Jeg har fået et af mit livs bedste klipninger ved søde Caroline i Vestergade. Håret ser stadigvæk, nu her dagen efter, bedre ud end jeg havde turde håbe på og jeg følte mig både set og hørt unde... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Min varmeste anbefaling til dygtige Rannva hos Birthe Glerup. Jeg føler mig som kunde i trygge hænder hos hende - hun er enormt dygtig og grundig, og jeg går altid derfra med et resultat, jeg er meget... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Absolut VÆRSTE oplevelse hos en frisør. Der blev ikke lyttet til mine ønsker, men derimod fuldkommen freestylet med min klipning. Hvad der skulle være en alm simpel studsning, endte med noget min niec... Leggi di più
Jeg har gennem mere end 20 år fået klippet og farvet mit hår hos Birthe Gleerup. Jeg har altid oplevet en høj kvalitet, en høj service og en behagelig stemning. Jeg har heller aldrig gennem årene opl... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
I hjertet af Aarhus tilbyder Frisør Birthe Gleerup, en økologisk oase af forkælelse og kompetent håndværk i afslappende omgivelser. Birthe Gleerup er et grønt og miljøvenligt alternativ til den traditionelle frisørbehandling - med dig i centrum. Vores kyndige frisører giver vejledning og behandling ud fra de nyeste trends og giver sig god tid til at finde det bedste resultat til dig. Mens du venter, serverer vi økologisk kaffe, the, danskvand samt økologisk citronvand og noget lækkert chokolade. Tjek også vores anmeldelser på vores facebook side: Birthe Gleerup - Miljøvenlig frisør
Informazioni di contatto
Jægergårdsgade 63, 8000, Århus C., Danimarca
- 86122003
- birthe@birthe-gleerup.dk
- www.birthe-gleerup.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Altid god service
Altid god service. Frisørerne, eleverne og andet personale har altid god tid til kunden. Priserne er høje (ligesom ved andre frisører i Aarhus - men det ved man inden man tager plads i stolen.
Jeg kan rigtigt godt lide, at frisørerne ikke prøver at sælge diverse produkter til en. Hvis man er interesseret, kan man selv gøre opmærksom på det.
Værste frisør nogenside!
Kan ikke anbefale denne frisør!
Fik ikke den ønskede frisure og blev mødt af en frisør der ikke var særlig venlig. Er blevet klippet af mange forskellige frisører og har aldrig været utilfreds med en klipning. Det var jeg desværre efter mit besøg hos Birthe Gleerup. Bad om en lang page. En ret simpel frisure. Men kom ud med etager og det var ikke lige langt i begge sider.
Da jeg ringede for at få min penge tilbage, blev jeg tilbudt en klipning ved samme frisør. Det turde jeg ikke.
Kom forgæves trods aftale
Sommerdage og langt hår. Jeg klikker ind på diverse frisørsider og ender hos Birthe Gleerup. Booker en tid dagen efter på deres elektroniske bookingsystem. Jeg modtager en sms med teksten: "Du har tid den 15/07 kl. 10:45 i Badstuegade hilsen Frisør Birthe Gleerup. Afbud senest 24 timer før". Dagen efter cykler jeg de 12 km til Aarhus og er fremme på adressen til tiden. Så har vi problemet. Personalet kan ikke finde aftalen på deres skærm. Egentlig er jeg ligeglad med om det står der eller ej - jeg vil bare gerne klippes, og har fået bekræftet at jeg har en aftale med frisøren. Jeg viser dem selvfølgelig den sms jeg modtog dagen før, så der ikke er tvivl om at både adresse, dato og tidspunkt passer. Svaret er, at der åbenbart er en fejl i deres bookingsystem. Og sjovt nok bliver det så mit problem - de har ingen tider! Jeg synes det er utroværdig kommunikation og komplet mangel på god service, at de ikke straks retter op på en fejl af den type ved at sikre, at jeg selvfølgelig bliver klippet som aftalt. Jeg forlader butikken og finder en anden frisør fremover.
Great customer service
I wasnt satisfied with my hair cut, so I went back two days after. They adjusted it for free ... now that's great customer service!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.