2,8

2 stelle
1 stella

Valutata 2 stelle su 5

Zeer teleurstellende ervaring

Na meerdere e-mails waarin ik aangaf dat mijn bestelling niet was ontvangen, kreeg ik steeds geen enkele reactie. Pas na twee weken kwam er eindelijk antwoord met de mededeling dat het pakket "kwijt" zou zijn geraakt bij de post zonder ooit een track and trace ontvangen te hebben. Op mijn herhaalde vraag waar mijn track & trace bleef, heb ik nooit een reactie gekregen. Het bedrijf schoof de schuld volledig af op PostNL.

Na opnieuw wachten kreeg ik uiteindelijk, na twee dagen, een nieuwe track & trace en werd het product drie dagen later geleverd. Helaas bleek de kwaliteit van het product zeer slecht: het hesje zit scheef in elkaar en is slordig afgewerkt.

Kortom: slechte communicatie, lange wachttijd en een product dat niet aan de verwachtingen voldoet. Ik zou dit bedrijf dan ook niet aanbevelen.

17 gennaio 2026

Een babynestje lelijk gemaakt

Een babynestje besteld.
Echt heel lelijk in elkaar gezet en gevaarlijk voor de baby!

Uiteindelijk teruggestuurd op eigen kosten 6,95 en toen is ook nog het gratis verzenden twv 6,95 ingetrokken en ingehouden op mijn terugbetaling. Dus ik heb 13,90 betaald voor iets wat ik niet meer heb en niet wilde hebben omdat het zo lelijk was gemaakt, dat ik het niet cadeau wilde geven.

Het was niet afgewerkt aan de onderkant. Het rafelde letterlijk bij binnenkomst!
Het staat open, de drukknoopjes zitten tegen elkaar gevouwen, ipv over elkaar heen als een kokertje.
Het is gevaarlijk met dat losse touwtje.

11 agosto 2024
Valutata 1 stelle su 5

Reageert niet bij fouten in productie of levering

7 maart een jasje met smiley besteld, op de website stond 5 dagen levering, dat bleek echter niet te gelden voor 'gepersonaliseerde' items.
Ik had een jasje zonder naam besteld, alleen met smiley...

Bij ontvangst meer dan 2 weken later bleek de smiley er scheef op te zijn gezet. Op mails werd niet gereageerd en door uiteindelijk onder een Instagram post van dit account te reageren kreeg ik wel reactie.

Helaas inmiddels (13 april) blijft verdere reactie of terugbetaling uit.

Ze verwijderd steeds mijn reactie onder Instagram post, maar reageert verder niet op DM of mail.

13 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Poncho besteld voor mijn dochter

Poncho besteld voor mijn dochter. Toen ik mailde de vraag welke maat ik moest nemen kreeg ik meteen antwoord dus toen heb ik besteld. Vervolgens is het nu1,5 week later en heb ik nog steeds niets binnen en reageert ze nauwelijks op mijn e-mails. Ze zegt nu dat ze het gaat checken bij post.nl en verder hoor ik weer niets. Ik heb een poncho zonder personalisatie besteld dus zo moeilijk is het niet. Levering binnen 1-5 werkdagen is dus niet waar zoals op website staat

28 marzo 2025

Slechte service

Koop hier niets wat gepersonaliseerd moet worden. Ik heb ruim optijd ( in begin november) een pietenmuts aangeschaft met naam voor een behoorlijke prijs, raakt de naam meteen los bij het uitpakken van de muts. Ik heb meteen een mail gestuurd en ze beloofde een nieuwe strik met naam op te sturen voor pakjesavond. Tot op de dag van vandaag niets binnen gekregen en hier een kindje die teleurgesteld was gisteravond.
Maak geen belofte als je ze toch niet waar maakt. Slechte service

6 dicembre 2024

Slecht!

Ik heb hier gepersonaliseerde pieten mutsen besteld. In eerste instantie erg tevreden en zag het er goed uit, tot ik ze op ging doen bij mijn dochters. De maten waren per ongeluk verwisseld. Ik heb contact opgenomen via facebook en mail en na aandringen op openbare facebook pagina 1 malig reactie gehad met de vraag om bewijs. Hierna gewoon geen reactie meer gekregen. Voor dit geld verwachten ik wel een paar jaar met de mutsen te doen.
Ik zou hier nooit meer wat bestellen. Het is voor deze mevrouw teveel moeite om überhaupt te antwoorden laat staan het oplossen van het probleem.

14 novembre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più