Ordered a couple of backpacks, which it turned out they didn't actually have in stock. They reached out to their supplier and fulfilled the order to the right address. Everyone on their side was accom... Leggi di più

På van-trip med familien ned gennem Balkan så stod det ene blus af på vores 2 blus gaskomfur af efter kun to uger. Et komfur som vi havde købt til formålet fra Robens. Henrik fra bjergkæden var... Leggi di più

Jeg havde bestilt et par Salomon-Sko, hvoraf stoffet på toppen gik hurtigt i stykker, jeg har ikke engang brugt skoen i et år. Jeg skriver så til dem og får at vide at noget skulle have siddet fast... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento e attrezzature outdoor

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Shop

4,3

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,3

Tutte le recensioni

13 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg har lige købt et par Salomon X…

Jeg har lige købt et par Salomon X Ultra 4 Mid GTX samt en fleece jakke - R2 TechFace - fra Patagonia hos Bjergkæden ApS Jeg havde et par spørgsmål omkring vedligeholdelse af sko samt vask af jakke, Fik super telefon service af Andreas. Firmaets telefon rådgivning er super, og de giver udtryk, af at være outdoor folk, der brænder for deres mission, nemlig at rådgive professionelt overfor deres kunder.

VH
Jakob Bang Knudsen
Fredensborg

5 febbraio 2025

Ikke de bedste priser MEN

Ikke de bedste priser MEN kundeservice og den varme velkomst er bestemt i topklasse
Har selv købt en del udstyr her og kan klart anbefale Bjergkæden danmarks bedste uden tvivl

31 gennaio 2025

Fantastisk service!

Har nu flere gange handlet ved Bjergkæden og er super tilfreds, og endnu engang bliver mine varer leveret super hurtigt, tak for det!

Selv når tingene går en smule skævt, oplever man en fantastisk service
Bestilte 3 x Bridgedale Coolmax Liner, men desværre var der kun to med i pakken
Kontaktede Henrik, og lynhurtigt blev det blev løst

Man kan kende en god butik på hvordan de håndterer tingene, når det ikke går helt som forventet

Bjergkæden er en god butik!

3 settembre 2024

Jeg købte et par vandrestøvler i str stor

Jeg købte et par vandrestøvler i str 48 1/3 som jeg var glad for. Men fordi støvlen var stor og der var længere afstand mellem snuden af støvlen og der hvor snørebåndet startede, kom der en skarp fold i det materiale støvlen var lavet af, der gik direkte ned i storetåen og pressede ned på tåen. Dette gjorde at støvlen var umulig at benytte. Selv om det selvfølgelig ikke er Bjergkædens skyld, så tog de ansvar og hjalp med en ny løsning. Det er både jeg og min tå meget taknemmelig for. Jeg har altid oplevet super service i Bjergkæden.

23 agosto 2023

Forretningspraksis omkring returnering/tilgodebevis, som afviger fra sædvanlig praksis i detailhandel

Køb kun i Bjergkædens butik, hvis du er 100% sikker på, at du ønsker at beholde din vare. De har en lousy retur/tilgodehavende-politik, som afviger markant fra, hvad detailbutikker typisk tilbyder.

Var i butikken for at returnere en vare der var købt for ca. 1½ måned siden. Mange butikker ville give penge retur (selv ikke pligtige efter købeloven), men kunne ikke en gang få et tilgodebevis på beløbet.
Handler aldring mere i Bjergkæden, og kan kun opfordre andre til at være forsigtige med at handle der.

Butikken påstår at jeg krævede penge retur, men det er ikke rigtigt. Sagde, at det var fair nok, at de ikke udbetalte penge, men bad så om at få et tilgodebevis, men det var ekspedienten på ingen måde imødekommende overfor.

13 agosto 2024

Risposta di Bjergkæden

Hej Jes. Din overskrift i din anmeldelse er misvisende for det er ikke rigtigt af vi afviger fra sædvanlig praksis. Vi tilbød dig at du kunne finde noget andet i butikken, så var var villig til at fravige vores regler for din skyld, men du var ikke interesseret i at finde noget og ville kun have dine penge retur. Vi kan som mange andre butikker ikke udbetale penge efter 30 dage for købes dato. MVH Henrik Bjergkæden

Vi tilbød dig at du kunne bytte til noget andet idag, men du ville have et tilgodebevis da din returnering var ud over vores bytte frist som er 14 dage, er rigtigt at vi ikke kunne tilbyde dig det.

Gls leverede ikke pakke fra Bjergkæden

Jeg bestilte pakke i torsdags med 2 nye teltstænger til mit Hilleberg telt, idet sælgeren var sikker på, at hvis jeg bestilte dem inden kl 14 ville jeg modtage dem den næste dag.
Kl 15.30 havde jeg stadig intet modtaget. Derfor gik jeg ind på Gls hjemmeside for at spore pakken. Her kunne jeg se at Gls ikke kunne finde adr, og derfor var pakken blevet bragt til Gls depot i Horsens.
Der ringede jeg til og fik at vide at der var åbent for afhentning indtil kl 17. Så jeg kørte 25 km og fik pakken udleveret.
Jeg finder det rimeligt at mine udgifter på 50 kr til fragt bliver refunderet.
Jeg har været i kontakt med Bjergkæden 2 gange efterfølgende i går eftermiddags, hvor jeres medarbejder Andreas, mente jeg selv skulle kontakte Gls.
Gls medarbejderen, sagde, at det var en fejl de havde begået, idet min adr burde være til at finde, men hun sagde, at da levering var bestilt af Bjergkæden, var det jer jeg skulle kontakte.
Jeg ringede tilbage til Andreas, som sagde, at han ville kontakte Gls og vende tilbage, men intet er sket. Trods, at han lovede at kontakte mig pr mail.
Han virkede også ret ligeglad. Sagde, at Gls plejede at levere deres pakker.
Jeg synes ikke jeg har fået en ok kundeservice i forbindelse med Gls manglende levering.
Andreas burde med det samme have erkendt, at I er ansvarlige for levering, da det er jer, der har bestilt den. Og så straks have imødekommet at returnere de 50 kr i fragt.
Jeg havde overvejet at købe et dyrt 3 personers Hilleberg telt, men det dropper jeg at købe hos jer, for tænk hvis der sker noget med teltet efter køb. Så får man ikke den hjælp man har brug for.
Iøvrigt passede de 2 stænger ikke til mit Nallo 2 telt, trods jeg havde sendt fotos og mål af stængerne inden bestilling. Da jeg var i tvivl om det reperationskit sælgeren anbefalede pr mail ville passe, ringede jeg endda og spurgte, og sælgeren var her helt sikker på det ville passe. Men desværre passede stængerne ikke. De var 9 mm, men det smalle stykke der skal passe ind i en anden stang var for stort. Jeg har reklameret skriftligt over det til Bjergkæden, men blev ikke imødekommet. Der blev bare svaret, at de stænger plejer at passe, og derfor skal jeg selv betale returfragt. Dvs jeg nu er 110 kr fattigere efter at have handlet hos Bjergkæden. 50 kr i fragt (som jo endte med jeg måtte køre til Gls depot efter pakken) & returfragt på 60 kr selvom det er en reklamation. Ifl. købeloven skal man ikke selv betale returfragt hvis der er tale om en reklamation, men Bjergkæden kører åbenbart med deres helt egne regler🙁
Jeg har aldrig oplevet så dårlig kundeservice.
Min kommentar til Bjergkædens seneste svar er, hold jer langt væk! Når man klager over en lille ting, bliver man beskyldt for at lyve/at leve i sin egen virkelighed. Mon den sidste kommentar om at de ikke vil have mig som kunde var nødvendig? Næppe! Jeg har nu fundet en hel sektion teltstang til billige penge fra en butik, som kun har positive anmeldelser🙂

19 luglio 2024

Risposta di Bjergkæden

Hej Rikke som vi har skrevet til dig flere gange er det GLS du skal være sur på og ikke os. Vi er absulut ikke ligeglad med om pakkerne kommer frem, men i og med at GLS har din pakke har vi ikke mulighed for at få fat i den. GLS ville forsøge at levere igen i dag, men du valgte selv at hente pakke på deres depot, så du har modtaget det som du har bestilt og kan tage på tur. Vi er ærgerlige over at det ikke lykkes GLS at levere til dig og at vi mister dig som kunde. Vi lever af glade kunder og af at levere varer hurtigt, hvilket lykkes de fleste gange. Vi håber at du få en dejlig tur ud i naturen og på et tidspunkt kan tilgive os for ikke at kunne stå på mål for GLS´s handlinger. God dag Henrik Bjergkæden

Kære Rikke
Jeg er virkelig ked at du er et sted hvor virkeligheden for dig er en anden for os. Vi har ikke fortalt dig at stænger plejer at passe. Vi skriver til dig at de stænger som du i første omgang havde bestilt på vores hjemmeside var i 10 mm og vi samme fandt ud af i forhold til dit billede var dem i 9 mm som du skulle bruge - hvor efter vi sender disse til dig. Dine stænger er åbenbart af en meget ældre dato, for den 9 mm stangstørrelse som Hilleberg køre med i dag og har kørt med i de seneste 4 år er dem som passer med det reperations kit som vi har sendt dig. Igen lige som fragten er det ikke vores skyld at de stænger som du har købt reperations kit til er af en ældre date end de oplysninger du har givet os - det kan vi ikke se ud fra dine billeder kun at de er 9 mm og du har fortalt os at de er et Hilleberg telt som du har købt for et par år siden, hvis dit telt er produceret for under 4 år siden så er det det rep kit som vi har sendt og derfor er der ikke noget galt med det produkt som vi har sendt til dig og jo så ikke en reklamation ) Det som jeg også skriver til dig i samme mail er at hvis du vælger at sende 2 stænger retur som du har købt online så SKAL vi tilbageføre det fulde beløb som du har betalt for fragten som du i første omgang gerne vil have retur ( Sådan er lovgivningen og vi følger købeloven ). Du du bliver ikke 110,- fattigere men du bruger 60,- på at sende retur. Du er velkommen til at skrive at vi giver dårlig kundeservice - men det er usandt.

Rikke har her til aften skrevet en ny mail til os men injurier vor hun beskylder os for at lyve for hende. Vi har valgt at sende Rikke et gratis returlabel ikke fordi vores produkter har været en reklamation ej heller ikke pga af GLS manglende levering, men for at Rikke kan få det hun ønsker og så vi kan komme videre med at hjælpe andre kunder. Vi har ligeledes bedt Rikke om ikke at kontakte os igen da vi ikke ønsker at blive udsat for en opførelse af lign. karakter en anden gang. Jeg ønsker dig alt det bedste i livet og håber du finder nogle led af ældre dato som kan passe til dine stønger. MVH Henrik
Ejer af Bjergkæden

Hurtig levering og godt udvalg.

Hurtig levering
Jeg skulle på vandretur med min hustru og få dage før fandt vi ud af at hun skulle have ny rygsæk. Vi skulle derfor hurtigst muligt have en ny - vi vidste hvilken én, og fandt den på udvalgte hjemmesider, men var i tvivl om vi kunne nå at få den leveret. Vi havde maks 72 timer. På Bjergkædens hjemmeside står der 1-2 hverdages leveringstid - og det lever de op til. Det var vores held - og lykke. Bestilte onsdag kl. 10.31 - fik bekræftelse via mail med det samme - fik ny mail senere på dagen at varen var pakket og afventede GLS. Torsdag kl. 10.03 modtog jeg besked fra GLS at varen lå klar til afhentning. Min hustru kan herefter bruge den sidste dag til at gå den til og planlægge turen med ro i maven.
Kæmpe tak til Bjergkæden - det er sgu sjældent jeg oplever levering på mindre end 24 timer ;-)
Hvis noget haster en anden gang vil Bjergkæden være det første sted jeg kigger :-)

MVH Søren Remmer

18 luglio 2024

Risposta di Bjergkæden

Hej Søren mange tak for at du vil tage dig tid til at anmelde vores service, det er en kæmpe hjælp når vi også bliver anmeldt positivt. Håber I havde en god tur. MVH Henrik Bjergkæden

Utrolig dårlig oplevelse, værste service jeg har oplevet i over 10 år.

Utrolig dårlig oplevelse.

Jeg bestilte nogle fjällräven bukser hos dem, da jeg skal på vandretur i Tibet. Efter 14 dage tog jeg ind og fik forklaret at de ikke var kommet, og at fjällräven er virkelig dårligt. Jeg skulle i stedet købe nogle bukser der hedder: 'Klättermusen Gere 3.0' til 2.299kr. De var mere kraftige end jeg havde tænkt, men fik forklaret at de var bare det bedste af det bedste.
Jeg går en tur på 6km med dem, men blev helt hudløs på indersiden af venstre lår, og tog derfor tilbage med dem da det ikke kan være rigtigt med bukser af den kvalitet.
Da jeg kommer med dem, bliver jeg afvist, de nægter at sende dem ind til producenten for at få dem tjekket, og vil på ingen måde hjælpe.
Der var ingen forståelse for mit problem, ingen former for hjælp og ingen former for service.

Kan varmt anbefale at man handler et andet sted med bedre service.

15 aprile 2024

Risposta di Bjergkæden

Hej Cai. Din historie er desværre ikke korrekt. Du ringede til os for at få os til at bestille et par Fjällräven Keb Trouses Regulae hjem. Vi skulle undersøge om vi kunne skaffe dem til dig, det kunne vi ikke og det ringede vi til dig og forklaret dig. Du kom ned i butikken og prøvede Klättermusen bukser og syntes at vi havde ret i at det var det rigtige valg til din tur til Tibet. Da du kommer ned med dine bukser har du brugt dem og de er synlig beskidte, der er ikke mærker på dem, så vi kan ikke bytte dem og i og med det ikke er en reklamation bliver vi nød til at afvise en returnering. Det er super ærgerligt hvis dine ben ikke passer til bukserne men det er ikke en reklamation og ikke vores skyld. Vi ville gerne sælge dig Fjällräven men kunne ikke skaffe dem og du vælger selv at købe nogen andre bukser. Hvis vores ekspedient har udtalt at Fjällräven er dårligt, beklager jeg dette for det er det ikke men Gere bukserne ville være et bedre valg hvis de havde passet til dine ben. Det er kedeligt at du skriver at vi ikke giver service, det ved du vi gør ellers havde du sikker ikke handlet hos os i så mange år, vi yder en rigtig god service og vi vil fortsat anbefale Gere bukserne til den tur som du beskrev for os da du valgt at købe bukserne i vores butik. MVH Henrik Bjergkæden

Den beste service i Køge..har købt et…

Den beste service i Køge..har købt et par mbt sko som detsværre gik i stykker..tale i telefon og mail med en Andreas..fik så super god service..og har lige købt mbt Sandler hos ham.. sjældent man møder så god en oplevelse som jeg har fået begge gange jeg har været hos dem i Køge..så det er KUN hos dem jeg vil købe mit mbt fodtøj..

26 aprile 2024

De varmeste anbefalinger!!!

De varmeste anbefalinger!!!
Nem hjemmeside, meget billige priser, og lynhurtig levering.
Bestilte fredag eftermiddag og fik leveret lørdag.
Tasken sidder lige i skabet. Så flot og lige hvad jeg havde håbet på
Tak tak tak. Vil anbefale jer til alle!

9 marzo 2024

Selv hvis der står de har den på lager

Selv hvis der står de har den på lager, og du betiller så kan det åbenbart ske, at de ikke har den på lager og din odre automtisk bliver annuleret. Det er bare super.

6 marzo 2024

Risposta di Bjergkæden

Vi beklager at vores system ikke kan håndtere når 2 personer bestiller den samme varer lige efter hinanden. Vi arbejder på at rette denne fejl. Super med den ene stjerne, det er vigtigt at vi bliver gjort obs på at vi ikke gør det godt nok. God dag Henrik Bjergkæden

Rod i lagerbeholdning…

De har desværre ikke styr på deres lagerbeholdning - så man kan ikke forvente at få det man bestiller...
Der er i mellemtiden kommet et svar som jeg umiddelbart ikke kan se, hvordan man kan respondere på, så det må blive her:
Super godt styr vil jeg ikke kalde det, når jeg to dagen efter hinanden prøver at bestille en varer (anden gang af den opfattelse, at der måtte være sket et fejl i første omgang eftersom varen dagen igen stod som på lager - men nej - det var bare tale om ros på deres lager).

29 febbraio 2024

Risposta di Bjergkæden

Vi beklager hvis vi ikke har kunne levere et produkt til dig. Nogen gange sker det er vi få udsolgt af et produkt, og det lyder til at det er det som er sket her. Vi har super styr på vores lager og kunder kan godt forvente at få det som de bestiller og skulle det ske at vi er udsolgt af et produkt giver vi altid hurtig besked om dette. Vil du venligst sende os en besked med dit ordre nummer så vi bedre kan se hvad sagen drejer sig om. Mvh Bjergkæden