Aldrig mer Black Mountain Hua Hin
Vi såg fram emot att spela på "Asias bästa golfbana" och bestämde oss för att resa långt. En vecka innan ankomst fick jag ett e-postmeddelande om torr bana och fick en kupong på 1 000 Baht som skulle användas i butiken, på grund av banans bekvämlighet. Väl framme fick vi veta att golfbilar inte fick köra på fairways. På rangen vägrade en kvinna låta oss att slå några extra bollar som var över av andra, istället sprang hon ut och kastade bort dem för hand. Vid tees kunde vinintresse hitta några skyltar som visade en karta över hålen. Och ingen banguide fanns att köpa. Och ingen gps i golfbilarna!? Tees och greener var gröna, men 95% av fairways var bruna med bara jord. Caddies kände inte till hålen och hade ingen aning om avstånd till vatten eller bunkrar. Ännu värre, caddies pratade med varandra när vi slog. En hemsk dag ute på banan. Efteråt gick jag för att prata med chefen och bad om kompensation med en kupong i butiken. Efter dusch fick jag veta att ingen ersättning gavs. Överraskande nog fick jag också veta att tidigare kupong på 1 000 bad togs tillbaka!? ALDRIG MER BLACK MOUNTAIN GOLFKLUB I HUA HIN! Värsta upplevelsen i mitt golfliv.