Bistro17

Super lækker brunch. Service i total Top. 4 friske unge mennesker var omkring vores bord. De havde en rigtig god kundeservice. Så min søster og jeg takker for en rigtig dejlig oplevelse. Med venli... Leggi di più

Super dårligere burgere .. blev endda spurgt hvordan bøffes skulle steges 🙈bad om to gange medium .. bøffer var totalt grå og selve burger kold.. pomfritter var brænd varme og slatne .. tredje perso... Leggi di più

Wow et fantastisk sted,simpelthen perfekt. Fantastisk personale,fed indretning,hvor man ikke sidder på skødet af hinanden. Peefekte stole,man kan sidde længe i. Skøn dæmpet musik og ikke mindst d... Leggi di più

Dejligste sted til vores fest! Biffen er et skønt og hyggeligt lokale. Den gamle biograf er nænsomt restaureret og skaber gode rammer for en "lille" fest. Vi var 84 personer - og alt gik supergodt. V... Leggi di più

1. Bistrò
  2. Ristorante

Bistro17 Bar & Grill er navnet på Køges nye centrale oplevelse- & spisested, hvor kulturen og autenticiteten er genskabt. Vi laver relaterbar mad, i øjenhøjde.

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Dejligste sted til vores fest!

Dejligste sted til vores fest!
Biffen er et skønt og hyggeligt lokale. Den gamle biograf er nænsomt restaureret og skaber gode rammer for en "lille" fest. Vi var 84 personer - og alt gik supergodt. Vi oplevede god service før og under festen, fin opdækning, hjælpsomt og smilende personale ... og meget lækkert mad! Gæsterne sørgede vi selv for :-)

22 aprile 2023

Jeg var på Bistro17 med 5 veninder

Jeg var på Bistro17 med 5 veninder, de 5 af os skulle have burger…. Fritterne var varme og gode - burgeren var kold og ligegyldig. Til 189kr😏, det var det ikke værd.
Vi sad ved siden af køkkenet, hyggeligt tænkte jeg. Men ham som anbragte maden på tallerknerne, havde ring samt ur på, de andre i køkkenet brugte i det mindste handsker. Så uhygiejnisk

31 marzo 2023

Hår i maden og dårlig service

Hår i maden og dårlig service. Kold og ringe mad til prisen. Var nede og spise Brunch med min far. Der sad hår og nullermænd i vores smør og ik engangs et undskyld fra personalet de hentede bare en ny. de “varme retter var is kolde, og levede slet ik op til prisen. Vi blev begge mega syge en time efter vi havde spist hos bistro17. Er slet ik i tvivl om det var det mad vi fik. Vi burde egentlig være gået da vi fik den direkte klamme smør serveret! Ville hellere ha haft en færdig ret fra netto til morgenmad. Så havde vi sparet 400 kr. føj siger jeg bare

24 marzo 2023

3 mundfulde Chablis til 145 kr glasset

Chablis til 145 kr glasset - var lækker men glasset blev kvart fyldt

Service fra personalet var upersonligt og ufleksibelt i forhold til bestillings af mad.

Smørrebrød var lækkert - men i den høje pris ende.

Vi gik fra bistro 17 med følelsen af uforløst potentiale

19 marzo 2023

Lækker restaurant og lækker mad, men dyrt ift. hvad du får

Lækker restaurant og lækker mad, MEN når det så er sagt er mængden af hovedretterne som størrelsen på en forret, hvilket kræver sideorders, hvilket også er tilgængeligt. Det er dog ikke beskrevet, at sideorders er nødvendigt. Dyrt ift. mængde og servicen kan absolut også godt kræve en justering op af.

27 febbraio 2023

Man kan polere en bæ

Man kan polere en bæ, men det er stadig en bæ.
Utrolig flot indretning.
Arrogant personale.
Sindssyge priser.
Turistfælde.

Hvis du som lokal, bruger dine penge her, så har jeg et godt tilbud på Eiffeltårnet i Paris til dig.

25 febbraio 2023

Dyrt i forhold til indhold

Alt for dyrt i forhold til kvaliteten.
Vi bestilte ribeye, frites, grøn salat, stegte grønsager en peberssuce og Bearnaise sauce. Til dessert 2 kaffe og en creme brulee.
Bøfferne og pomfrits var som de skulle være, men så var det så som så med resten.
Pebersaucen var rødvinsssauce, den grønnes salat var blandede grønne salatblade og ikke andet,de stegte grønsager bestod af broccoli og bønner der manglede resten af de grønsager som var angivet på menu kortet.
Kaffen blev serveret uden den mælk som var bestilt og uden dessert, da desserten så kom var isen oven på cremebruleen smeltet.
Alt ialt en dårlig oplevelse, får kun lige sneget dig op på to stjerner pga. Bøfferne.

18 febbraio 2023

7 retter brunch

Had a shock after ordering a 7 retter brunch at 185kr. I received 6 small plates and the 7th was the croissant that I had to pay 5kr extra😶. Didn't receive any bread and the portions were small.
Comparing with prices and size of other places were I had brunch Bistro17 is a place that I don't recommend.

11 febbraio 2023

Generellt lever det ikke op til prisen

Hej har i aften været på Bistro 17 i Køge, træder ind af dørene og i starten mærker vi en varm og god atmosfære. Den gode atmosfære bliver hurtigt vendt til en dårlige oplevelse, den yngre mandelige tjener med mørkt hår, var ganske flabet og gik mere op i hvad vin karafflen kostede end hvilken vin det var. Det var en super rødvin, kun servicen der manglede. Ellers fik vi kun en rå bøf, og når vi brokkede os smed de bare bøffen på grillen igen og så fik vi en well-done tilbage. Ellers var fritterne sindsyg gode med kold hjemmelavet bearnaise.

26 gennaio 2023

Virkelig ringe oplevelse

Virkelig ringe oplevelse! 185 kr. for den kedeligste tørre cheeseburger, hvis indhold begrænsede sig til tykke ringe af rødløg, krølsalat, tør bøf og brændt bolle. Hvordan i alverden kan man få sig selv til at tage 185 kr. for det?? Og 90 kr. for et lille bitte glas vin, hvor der var 5 cl tilbage i flasken da der blev hældt op, men de vil åbenbart hellere hælde det ud end at give kunden det. Kaffen var kold og dagens kage havde de ikke mere af kl. 15.30 på en søndag?? Så en lille bitte flødebolle til 45 kr. var hvad de kunne byde på…
Man skulle kæmpe en kamp for at få fat i personalet og der gik over en halv time fra vi var færdige med at spise til de hentede tallerkenerne - hvorimod de begyndte at fjerne kopper og tallerkener inden vi var færdige med kaffen?? Personalet mangler i den grad oplæring i service og det at “læse” et bord og se behovene. Æv det var ærgerlige penge brugt et sted, der udgiver sig for at være noget “særligt”.

15 gennaio 2023