BLISS Cph Recensioni

2. Azienda di gestione di eventi
  3. Organizzatore di eventi
  4. Servizio per matrimoni

Scritti dall'azienda

Bliss CPH er et full-service bryllups- og eventbureau i København, der skaber skræddersyede bryllupper, firmaevents og private arrangementer i hele Danmark. Vi hjælper både danske og internationale kunder med at planlægge og afvikle unikke oplevelser, hvor kreativitet, struktur og sans for detaljen går hånd i hånd. Virksomheden er grundlagt af Cat Bjørnholt, som har mere end 14 års international erfaring fra Londons luksuseventbranche og over 500 eksklusive events bag sig. Denne erfaring danner grundlaget for Bliss CPH's tilgang til bryllupsplanlægning og event management, hvor hver løsning tilpasses kundens ønsker, budget og vision. Vi tilbyder alt fra komplet bryllupsplanlægning og koordinering på selve dagen til design, styling, budgetstyring, tidsplaner, venue-søgning, leverandørstyring og afvikling. Gennem et stærkt netværk af nøje udvalgte samarbejdspartnere skaber vi elegante og personlige bryllupper, luksusbryllupper, destinationsbryllupper i Danmark samt eksklusive firmaevents og produktlanceringer. Hos Bliss CPH tror vi på, at de bedste events opstår, når kreativitet møder professionel projektledelse. Vores mål er at gøre planlægningsprocessen overskuelig og tryg, så vores kunder kan nyde oplevelsen, mens vi tager ansvar for detaljerne – fra den første idé til den sidste gæst er taget hjem. Hvis du leder efter en erfaren bryllupsplanlægger i København eller et professionelt eventbureau med international erfaring, står vi klar til at hjælpe med at skabe en uforglemmelig oplevelse.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

1 recensione

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 5 stelle su 5

Magisk bröllopshelg i Köpenhamn

Jag var gäst på ett tvådagarsbröllop i Köpenhamn förra sommaren, och det är utan tvekan en av de mest oförglömliga upplevelser jag varit med om.

Helgen började med en varm och intim middag på Skabelonloftet i hjärtat av Refshaleøen, vilket satte en avslappnad och stämningsfull ton inför dagarna som följde. På bröllopsdagen startade vi med en traditionell och vacker ceremoni i Svenska kyrkan, innan vi åkte vidare till Nikolaj Kunsthal för mottagning och middag.

Att kliva in i Nikolaj Kunsthal var helt magiskt. Den renoverade kyrksalen, tillsammans med rökig och dramatisk ljussättning, skapade en energifylld och nästan filmisk atmosfär. Det kändes både storslaget och intimt på samma gång – en fantastisk inramning för bröllopsfesten.

Under middagen bjöds det på flera DJ-set och musikaliska framträdanden som vävdes in i kvällen och höll energin levande och glädjefylld. Festen fortsatte sedan med en efterfest i en källarlokal i Köpenhamn, vilket kändes som att kliva in i en helt ny värld.

Allt flöt sömlöst under de två dagarna, och man kunde verkligen känna den genomtänkta visionen bakom. Jag fick senare veta att bröllopet planerades av Bliss Cph och Cat Bjørnholt – och det märktes. Helt fantastiskt genomfört från början till slut.

En magisk helg jag aldrig kommer att glömma.

14 giugno 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più