Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Foarte multumit. Recomand cu incredere. Expediere prompta, produs original (CASIO in cazul meu) expediat impreuna cu garantia si factura electronica.

Valutata 5 stelle su 5

Produse originale,echipa profesionista,servicii remarcabile livrare rapida in mai putin de o zi.Ceasul beneficiaza de garantie,certificat de autenticitate cu holograma fiind livrat in cutia originala... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Produs original Fossil, explicatii detaliate, livrare sub 24h, ceas cu ambalaj si sacosa ambele originale (am luat acum un an din Germania...si sunt la fel), garantie de 2 ani in Romania + cea interna... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di orologi
  2. Gioielleria

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Biro.ro - Magazin online de ceasuri autentice si expedieri cadouri. Ceasuri Grovana, Mondaine, Traser, Diesel, Fossil, DKNY, Emporio Armani, Michael Kors, Suunto, Casio, Revue Thommen, Axcent, Grandeux, Time Force, Seiko ...

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Scrivi una recensione

Firma serioasa

19 gennaio 2017

BIRO = Best In ROmania

Sunt deja la a patra comanda si sunt extrem de multumit de produse! Totul a mers ca la carte, ca de obicei! Recomand oricui vrea un produs de calitate, cu garantie, in timp scurt, la care primesti mai multe informatii decat te-ai astepta. Promptitudine, amabilitate, seriozitate!
O carte de vizita care le face cinste!

30 marzo 2015

Nota 10

Excelenta tranzactia facuta. Parteneri de incredere, echipa comunicativa. Recomand cu incredere.

6 ottobre 2014

Un site complet

Sunt incantate ca am descoperit acest site unde am gasit toate accesoriile necesare ceasului meu. Informatiile sunt corecte si complete, iar serviciile de calitate!

16 settembre 2014

super

un magazin de ceasuri foarte misto. mi-am luat mie si iubitului meu cate un ceas de aici. recomand

30 aprile 2014

super ok

buna ziua

este a treia comanda, sant foarte multumita de produse, de serviciile dvs
recomand cu cea mai mare placere

22 aprile 2013

professionals

i reccomend this company to anyone who wants quality.
ceasul (un traser diver orange) este de o calitate exceptionala, suportul tehnic de la biro.ro este profesionist, pe scurt, o companie serioasa si care m-a impresionat in cel mai placut mod.

30 marzo 2013
Valutata 5 stelle su 5

Recomandat fara nici o rezerva

Am avut dificultati enorme in achizitionarea unui model simplu, clasic, de curea de ceas. Dupa nenumarate vizite la unicul importator al brand-ului, in timpul carora m-am lovit de un nivel de incompetenta ce cu greu poate fi descris (pe parcursul a 30 de zile!), mi s-a oferit cureaua cautata la un pret astronomic, complet rupt de realitate. Frustrat, am dat iama in online, unde am gasit site-ul biro.ro, un formular simplu de comanda dar, mai ales, doua modele de curea perfecte pentru nevoile mele, la un sfert din pretul cerut de importatorul de fite. Intregul proces de comanda s-a finalizat intr-un minut, comanda confirmata telefonic de o persoana extrem de competenta si interesata, 24 de ore mai tarziu eram in posesia bunurilor. Rapid, profesionist, elegant, produse de calitate. Nu am ce sa cer mai mult. De fiecare data cand ma voi lovi de o achizitie de profil, le voi vizita site-ul inainte de orice altceva. Bravo lor!

20 novembre 2012

SUPER OK

Este prima data cand am facut o comanda la biro.ro si sunt foarte multumit.Totul a decurs cum trebuie,ceas original,factura, garantie totul ca la carte.Si un sfat pentru cei de la biro sa mai umble un pic la site la motorul de cautare.

30 ottobre 2012

Oameni seriosi!

In nici jumatate de ora de la plasara comenzii prin mail, cineva de la biro.ro m-a contactat telefonic,pentru a-mi spune ca a2a zi dimineata ceasulv-a ajunge lamine. Foarte prompti amabili si seriosi.Cu siguranta o sa mai comand de la ei si ii voi recomanda tuturor

25 ottobre 2012

Biro

E a doua oara cand comand de la ei. Foarte seriosi, prompti si amabili. Si in plus doar la ei am gasit ceasurile comandate. Multumesc mult!

9 luglio 2012

Nota 10 ! ! !

E prima oara cand cumpar de la 'Biro',i-am ales dupa ce,in prealabil,am tot 'frunzarit' pe internet printre magazinele online de ceasuri de pe la noi.Mi-a placut felul in care isi prezinta produsele,multe informatii pe care nu prea le-am vazut la concurenta,stocul destul de diversificat si actualizat la zi,preturi corecte si livrare rapida.Totul conform celor spuse pe site...Multumesc pt.seriozitate,toate cele bune...

3 luglio 2012

Excelent

Sunt la a doua comanda de la Biro.ro . In dorinta de reinnoire a ceasului nu am stat niciun minut sa ma gindesc sau sa caut in alta parte. Am intrat direct pe site, mi-am ales produsul, am trimis pentru informatii suplimentare (emailul de raspuns a fost surprinzator de prompt si cuprinzator, eu am intrebat seara , raspunsul venind in 2-3 ore). după ce am incarcat comanda, in scurt timp am fost sunat si in 24 de ore ceasul era la mine pe mina. despre produs, asa cum ma asteptam: factura, chitanta, garantie, tipla pe ceas si curea, cutie originala. Inca o data Bravo si tine-ti-o tot asa.

4 maggio 2012

Excelent!

Buna seara, azi am primit ceasul....pe care mi l-am dorit! Comanda am lansat-o ieri, sunt foarte multumita. Multumesc echipei BIRO!

16 marzo 2012
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più