Igen en super handel og service, bestilte varerne og selv om det ikke var lagervare så kom de inden for en hurtig tid. Så igen en god handel og ja fornuftige priser, tak for en fair handel :)
Scopri cosa dicono le persone
Bmradio.dk er helt klart danmarks førende Internetshop i denne kategori. Her findes billige priser, kanon kundeservice, altid hurtig til besvarelse af emails. Og vigtigst af alt, der sælges kun origi... Leggi di più
Købte for nylig en JNCRadio VNA 3G - men desværre var ON/OFF knappen defekt ved modtagelsen. Efter reklamation til Brian modtog jeg en GLS returseddel og ca. 14 dage senere modtog jeg en perf... Leggi di più
Ingen beklagelser herfra overhovedet. Fik fin service og vejledning inden selve købet, og sælger holdt hvad han lovede. Desuden hurtig forsendelse, omend varen lige tog et par dage før den var p... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
BM-RADIO.DK handler med vare inde for Radio kommunikation og Radio og Tv udstyr.Som fek Satellit modtager og diverse tilbehør som diseq,Parabol m.m.
Informazioni di contatto
Fraugde-Kærby-Vej 205, 5220, Odense Sø, Danimarca
- bmradio@bmradio.dk
- www.bmradio.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Alt ok. Et fremravende godt sted at handle
Alt ok. Ordrebekræftelse, levering og faktura
Et fremravende godt sted at handle. Jeg har købt flere ting hos
bmradio.dk. Jeg kan absolut stærk anbefale at handle med bmradio.dk.
Mvh. Robert Hæ Bredgade 56 7441 Bording.
God service, med tilbagemelding.
Ændring af min bestilling uden problemer, og svar med det samme
via e-mail.
Preben Steffensen
Rigtig god service, og hurtig levering!
Ingen beklagelser herfra overhovedet.
Desuden hurtig forsendelse, omend varen lige tog et par dage før den var på lager.
Momsrefusion, da jeg bor uden for EU, var desuden intet problem overhovedet.
ingen svar
du skrev dette til mig søndag =Hej Tommy
GS-50 kommer på lager sidst i denne her uge vi kommer i nu.Kan du vente så
længe...
jeg svarede har du noget der ligner der er på lager, samme dag men i dag onsdag inget svar fået
God oplevelse, dog en anelse langsom forsendelse.
MB-Radio.dk har en god og gennemført hjemmeside og en godt sortiment. Den bestilte vare var ikke på lager men jeg blev meget hurtig gjort opmærksom på det pr mail og blev i samme omgang tilbudt alternativer. Rigtig god oplevelse. Der er rigtig dejligt at der bliver fulgt op på en ordre på den måde.
Tak for god behandling.
5 stjerner - God service og ordreopdatering
5 stjerner - God service og ordreopdatering
Ingen problemer da jeg ønskede at benytte retten til at sende varen retur
Altid super service
Vi har i Hjemmeværnspolitiet i Silkeborg handlet radio hos BM Radio i Odense siden 2010, såvel som andet udstyr.
Det har vi ikke et sekund fortrudt. Hos os skal det med radiokommunikation jo virke hver eneste gang og det skal være noget der er funktionelt, moderne og holdbart.
Det har BM Radio været solid leverandør af fra start af.
God support og altid hurtig levering.
Meget hurtig levering
Jeg bestilte en strømforsyning ved BM Radio, og allerede samme dag fik jeg besked om, at pakken var afsendt. Yderligere fik jeg mulighed for at spore pakken hos post Danmark. Næste dags morgen kom et flinkt postbud og afleverede pakken med et smil. Godt arbejde.
Super hurtig levering .. :)
Jeg har kun godt at sige som ny kunde her :)
super hurtig levering og enda selvom de skriver de holder ferie.
Bmradio.dk kan varmt anbefaldes... :)
DAB Antenne
BM Radio var billigst med DAB stueantennen. Varen kom 2 hverdage efter bestiling.
Hel klart 5 Stjerner
En meget seriøs virksomhed, deres service fortjener hel klart 5 ud af 5 stjerner.
Service i top
Stort udvalg og super service, min varmeste anbefaling
Super service, også ved garantisag.
Jeg bestilte en Dreambox, kabler, lnb, switch m.m. til en særdeles rimelig pris. Levering var fra dag til dag, med track & trace.
Uheldigvis fik jeg efter en uges brug problemer med Dreamboxen, den var helt død. Jeg mailede til Brian Mikkelsen om problemet og han bad mig returnere Dreamboxen. 2 dage efter jeg havde returneret varen, modtog jeg den i perfekt stand, og har ikke siden haft problemer.
Fantastisk service, her vil jeg afgjort anbefale at handle.
John Jacobsen
super forhandler
har aldrig oplevet sådan en god seriøs og hurtig forhandler
bestiller man om formiddagen kommer varen allerede dagen efter
har efterhånden handlet med BM mange gange og vil fortsætte med det
der kunne nogen af de andre forhandlere virkelig lære noget
hurtig handel gir flere kunder
samtidig er servicen helt intop
Hurtig levering, gode priser, god kommunikation
Bestilte en masse dele, en af dem var ikke på lager, fik en mail hvor der stod det ville blive sendt når den kom på lager få dage senere. Dagen efter det var sendt stod posten med pakkerne herude.
super service - også ved garanti
Købte en AzBox receiver - dag til dag levering.
Desværre gik receiveren i stykker, men også under garanti/ombytning er service i top, der svares hurtig på e-mail og byttes inden for få dage.
Et sted der kan anbefales og hvor jeg vil handle igen.
Paul.F
God service og vejledning.
Har lige fået et apparat leveret af BM til største tilfredshed. Objektiv vejledning og fyldestgørende svar på spørgsmål, gør det til en positiv oplevelse at handle med Brian Mikkelsen. Kan kun anbefales. Mvh OZ1HGH
Super service og god kunde kontakt
BM radio, er ekstrem dygtige til at svare på spørgsmål og altid i en dejlig tone, selvom man er helt ny og intet kender. Jeg følte det var en meget personlig forretning vi lavede og handelen var smooth hele vejen. Dog tog det mig noget tid at bestemme mig for hvilken produkt og hvorfor, og det hjalp BM radio mig heldigvis med.
Jeg har flere gange købt varer ved BM-radio og har altid modtaget varen som bestilt.
Har lige haft en reklamation på en digital modtager (ca 5mdr. gamel), også det klarede Brian flot, han sendte en ny inden han havde modtaget den gamle, dog havde jeg afsendt den defekte retur.
Perfekt...!
Jeg har handlet der flere gange - har altid fået fremragende service, yderst professionel rådgivning (selv på produkter som der ikke blev forhandlet) og ikke mindst altid blevet modtaget i en munter tone.
Har afhentet varer på de mest mærkelige tidspunkter - men fordi tidspunktet passede mig bedst - alt i alt et fantastisk sted at handle.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.