Black Colour ApS Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Har handlet ved Black Colour de har den sødeste kundeservice som vil gøre alt for os kunder. Fik hjælp til størrelsen og de gjorde alt for at sende samme dag så jeg kunne have mit tøj næste dag. Han... Leggi di più

De sælger det smukkeste luftige skønne tøj. Fantastisk imødekommende og venlig kundeservice. Fik ved anmodning fremsendt knapper, da jeg ønsker selv at sy et par ekstra knapper i nogle af deres kjol... Leggi di più

Virkelig god service og lynhurtig levering. De første bukser jeg bestilte var farven ikke lige mig, sendte retur og havde mit tilgodehavende tilbage indenfor en uge. Det næste par var perfekte.... Leggi di più

Fantastisk kundeservice Fik et par bukser, der var mærket forkert mht str. Snakkede med kundeservice fredag og lørdag kan jeg allerede hente et par, der har de rigtige mål ift størrelse Det er da... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento donna
  2. Designer di moda

Black Colour er et dansk modebrand med base i Hadsund – og en stor kærlighed til farver, print og styles med personlighed. Vi designer tøj og accessories til kvinder, der har lyst til at lege med deres stil og fylde garderoben med sæsonens trends på deres egen måde. For os handler mode nemlig ikke om én bestemt størrelse, figur eller alder. Derfor har vi fokus på styles, der både føles godt og klæder forskellige former og figurer. Black Colour findes både online og hos forhandlere i Danmark, Sverige, Holland, Storbritannien, Norge og Tyskland. Vores mål er enkelt: at skabe en garderobe med mere farve, mere personlighed og masser af muligheder for at være lige præcis dig.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Tutte le recensioni

32 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hold da op en god oplevelse ❤️

Hold da op en god oplevelse ❤️
Nærmest fra dag til dag, så var min vare der. Og så pakker jeg den ud, og så er der det sødeste kort med, den sødeste personlige hilsen og små knas ting. Altså så bliver man bare glad og føler sig set. Tak for jer 🙏

24 febbraio 2026

Hej Marianne,
Tak for din fine besked - den sætter vi meget pris på :-)

God dag.
Vh. Team Black Colour

Bin total begeistert

Bin total begeistert! Alles zum Wohlfühlen!

26 febbraio 2026

Risposta di Black Colour ApS

Vielen Dank für Ihre Bewertung – wir wissen das sehr zu schätzen :-)
- Team Black Colour

Quick sending!

24 febbraio 2026

Dear Paulien,

Thank you very much for taking the time to share your review. We truly appreciate your kind feedback and are delighted to hear that you had a positive experience with us.

Best regards
Black Colour

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice
Det er da super fantastisk god kundeservice ☺️

21 febbraio 2026

Hej Mitzi,
Vi forsøger hver dag at leve op til vores kunders forventninger.
Tak fordi din fine besked på trods af at vi har lavet en fejl i første omgang - det sætter vi meget pris på :-)

God dag fra Team Colour

Wonderful clothes

Wonderful clothes, and affordable prices

29 dicembre 2025

Risposta di Black Colour ApS

Thank you very much for your message – great that you like our brand :-)

- Team Black Colour

Levering til tiden

Levering til tiden. Pæn indpakning, et pænt kort og slik vedlagt.

26 novembre 2025

Hej Line,
Tak for din besked - vi gør vores bedste :-)

God dag fra Team Black Colour

Easy webside quality products and…

Easy webside quality products and quick delivery

29 settembre 2025

Hi Anne,
Thank you so much for your kind review! 🌟
We're delighted to hear that you found our website easy to use, appreciated the quality of our products, and experienced a quick delivery. Your satisfaction means a lot to us, and we hope to welcome you back soon!

Best regards // Black Colour

Nem bestilling og betaling meget hurtig…

Nem bestilling og betaling meget hurtig levering super godt

26 settembre 2025

Hej Karen,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du havde en nem bestillings- og betalingsproces, og at leveringen var hurtig. Det betyder meget for os, at du er tilfreds – vi glæder os til at betjene dig igen!

De bedste hilsner // Black Colour

Flot kvalitet og super hurtig levering

Flot kvalitet og super hurtig levering. Det er ikke sidste gang, jeg handler der ☺️

26 settembre 2025

Kære Ann-Marie,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at du havde lyst til at skrive så fin en besked. :-)

Hurtig levering

Hurtig levering. Blusen så ud som forventet og i god kvalitet.

27 agosto 2025

Risposta di Black Colour ApS

Tusind tak for den finde anmeldelse!
Vi håber at du har lyst til at handle hos os igen, en anden gang :-)
Vh // Black Colour

Hurtigt afsendelse og lækkert tøj

Hurtigt afsendelse og lækkert tøj

28 luglio 2025

Kære Charlotte,
Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse, ved at handle hos os. :-)

Skuffer aldrig

Virkelig god service og lynhurtig levering.
De første bukser jeg bestilte var farven ikke lige mig, sendte retur og havde mit tilgodehavende tilbage indenfor en uge. Det næste par var perfekte. Black color laver virkelig lækkert og velsiddende tøj med god komfort.

Fedt de altid sender en personlig hilsen med 😊
Handler der HELT SIKKERT igen.

Bliv ved at gøre som I gør 🍀♥️

28 luglio 2025

Kære Malene,

Kære Lisbeth,

Flotte tørklæder

Jeg har købt nogle små farverige polyester tørklæder. 70x70 cm
De er flotte i farverne, og dejlig bløde, og falder flot når de bliver bundet.
Kan anbefales

26 giugno 2025

Kære Helle,

Team Black Colour

Det er en super lækker skjorte/bluse…

Det er en super lækker skjorte/bluse jeg har fået fra jer
Hurtig levering
🥰🥰🥰

26 giugno 2025

Kære Sussi,

Team Black Colour

Fantastisk imødekommende og positiv…

Fantastisk imødekommende og positiv service
Kunne bestille og afhente samme dag hos firmaet helt uden problemer
Det hele var som det skulle være

7 luglio 2025

Kære Birthe,