Ordered a couple of backpacks, which it turned out they didn't actually have in stock. They reached out to their supplier and fulfilled the order to the right address. Everyone on their side was accom... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
På van-trip med familien ned gennem Balkan så stod det ene blus af på vores 2 blus gaskomfur af efter kun to uger. Et komfur som vi havde købt til formålet fra Robens. Henrik fra bjergkæden var... Leggi di più
Jeg havde bestilt et par Salomon-Sko, hvoraf stoffet på toppen gik hurtigt i stykker, jeg har ikke engang brugt skoen i et år. Jeg skriver så til dem og får at vide at noget skulle have siddet fast... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Shop
Informazioni di contatto
Vestergade 34 A, 4600, Køge
- info@bjergkaeden.dk
- www.bjergkaeden.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg har lige købt et par Salomon X…
Jeg har lige købt et par Salomon X Ultra 4 Mid GTX samt en fleece jakke - R2 TechFace - fra Patagonia hos Bjergkæden ApS Jeg havde et par spørgsmål omkring vedligeholdelse af sko samt vask af jakke, Fik super telefon service af Andreas. Firmaets telefon rådgivning er super, og de giver udtryk, af at være outdoor folk, der brænder for deres mission, nemlig at rådgive professionelt overfor deres kunder.
VH
Jakob Bang Knudsen
Fredensborg
Ikke de bedste priser MEN
Ikke de bedste priser MEN kundeservice og den varme velkomst er bestemt i topklasse
Har selv købt en del udstyr her og kan klart anbefale Bjergkæden danmarks bedste uden tvivl
Fantastisk service!
Har nu flere gange handlet ved Bjergkæden og er super tilfreds, og endnu engang bliver mine varer leveret super hurtigt, tak for det!
Selv når tingene går en smule skævt, oplever man en fantastisk service
Bestilte 3 x Bridgedale Coolmax Liner, men desværre var der kun to med i pakken
Kontaktede Henrik, og lynhurtigt blev det blev løst
Man kan kende en god butik på hvordan de håndterer tingene, når det ikke går helt som forventet
Bjergkæden er en god butik!
Super betjening og service
Til den dyre side med visse varer men god betjening og service.
Jeg købte et par vandrestøvler i str stor
Jeg købte et par vandrestøvler i str 48 1/3 som jeg var glad for. Men fordi støvlen var stor og der var længere afstand mellem snuden af støvlen og der hvor snørebåndet startede, kom der en skarp fold i det materiale støvlen var lavet af, der gik direkte ned i storetåen og pressede ned på tåen. Dette gjorde at støvlen var umulig at benytte. Selv om det selvfølgelig ikke er Bjergkædens skyld, så tog de ansvar og hjalp med en ny løsning. Det er både jeg og min tå meget taknemmelig for. Jeg har altid oplevet super service i Bjergkæden.
Forretningspraksis omkring returnering/tilgodebevis, som afviger fra sædvanlig praksis i detailhandel
Køb kun i Bjergkædens butik, hvis du er 100% sikker på, at du ønsker at beholde din vare. De har en lousy retur/tilgodehavende-politik, som afviger markant fra, hvad detailbutikker typisk tilbyder.
Var i butikken for at returnere en vare der var købt for ca. 1½ måned siden. Mange butikker ville give penge retur (selv ikke pligtige efter købeloven), men kunne ikke en gang få et tilgodebevis på beløbet.
Handler aldring mere i Bjergkæden, og kan kun opfordre andre til at være forsigtige med at handle der.
Butikken påstår at jeg krævede penge retur, men det er ikke rigtigt. Sagde, at det var fair nok, at de ikke udbetalte penge, men bad så om at få et tilgodebevis, men det var ekspedienten på ingen måde imødekommende overfor.

Risposta di Bjergkæden
Gls leverede ikke pakke fra Bjergkæden
Jeg bestilte pakke i torsdags med 2 nye teltstænger til mit Hilleberg telt, idet sælgeren var sikker på, at hvis jeg bestilte dem inden kl 14 ville jeg modtage dem den næste dag.
Kl 15.30 havde jeg stadig intet modtaget. Derfor gik jeg ind på Gls hjemmeside for at spore pakken. Her kunne jeg se at Gls ikke kunne finde adr, og derfor var pakken blevet bragt til Gls depot i Horsens.
Der ringede jeg til og fik at vide at der var åbent for afhentning indtil kl 17. Så jeg kørte 25 km og fik pakken udleveret.
Jeg finder det rimeligt at mine udgifter på 50 kr til fragt bliver refunderet.
Jeg har været i kontakt med Bjergkæden 2 gange efterfølgende i går eftermiddags, hvor jeres medarbejder Andreas, mente jeg selv skulle kontakte Gls.
Gls medarbejderen, sagde, at det var en fejl de havde begået, idet min adr burde være til at finde, men hun sagde, at da levering var bestilt af Bjergkæden, var det jer jeg skulle kontakte.
Jeg ringede tilbage til Andreas, som sagde, at han ville kontakte Gls og vende tilbage, men intet er sket. Trods, at han lovede at kontakte mig pr mail.
Han virkede også ret ligeglad. Sagde, at Gls plejede at levere deres pakker.
Jeg synes ikke jeg har fået en ok kundeservice i forbindelse med Gls manglende levering.
Andreas burde med det samme have erkendt, at I er ansvarlige for levering, da det er jer, der har bestilt den. Og så straks have imødekommet at returnere de 50 kr i fragt.
Jeg havde overvejet at købe et dyrt 3 personers Hilleberg telt, men det dropper jeg at købe hos jer, for tænk hvis der sker noget med teltet efter køb. Så får man ikke den hjælp man har brug for.
Iøvrigt passede de 2 stænger ikke til mit Nallo 2 telt, trods jeg havde sendt fotos og mål af stængerne inden bestilling. Da jeg var i tvivl om det reperationskit sælgeren anbefalede pr mail ville passe, ringede jeg endda og spurgte, og sælgeren var her helt sikker på det ville passe. Men desværre passede stængerne ikke. De var 9 mm, men det smalle stykke der skal passe ind i en anden stang var for stort. Jeg har reklameret skriftligt over det til Bjergkæden, men blev ikke imødekommet. Der blev bare svaret, at de stænger plejer at passe, og derfor skal jeg selv betale returfragt. Dvs jeg nu er 110 kr fattigere efter at have handlet hos Bjergkæden. 50 kr i fragt (som jo endte med jeg måtte køre til Gls depot efter pakken) & returfragt på 60 kr selvom det er en reklamation. Ifl. købeloven skal man ikke selv betale returfragt hvis der er tale om en reklamation, men Bjergkæden kører åbenbart med deres helt egne regler🙁
Jeg har aldrig oplevet så dårlig kundeservice.
Min kommentar til Bjergkædens seneste svar er, hold jer langt væk! Når man klager over en lille ting, bliver man beskyldt for at lyve/at leve i sin egen virkelighed. Mon den sidste kommentar om at de ikke vil have mig som kunde var nødvendig? Næppe! Jeg har nu fundet en hel sektion teltstang til billige penge fra en butik, som kun har positive anmeldelser🙂

Risposta di Bjergkæden
Hurtig levering og godt udvalg.
Jeg skulle på vandretur med min hustru og få dage før fandt vi ud af at hun skulle have ny rygsæk. Vi skulle derfor hurtigst muligt have en ny - vi vidste hvilken én, og fandt den på udvalgte hjemmesider, men var i tvivl om vi kunne nå at få den leveret. Vi havde maks 72 timer. På Bjergkædens hjemmeside står der 1-2 hverdages leveringstid - og det lever de op til. Det var vores held - og lykke. Bestilte onsdag kl. 10.31 - fik bekræftelse via mail med det samme - fik ny mail senere på dagen at varen var pakket og afventede GLS. Torsdag kl. 10.03 modtog jeg besked fra GLS at varen lå klar til afhentning. Min hustru kan herefter bruge den sidste dag til at gå den til og planlægge turen med ro i maven.
Kæmpe tak til Bjergkæden - det er sgu sjældent jeg oplever levering på mindre end 24 timer ;-)
Hvis noget haster en anden gang vil Bjergkæden være det første sted jeg kigger :-)
MVH Søren Remmer

Risposta di Bjergkæden
Utrolig dårlig oplevelse, værste service jeg har oplevet i over 10 år.
Utrolig dårlig oplevelse.
Jeg bestilte nogle fjällräven bukser hos dem, da jeg skal på vandretur i Tibet. Efter 14 dage tog jeg ind og fik forklaret at de ikke var kommet, og at fjällräven er virkelig dårligt. Jeg skulle i stedet købe nogle bukser der hedder: 'Klättermusen Gere 3.0' til 2.299kr. De var mere kraftige end jeg havde tænkt, men fik forklaret at de var bare det bedste af det bedste.
Jeg går en tur på 6km med dem, men blev helt hudløs på indersiden af venstre lår, og tog derfor tilbage med dem da det ikke kan være rigtigt med bukser af den kvalitet.
Da jeg kommer med dem, bliver jeg afvist, de nægter at sende dem ind til producenten for at få dem tjekket, og vil på ingen måde hjælpe.
Der var ingen forståelse for mit problem, ingen former for hjælp og ingen former for service.
Kan varmt anbefale at man handler et andet sted med bedre service.

Risposta di Bjergkæden
Den beste service i Køge..har købt et…
Den beste service i Køge..har købt et par mbt sko som detsværre gik i stykker..tale i telefon og mail med en Andreas..fik så super god service..og har lige købt mbt Sandler hos ham.. sjældent man møder så god en oplevelse som jeg har fået begge gange jeg har været hos dem i Køge..så det er KUN hos dem jeg vil købe mit mbt fodtøj..
De varmeste anbefalinger!!!
De varmeste anbefalinger!!!
Nem hjemmeside, meget billige priser, og lynhurtig levering.
Bestilte fredag eftermiddag og fik leveret lørdag.
Tasken sidder lige i skabet. Så flot og lige hvad jeg havde håbet på
Tak tak tak. Vil anbefale jer til alle!
Selv hvis der står de har den på lager
Selv hvis der står de har den på lager, og du betiller så kan det åbenbart ske, at de ikke har den på lager og din odre automtisk bliver annuleret. Det er bare super.

Rod i lagerbeholdning…
De har desværre ikke styr på deres lagerbeholdning - så man kan ikke forvente at få det man bestiller...
Der er i mellemtiden kommet et svar som jeg umiddelbart ikke kan se, hvordan man kan respondere på, så det må blive her:
Super godt styr vil jeg ikke kalde det, når jeg to dagen efter hinanden prøver at bestille en varer (anden gang af den opfattelse, at der måtte være sket et fejl i første omgang eftersom varen dagen igen stod som på lager - men nej - det var bare tale om ros på deres lager).

Fremragende!
God service, fair priser og lynhurtig levering.
Absolut anbefalet!
Fast delivery, great contact
Fast delivery to Germany. Great prices and very friendly contact by e-mail.
I am very satisfied and would order again at any time.
Hurtig levering af det bestilte…
Hurtig levering af det bestilte produkt- og god hjælp da jeg måtte bytte til en anden størrelse -venlig og hjælpsom vejledning både pr. Email og telefonisk. Rigtig fin kundeservice. Jeg handler der gerne igen.
Fin handel, god service, hurtig levering :)
Fin handel og god service. Jeg har købt et kvalitetsprodukt til en fin pris,
Da jeg havde et spørgsmål til en vare, kom der et hurtigt og venligt svar.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.