Jeg købte et Trangia via nettet, og jeg bestilte et etui hertil. Butikken ringede uopfordret til mig, da jeg havde bestilt etuiet i forkert størrelse, og spurgte om det var en fejl - hvilket det var,... Leggi di più

Jeg har gennem flere år brugt butikken, og altid fået super god service og vejledning, og været tilfreds med alt jeg har købt. Vandrestøvler, vandresko, rygsække mm, altid i god kvalitet. For 2,5... Leggi di più

Ordered a couple of backpacks, which it turned out they didn't actually have in stock. They reached out to their supplier and fulfilled the order to the right address. Everyone on their side was accom... Leggi di più

Jeg havde bestilt et par Salomon-Sko, hvoraf stoffet på toppen gik hurtigt i stykker, jeg har ikke engang brugt skoen i et år. Jeg skriver så til dem og får at vide at noget skulle have siddet fast... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento e attrezzature outdoor

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Shop

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,4

Tutte le recensioni

16 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mindre end 24 timer

Jeg skulle på ferie og manglede sandaler. Afsendte min bestilling kl 16.15 torsdag eftermiddag og hentede min pakke i den lokale GLS pakkeshop kl 15.00 dagen efter. Det er god service!

12 luglio 2022

Utrolig lavt serviceniveau

Køber to produkter online - en trøje og en hip pack. Bestiller i første omgang fordi jeg er interesseret i hip packen, men bestiller også trøjen som et "merkøb" mere end et reel behov. Merkøbet udløste nemlig gratis fragt, total på nogle af 800 kr. Trøjen ankommer 2 dage senere men uden hip packen. Ingen begrundelse eller info modtaget på mail eller i pakken med faktura om den manglende hip pack. Jeg ringer og får at vide at hip packen er udsolgt, selvom den kan bestilles online - og den vil ikke komme hjem foreløbig, så det bare ærligt. Men hvor er updaten omkring det? Hvorfor skal jeg selv ringe for at få besked? Herefter spørg jeg om jeg kan modtage et gratis returlabel såfremt jeg vælger at returnere "merkøbet" aka. trøjen. Jo, det koster 60 kroner så sender de gerne ét... puha, det opad bakke guys. Om igen.
/Marcus

1 marzo 2022

Risposta di Bjergkæden

Hej Marcus. Vi beklager igen at vi ikke fik givet besked om at hippacken ikke var lager det gør vi normalt inden vi sender produktet. Vi betaler fragten når der købes over 300,- og derfor fortalte du os at du købte trøjen sammen med hippacken. Nu ønsker du at returnere trøjen og du skal selv betale returfragten det skulle du have gjort selv om at hippacken var med i din leveringer. Vi kan desværre ikke ud at bestillingerne se hvad som er merkøb og hvad som er det reaelle behov. Vi er ærgelige over at du har brug for at give os en dårlig anmeldelse for ikke at give tilbyde dig gratis retur fragt. Du må dog have en god dag, med venlig hilsen Henrik Bjergkæden

Super dårlig service

bestilite en vest som var på lager da jeg købte den. Fik så efter 3-4 timer af vide de måtte annullere, min ordre og de ikke fik nye vare hjem indtil agust.. og hvis det så kom hjem før kunne jeg få den til fuld pirs... rigtig dårlig service...... kan ikke være kundes problem i ikke har styr på jeres varelager

17 febbraio 2022

Risposta di Bjergkæden

Kære Lasse jeg er ikke overraskede over din anmeldelse. Efter at have snakkede med dig forventet jeg at du ville give Bjergkæden en dårlig anmeldelse. Vi beklager vi er så dårlige til at holde styr på vores lager og at vi skal bruge 3 timer til at vende tilbage til dig. Dog skriver vi i vores første mail som du modtager lige efter at vi inden for 24 timer vil bekræfte din ordre om vi kan levere til dig eller om produktet er udsolgt. Jeg håber at du finde vesten et andet sted hvor de har styr på deres lager. Ha en dejlig aften. Bjergkæden

Man skal selv betale for retur

Man skal selv betale for retur, og da str ikke passede valgte jeg at sende retur (For egen regning) de fleste vedlægger returlabel i pakken.

Bagefter købte jeg min varer et andet sted.

20 gennaio 2022

Risposta di Bjergkæden

Hej Anders vi skriver det på vores side at vi betaler når vi sender og igen hvis du vælger at få ombyttet til en anden størrelse. Men du skal selv sende pakken retur til os. Trist at du giver vores side 1 stjerne når vi ikke har behandlet dig dårligt eller gjort noget forkert, i forhold til det som vi har lovet dig. MVH Henrik Bjergkæden

Dårlig service - ganske enkelt.

Købte et par handsker og en buff, men buffen var ikke på lager i rigtige farve. De tilbød mig et par i en anden farve, men annullerede ordren da jeg ikke ville have alternativet. Jeg blev oplyst at jeg nu ikke ville opnå gratis fragt, nu hvor min handel ikke oversteg de 300 kr.
Det er frækt at holde det imod mig, når det er dem der ikke har produktet, som jeg bestilte.

11 gennaio 2022

Risposta di Bjergkæden

Hej Jacob. Vi annullerede din ordre ved en fejl som vi skrev til dig. Men det er rigtigt at vi ville opkræve 50,- i fragt hvis din ordre er under. 300,-. Beklager vi ikke kunne sende de ting du bestilte hos os. Nogen gange løber vi tør. God dag Henrik - Bjergkæden

Opkald ved udgået vare

Jeg købte min mands julegave ved Bjergkæden. Måtte desværre bestille et par bukser i en større størrelse for at få den rette farve. Dagen efter bestillingen bliver jeg ringet op af en yderst serviceminded medarbejder der fortæller mig at den farve jeg havde bestilt, desværre kun var i en størrelse mindre. - min mands rigtige størrelse. God service og hurtig levering.

Gaven blev vel modtaget.

10 gennaio 2022

God og lynhurtig service

Jeg fik et par handsker i gave som desværre gik i syningen efter brug første gang. Jeg henvendte mig til Bjergkæden, som hurtigt svarede tilbage, sendte et returlabel samt lynhurtigt sendte et nyt par handsker og et trackingnummer. Super god og hurtig service.

6 gennaio 2022

Det kalder jeg fantastisk smuk service

Jeg har købt en varer i mandags og har kommet til at smide Kvitteringen væk. Var butikken idag, for at høre om jeg kunne få kvitteringen som en sikkerhed, i tilfældet af varen skulle til reklamation. De printede en faktura til mig og sagde hvis jeg vil returnere/ombytte varen så kunne jeg også have fået lov til det.
Det kalder jeg en fantastisk smuk service.
Jeg kommer igen, for at finde mig nogle lækre varer.
Tusinde tak fordi i findes.

3 novembre 2021

Ekstraordinær god service!

Ekstraordinær god service!
Havde købt et par trekking bukser der skulle gives i gave, dog først tre måneder senere - Bukserne passede ikke, men i stedet for at holde på 14 dages fortrydelsesret, sendte Bjergkæden pengene retur - GOD service!

11 ottobre 2021