Jeg købte et Trangia via nettet, og jeg bestilte et etui hertil. Butikken ringede uopfordret til mig, da jeg havde bestilt etuiet i forkert størrelse, og spurgte om det var en fejl - hvilket det var,... Leggi di più

Jeg har gennem flere år brugt butikken, og altid fået super god service og vejledning, og været tilfreds med alt jeg har købt. Vandrestøvler, vandresko, rygsække mm, altid i god kvalitet. For 2,5... Leggi di più

Ordered a couple of backpacks, which it turned out they didn't actually have in stock. They reached out to their supplier and fulfilled the order to the right address. Everyone on their side was accom... Leggi di più

Jeg havde bestilt et par Salomon-Sko, hvoraf stoffet på toppen gik hurtigt i stykker, jeg har ikke engang brugt skoen i et år. Jeg skriver så til dem og får at vide at noget skulle have siddet fast... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento e attrezzature outdoor

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Shop

4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

4,4

Tutte le recensioni

16 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Sjælden god service

Jeg sidder pt. i Bolivia og planlægger en tur videre her fra gennem Peru. Eneste problem: jeg havde ikke et telt med mig, som ville kunne klare de strabadser, der venter i Andesbjergene i Peru.
En henvendelse til Bjergkæden i Køge gav mig dog fornyet håb: de indvilligede i at sende mig et Hilleberg Allak telt (tak fordi I - efterhånden som nogle af de eneste - fører også sværvægterne i deres sortiment af fænomenale telte). Teltet var ikke på lager i butikken, men blev hurtigt rekvireret fra producenten. Da pakkelevering til Bolivia er en noget risikabel affære, turde jeg ikke tage i mod Bjergkædens venlige tilbud om at sende med Post Danmark. I stedet fik jeg arrangeret med en person, der skulle rejse herover, at han skulle agere kurer. Tiden var knap, og her viste Bjergkæden igen uovertruffen service, idet de bragte teltet (forsvarligt indpakket) til vedkommendes dør.
Beredvillighed og effektiv problemløsning fra personalet i Køge har gjort, at jeg nu sidder med det telt, som muliggør min videre færd gennem Perus barske bjerge. Det burde være muligt at føje en ekstra stjerne til de maksimale fem af slagsen.......

15 maggio 2015

Super butik - nethandel

Har netop bestilt et par bukser, som var svære at finde i omegnen af min bopæl i fysiske butikker og fandt derfor Bjergkæden på nettet. Bestilte mine bukser mandag aften og kunne hente dem onsdag eftermiddag i min lokale Dagli brugs. Meget tilfreds. Jeg vil helt sikkert handle der igen.

18 febbraio 2015

De bedste i DK

Jeg bor i nærheden, så jeg benytter primært den fysiske butik i Køge. Fremragende betjening, stort udvalg og altid gode priser.

Henrik er en fin fyr - med hans oprigtige rådgivning går du aldrig galt i byen.

14 gennaio 2015

Extrem flot butik i Køge med rigtig god service og know how

Jeg var lige et smut I Bjerkæden I Køge som jeg har fulgt siden dens start I små lokaler, nu har de en virkelig flot og stor butik, skulle have et par tevas mm. alt var på hylderne, hurtig og præcis betjening, har stor indsigt I tingene , og god taxfree retur betjening.
deres Go Pro section er overfed.
De må da have den største menu af Travellunch hvis man er til det, jeg kunne sagtens spise en uden at være på bjerget, det er god mad.
Therma rest, ja de har alt.
Tager der ind imorgen for at købe mere

23 novembre 2014

Tip top.

Bestilte tre produkter, fra deres flotte produkt sortiment-bred målgruppe. Fandt præcis hvad jeg skulde bruge. Regnovertræk til almindelige sko+en genial pandelygte+regnovertræk til rygsæk, sidstnævnte blev jeg kontaktet omkring da den ikke var på lager og ikke kunde fremskaffes. Fik tilbudt et tilsvarende produkt. Det hele blev leveret som lovet. Varene er af god kvalitet til en helt acceptabel pris.

14 novembre 2014

ukompliceret handel - hurtig levering

Købte et par bælter hos Bjergkæden i Køge
De blev leveret to dage efter. Ukompliceret handel.
Blev informeret m e-mail m status på min ordre.
Der var en lille ændring til leveringen, hvilket Bjergkæden håndterede uden problemer.
Jeg vil helt sikkert benytte webbutikken hos bjergkæden.dk igen

5 novembre 2014

Hurtig levering

Bestilte tirsdag før kl. 13.00 og fik leveret næste dag. Super. Lavede min bestilling her fordi de var billigst.
Kunne godt tænke mig fri retur porto.

6 agosto 2014

Perfekt

Bestilte om aftenen modtog eftermiddagen efter, kan kun anbefale. Desuden var det gratis fragt og de billigste priser på markedet. Det er dælme i orden!

18 giugno 2014

Det dur !!

Selv om der var en lille fejl i min levering får de alligevel 5 stjerner fordi der bliver reageret prompte (en søndag) på min henvendelse.
Handler her igen til min næste vandretur.

26 maggio 2014

Alt gik som forventet.....SUPER...

Har købt et par Salomon XA Pro 3D Ultra 2 til 600 kr incl. levering.
Hvilket er en rigtig superpris.
Bestilte varen i lørdags og fik det leveret tirsdag. Pengene blev først
trukken fra min konto, da jeg havde fået varen leveret.
Alt er gået som forventet.

11 febbraio 2014

Hurtig levering

Leveret dagen efter med PostDK . Dejligt at det er biligere at få leveret til pakkeboksen :-)
De sendte også T&T på mail :-)

29 gennaio 2014

Imponerende god service!!!

Jeg har nu handlet hos dem 2 gange. Begge gange har jeg købe om eftermiddagen og dagen efter er varen kommet med postdanmarks pakkepost. Sådan! Hurtigere kan det vist ikke gøres!!! Tusind tak herfra for en speedy service! :-)))

19 dicembre 2013

Pakket og afsendt en lørdag!

Min pakke blev pakket og afsendt en lørdag, og leveret i begyndelsen af ugen. Prisen var lige til den høje side, men servicen i top samt leveringstid gratis!

4 novembre 2013

Perfekt

Alt er gået strygende og hurtigt, da varen var på lager.
Og da jeg bestilte før kl 16, blev varen afsendt samme dag og modtaget dagen efter.

Valget at købe varen her, var helt og holdent fordi den var nogle hundreder kroner mindre dyr hos bjergkæden end hos lignende butikker.

Der er også indtil flere forsendelsesmåder man kan vælge imellem.
Også om det er med omdeling til modtager, eller det kan afhentes et sted.

22 agosto 2013

Super hjemmeside køb

Købte som en del af deres sommerudsalg en vandrerygsæk på deres hjemmeside. 20 minutter efter bestilling er lagt, fremsendes mail med track&trace nummer på tasken. Modtog tasken dagen efter. Imponerende hurtig håndtering af ordre og pakken var forsvarligt indpakket.
Kan klart anbefale Bjergkæden.dk

22 agosto 2013