingsbeperking en -kosten

Goed en overzichtelijk aanbod. Snelle bevestiging van de reservering.
Mijn broer, die ook twee kamers wilde boeken, heeft nu 1 kamer kunnen boeken. Hoe het nu moet met de (nog te boeken kamer) voor de kinderen is onduidelijk.

29 gennaio 2012

Goede snelle reatie

Op zich een snelle reactie met een bedankje voor onze boeking.
Als we die ook binnen hebben dan zijn we tevreden. We hebben dan een fraai weekend geboekt in een mooie accommodatie voor een fraaie prijs.

28 gennaio 2012
Valutata 4 stelle su 5

Snel en correct afgewerkt!

Had nog geen ervaring met BoekVandaag maar kan deze site van harte aanbevelen voor iedereen die wil genieten van zeer voordelige uitstapjes, zowel in Nederland, Europa als de rest van de Wereld.
Schrijf vandaag nog in en begin met iedere dag een fantastische aanbieding te ontvangen!

27 gennaio 2012

perfect geregeld,

ik heb geboekt maar had nog een vraag over de boeking, heb telefonisch
ingesproken en werd binnen 1 uur teruggebeld met de oplossing.
Goed geregeld en nu maar hopen dat ook get hotel van de boeking zo is als Booking.Com zegt in haar anbieding.

26 gennaio 2012

Top!

Snel en duidelijk te boeken. Niet onze eerste keer. Goede aanbiedingen. Ga zo door!

26 gennaio 2012

Helemaal goed

Snel en overzichtelijk.
Prima website, wij gaan naar Katwijk aan Zee met de kinderen in de voorjaarsvakantie

25 gennaio 2012
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più