Super lækker brunch. Service i total Top. 4 friske unge mennesker var omkring vores bord. De havde en rigtig god kundeservice. Så min søster og jeg takker for en rigtig dejlig oplevelse. Med venli... Leggi di più
Bistro17
Super dårligere burgere .. blev endda spurgt hvordan bøffes skulle steges 🙈bad om to gange medium .. bøffer var totalt grå og selve burger kold.. pomfritter var brænd varme og slatne .. tredje perso... Leggi di più
Wow et fantastisk sted,simpelthen perfekt. Fantastisk personale,fed indretning,hvor man ikke sidder på skødet af hinanden. Peefekte stole,man kan sidde længe i. Skøn dæmpet musik og ikke mindst d... Leggi di più
Dejligste sted til vores fest! Biffen er et skønt og hyggeligt lokale. Den gamle biograf er nænsomt restaureret og skaber gode rammer for en "lille" fest. Vi var 84 personer - og alt gik supergodt. V... Leggi di più
Bistro17 Bar & Grill er navnet på Køges nye centrale oplevelse- & spisested, hvor kulturen og autenticiteten er genskabt. Vi laver relaterbar mad, i øjenhøjde.
Torvet 17, 4600 Køge, 4600, Køge, Danimarca
- +4556650175
- kontakt@bistro17.dk
- www.bistro17.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Restauranter er dårlig
Restauranter er dårlig .
Men har været der 3 gange nu, og alle gangene er tjenerne Snobbet og Arrogant. Der ikke et gram smil over dem. Og de uforstående og sure hvis man Beder om ændring eller tilvalg af menu..
Maden er på ingen måde pengene værd. Har smagt lidt forskelligt nu. Og alle gangen var det som at række tungen ud af vinduet..
Kan virkelig ikke anbefale stedet. Og kommer der ikke mere nu

Risposta di Bistro17
Vi bestilte 2 Chese burger til 185 kr…
Vi bestilte 2 Chese burger til 185 kr stk. en stor øl. Og et glas rødvin.
De spurgte om hvordan bøffen skulle steges, medium var ønsker. Der kom to bruger med total rødt kød der blødte !!! Hvorfor spørger de så ?
Rødvin glas til 90 kr !! Der var kun 15 cl. !!
Betaling skulle ske da vi fik drikkevare !!
Det var både første og sidste gang på dette sted. Råder jeg til at blive væk
Kæmpe ros til Bistro17
Kæmpe ros til Bistro17. Vi har holdt stor fest med alt incl. Alt spillede max, maden var fantastisk og personalet/servicen var også i top👌. Kommer helt sikkert til at holde flere fester hos Bistro17.
Trist oplevelse …
Jeg havde inviteret familien på brunch påskemandag. Det var absolut ikke nogen charmerende oplevelse. Brunchen bestod af at man kunne bestille 5 forskellige ting for 145 kr. det var meget små portioner, uden noget særlig pynt. Brød var en del af de 5 retter. Det var enten rugbrød eller hvedebrød, bestemt ikke hjemmebagt, og i meget afmålte mængder. Kaffe eller andet væske skulle bestilles ved siden af.
Jeg vil anbefale at ejerne af bistro 17 tager en tur til kok amok i Slagelse, for at få inspiration til en brunch lavet efter samme koncept, bare i en helt anden kaliber🤗
Rigtig dårlig oplevelse
Rigtig dårlig oplevelse, da jeg fik serveret en Cæcarsalat med oversaltet persillepesto, som desværre gjorde salaten uspiselig. Gjorde opmærksom på det og fik valget om at få en ny Cæcarsalat med pestoen ved siden af, som jeg afslog, da jeg havde mistet lysten til dette. Syntes nu heller ikke der høre persillepesto til en Cæcarsalat, med eller uden for meget salt.
Jeg valgte i stedet et stk. smørrebrød m. avocado, der smagte udemærket.
Da vi fik regningen, havde de ladet os betale for Cæcarsalaten og ikke for smørrebrødet, der var kr. 50 billiger.
Da vi opponerede mod at betale for noget vi ikke havde fået, fik vi at vide, at det var sådan kokken syntes det skulle være… Undskyld men det gør man bare ikke hvis man gerne vil overleve.
Smørrebrød med hønsesalat og fiskefilet…
Smørrebrød med hønsesalat og fiskefilet til henholdsvis kr. 110,- og 115,-. Det var ikke pengene værd. Smagløs hønsesalat på en lille stykke rubrød. Intet bacon eller andet til at pifte det op. 2 små overstegte fiskefiletter på ristet lyst brød, var svært at tygge sig igennem. En portion pommes frites til barnebarnet, der var umulige at spise pga. overstegning. Dertil en gang remoulade med dild !! i til kr. 20,-. Pyha, det var første og sidste gang vi var der. Det holder slet ikke til prisen.
110 kr. for et HALVT stykke smørrebrød
Bestilte et stykke smørrebrød med (angiveligt) hjemmelavet kyllingesalat. Fik serveret et HALVT stykke rugbrød med en tilsvarende lille portion kyllingesalat ovenpå til den nette pris af… hold nu fast… 110 kr! I kid you not! 110 kr. for et HALVT stykke smørrebrød. Serveret på en kagetallerken. Det er simpelthen pamperi af værste skuffe. Det blev så sidste gang, jeg lagde penge der.
Skuffende
Prøver tydeligt at give sig ud for at være i en liga de ikke kan leve op til. Ved første øjekast et eksklusivt menukort med østers kaviar, trøfler etc. Og priser der skruer forventning om en særlig oplevelse helt op. Men det eneste der svarer til det høje niveau er priserne . Havde bestilt Chateubriand til 2 af gæsterne i selskabet - fik serveret Cotes de beuf😏 da vi påpegede fejlen startede en længere diskussion med en arrogant tjener der insisterede på at det var os det ikke anede hvad vi havde bestilt. Iøvrigt kom de dyre anretninger uinspirerende serveret - et stykke kød klasket på tallerkenen helt uden nogen form for garniture, knuste kartofler der mere var kartoffelmos og kold sauce. Meget skuffende og kommer helt sikkert ikke igen!
Vi havde glædet os så meget til at…
Vi havde glædet os så meget til at spise hos jer…. Wwwow et sted tænker man, meeen så er der heller ikke flere pæne ord man kan finde frem om det sted. Maden var så ringe,støjen så høj at det er umuligtigt at snakke sammen.Tjener der prøver at lokke en til at købe den dyreste vin. Ja kort sagt de dyreste 2 timer, vi længe har haft. 3600kr fattigere
Øv øv en oplevelse, kommer der aldrig igen. Så synd for Køge by.
En ommer
Et koncept der tydeligt ønsker at kopiere hvad København tilbyder, men hvor blandt andet servicen tydeligt halter. Et koncept som simpelthen mislykkedes. Vi kommer ikke igen.
Vi bestilte 3x pommes frit og 1 knust kartoffel - der kom to mindre skåle med pommes fritter, hvor det blev påstået at de 3x pommes fritter var delt i to skåle. Det kan man simpelthen ikke, når vi sidder to og to og skal dele en omgang cote de bouef.
Deres bearnaise smagte udelukkende af løg og var kold
Vi bestilte to omgange Coté De Bouef (800g til to personer for 675,-) - der kom seks skiver kød til deling. Vi gjorde opmærksomme på det ved afrydning. Tjeneren spurgte hvordan oplevelsen var. Vi fortalte hende at det simpelthen ikke passede at der var 800 gram kød, hvortil hun vender øjne og svarer: “øh okay?”
Hun kommer tilbage fra køkkenet og siger at køkkenchefen fortæller at der er 800 gram rent kød, hvortil vi fortæller hende, at det simpelthen ikke er rigtigt. Hun går tilbage til køkkenet, hvor køkkenpersonalet alle sammen står og kigger og peger på os igennem deres glasbur.
De tager sågar betaling for almindeligt postevand fra hanen, til trods for bestilling af drinks, rødvin og øl.
Akustikken er så ringe og larmen er rungende.
Indretningen oser af lækkerhed, men
Indretningen oser af lækkerhed. Desværre kunne maden slet ikke leve op til det, som Bistro17 tydelig prøver at være. Meget små portioner, som smagte af meget lidt. Tilgengæld er priserne skruet godt op. Det var en skuffende oplevelse. Min veninde bestilte en blandet salat som side dish, den bestod udelukkende af forskellige salatblade. Det var en anelse underligt.
Nu er det prøvet, men kommer bestemt ikke igen.
Super service
Har hertil aften siddet og nydt jeres lækre vin og hast været her før, og synes virkelig stedet oser af nyt pust til Køge. Man føler sig velkommen af hele personalet.
Så super service!
Kan rent anbefales
Dårligere mad skal man desværre lede…
Dårligere mad skal man desværre lede længe efter! Lunken suppe med kolde kammuslinger. Måtte sende den ud to gange og derefter opgav jeg. Min veninde fik (åbenbart) en forret, hvilket ikke fremgik nogle steder. Portionerne var meget små, men til gengæld dyre!
Jeg måtte til sidst lede efter betjening så vi kunne betale den meget dyre og utilfredsstillende regning. Vi var der 21 februar og kommer ikke igen. Synd, for atmosfæren derinde var ganske fin og deres drinks/olivensnack ligeså.
Giver 1 fordi 0 ikke er muligt
Giver 1 fordi 0 ikke er muligt! Besøgte B17 i Køge d. 12/3-22. Prøvede at tyde deres menukort. Spurgte om vi kunne få kaffe og en croissant. Svaret var ja, hvis vi tilkøbte en brødkurv. Tjek. Modtog tørt og dårligt brød med "hjemmerørt smør". Fair nok. Vi ville jo bare have kaffe og en croissant. Regning 260 kr.!!! Suk for det stakkels pigebarn, der forsøgte at forklare regningen. Ærgerligt jeg ikke kan vedhæfte latterlig kvittering. 2 x croissant 10 kr. +"4 x ekstra ret udenfor" =180 kr. + 2 x kaffe 70 kr. Ialt 260 kr. Selv i Kbh koster en croissant ikke 50 kr. pr. STK. på cafe. Tag jer dog sammen! 2 x kaffe og croissant til 260 kr.?

Risposta di Bistro17
Vi havde bestilt bord i forbindelse med…smag på Køge
Vi havde bestilt bord i forbindelse med “smag på Køge”.Menuen var kendt på forhånd. Vi ventede 45 på forretten, så vinen var blevet lunken. Hovedretten var for fed. Vi måtte skærer 1/2 af stegen fra.
Så det blev alt i alt en noget fesen oplevelse .
Meget langsom servering
Meget langsom servering. Ventede 25 minutter på ganske almindelige drinks. Undskyldningen var at der kun var 2 bartendere.
Lidt håbløst
Maden var rigtig god
Maden var rigtig god. Til gengæld sidder man utroligt dårligt. Bord og stolehøjde passede ikke sammen. Det ødelagde lidt oplevelsen. Mange tjenere og meget støj/ dårlig akustik
Burger en joke
Burger en joke. Prøvede at få os til at betale 50kr for at få salat i. Really? Burger til små 200kr skal sidde i skabet. Og ikke komme med pose pommefritter og salat mayonnaise fra pose. Absolut intet i burger. Grotesk ringe.
Maden ok men betjeningen helt i skoven
Maden ok men betjeningen helt i skoven. Tjenerne ville helst fjerne vores tallerkner før vi var færdige med retten. Brødet kom efter forespørgelse og en meget højttalende tjener ved vores sidebord gjorde det umulig for os det meste af middagen, at føre en normal konversation.
Priserne er for høje til en så ringe restaurations oplevelse.