Jeg kan kun igen slå fast at BLADKIOSKEN er FORMIDABLE !! Jeg har snart brugt Bladkiosken i adskillige år og har udelukkende godt at sige - og så har de blade man ellers kan have mere end blot svært... Leggi di più
har købt en sending bøger. på plussiden er den billige pris og hurtig levering.bøgerne blev bestilt søndag aften og leveret fredag.de små minusser er den høje medlemspris som hurtig kan æde besparelse... Leggi di più
På bladkiosken finder man på en og samme side en overskuelig samling af diverse magasiner og blade. Jævnligt sendes en inspirerende mail med formidling af diverse bladtilbud, som jeg sjældent selv vil... Leggi di più
Hvis man benytter sig af deres tilbud og melder sig ind , siger man ja til et medlemskab der koster kassen og hører intet fra dem . Inden man har tænkt sig om hæver de hvert kvartal et beløb for me... Leggi di più
Dansk webshop med alle dine favorit magasiner og ugeblade 🛒Shop blandt 3.200 magasiner og ugeblade - spar op til 90% ved at handle på Bladkiosken.dk. Til job, fritid eller som gave.
Skovly Mark, 2840, Holte, Danimarca
- 70209988
- info@bladkiosken.dk
- www.bladkiosken.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Stor anbefaling herfra!
Ingen problemer jeg modtog mit blad hurtigt
Jeg bestilte et abonnement på National…
Jeg bestilte et abonnement på National Geographic for et halvt år siden og har ikke modtaget det endnu. Jeg har løbende været i kontakt med bladkiosken, som har lovet at det ville komme. Ventetiden er meeeget lang på at få svar fra deres kundeservice.
Ingen problemer jeg fik mit blad
Selve bestillingen gik nemt og hurtigt
Selve bestillingen gik nemt og hurtigt, men eftersom jeg bestilte under kategorien "julegaver" og der stod første blad ville komme i starten 2025... blev jeg lidt skuffet over at første blad lander hos modtageren allerede d. 16 december, altså inden juleaften

Tak for service
Tak for service. Bestilte blade kom ikke og jeg ventede i lang tid. Efter en meget venlig snak med bladkiosken, gav de mig en forklaring. Bladet kan godt forsvinde i omdeling, og bladkiosken returnerede mit betalte beløb - TAK

afhentning af pakke
afhentning af pakke. Hvorfor pokker er manden så sur når man henvender sig høfligt og venligt!!!

Risposta di Bladkiosken.dk
ingen svar fra "kundeservice"
D. 4. Juli 2024 har jeg sendt jer en mail. Der kom et retursvar med det samme, at I svarer alle henvendelser indenfor 4 - 6 hverdag. I har endnu ikke formået at svarer, hvilket er for dårligt. Når der læses på TP, indgår det tit i jeres svar, at I vil behandles med respekt. Så er det vel også rimeligt at I behandler kunder med tilsvarende respekt.

Det spiller bare
Hurtig nem levering, bredt udvalg og god service, jeg kommer tilbage !!!!
Hvis jeg kunne vælge mindre mindre end 1 stjerne, havde jeg gjort det
Jeg bestilte 2 krydsord Slap af. Der kom ordrebekræftigelse 7/2 pr. mail. Penge er trukket d. 12/2. Rykket pr mail d. 3/3. Rykket på FB hjemmeside d. 7/3. Rykket igen pr. mail og messenger . Autosvar igen som ved tidligere henvendelser. Ringet på tlf.nr d. 12/3 indenfor telefontid, telefonsvarer. Jeg har bedt dem om at tilbagefører min penge, da jeg ikke har modtaget noget blad (første udgivelse 22/2) og intet har hørt fra dem, udover automails. Pengene har de dog været hurtige om at trække.

2 måneder: ingen levering
Fik et abonnement på National Geographics i julegave af mine døtre. Købt og betalt. Her to måneder senere, har jeg endnu ikke modtaget et blad. På ordrebekræftelsen fremgår der, at der kan gå op til en måned før første blad leveres.

Endnu ikke modtaget blade
Den 3. Juli er der trukket 499 kroner for ninjago blade, men trods en mail med forespørgsel til dem som i øvrigt fortsat er ubesvaret, har vi ikke modtaget noget fra dem endnu.
// den mail jeg havde sendt var gået tabt (fra min side). Indenfor en time af min anmeldelse, og få minutter efter min mail har de vendt tilbage og er ved at undersøge nærmere. Gik fra 1-5 stjerner. Tak for indsatsen.

Super god service
Skulle købe nogle blade for min mor, jeg fik super god hjælp til det og levering gik ganske hurtigt.

Risposta di Bladkiosken.dk
Jeg har endelig fundet en platform hvor…
Jeg har endelig fundet en platform hvor jeg kan få alle mine magasiner fra et og samme sted. Nemt og ligetil :)

Risposta di Bladkiosken.dk
Nem side og hurtig levering
Kryds & Tværs bladene kommer først…
i forretningerne.
Har købt 4 kryds & tværs abonnementer,
på hver 6 blade. Det eneste der er kommet stabilt,
det er Hjemmets Krydsord. De andre blade kommer som vinden blæser. Har henvendt mig flere gange (skriftligt) til Bladkiosken.dk,
lige meget har det hjulpet. Det er lykkes mig en gang,
at komme i gennem til Bladkiosken.dk på telefonen.
Her fortalte jeg mit navn & ordrenr.
Ordrenr. til hvad, spørger manden fra Bladkiosken.dk.
Kunne godt høre, at han havde travlt,
med andet end Bladkiosken.dk.
Da der tydeligt kunne høres børn i baggrunden.
Fik da heller ingen hjælp ☹️.
Kæmpe Kryds og Fritid er i forretningerne (25/5-23), hvor er mit, Bladkiosken.dk ?,
- det kom så 3 dage senere (end bladet var i forretningen).
Bladkiosken.dk fremstår meget uprofessionelt,
første & sidste gang, at jeg har handlet her.
Bladkiosken.dk kan IKKE anbefales 👎🏻.
*Ordre.nr.: 2082.
mega god kundeservice og hurtig levering
Jeg har stadig ikke modtaget mit…
Jeg har stadig ikke modtaget mit Economist World Ahead blad??? Det er nu to uger siden jeg bestilte det, og nej det er stadig ikke kommet.
UPDATE:
Der er nu næsten gået to uger efter jeg skrev anmeldelsen. På trods af, at I sagde, at I ville undersøge det, er der stadig intet sket. Ingen updates overhovedet.
NY UPDATE:
4. maj. Stadig ikke kommet
Update igen:
Stadig ikke kommet
Ny Update:
7. Juni, stadig ikke kommet.
Når jeg læser de andre anmeldelsers respons fra virksomheden bliver jeg bange for, at jeg har bestilt fra børn, som ikke ved forstår at tage ansvar, men i stedet håner og beskylder kunderne for at produktet ikke er kommet frem.
Hvis I har prøvet at levere et blad af to omgange, og det stadig ikke er leveret, så er det stadig jeres og kun jeres skyld. Det er ikke kundens skyld, selv om kunden er utilfreds.
27. September 2024
Stadig ikke kommet
22. September 2025
Stadig ikke modtaget
Tag jer sammen og udfør jeres arbejde.

Risposta di Bladkiosken.dk
Hold jer langt væk plat og svindel
De tager hurtigt penge men sender ikke
Mange dårlige forklaringer
Først var det pakkeriet så var det post nord der ikke kunne finde min adresse
Post nord kan leverer alt andent jeg bestiller bare ikke fra bladkiosken.dk

fin service hos Bladkiosken
fin service, hurtige til at svare, nem og overskuelig website