Scopri cosa dicono le persone
Også en dårlig oplevelse - vores hund Gecko skulle afleveres af min veninde på Birkemosegård. Da hun kom og blev mødt af ejeren ville hun rigtigt gerne se, hvor han skulle være. Det blev spydigt svare... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Harreshøjvej 24, 3080, Tikøb, Danimarca
- www.birkemose.dk
After more than a year bringing our dog…
After more than a year bringing our dog here, we can confidently say it is the best place for him to stay while we are on vacation. I still remember his first time - it was all new, and he was scared. Seeing him now, happy and safe, truly brings peace to our hearts. Lisbet, the owner, clearly loves the animals and you can feel how deeply she cares for them. We highly recommend.
Den bedste kattepension nogensinde
Den bedste kattepension nogensinde. Jeg vil aldrig bruge en anden pension. Her er der altid styr på tingene
Super god oplevelse og stor tryghed
Super god oplevelse og stor tryghed
Vi har lige haft vores kat Fru Mis på pension hos Birkemose og ejeren Lisbet tog sig rigtig godt af hende.
Det er ikke sidste gang vi overlader vores kat hos jer - tusind tak for professionel service
PS trustpilot udregner gennemsnittet for virksomheden forkert?! 3 anmeldelser med 1 stjerne og 34 med 5 stjerner giver 4.7 stjerner i gennemsnit og ikke 3.8!?? - det er jo vildt ledende fra trustpilots side
Fik udleveret den forkerte kat
Fik udleveret den forkerte kat
Vores kat har for første og sidste gang været på ferie på Birkemose!
Da jeg spurgte ind til, hvordan han havde haft, fik jeg at vide, at på trods af hans dårlige nyrer har han haft det så fint - vores kat har ikke dårlige nyrer!
Da vi får kattetransporteren er det ikke vores kat der sidder inde i.
Vi fik ikke automatisk udleveret resten af hans mad, det skulle jeg selv bede om at få med, men der var ikke styr på hvilket mad der var hans…..så hvad han har fået at spise imens han har været på ophold vides ikke.
Da han kom hjem krøb han langs panelerne og ve ikke fra vores side i to dage
Tak for Stanleys dejlige ophold på gården!…
Vi kan klart mærke at Stanley har haft et dejligt ophold på Birkemosegård. Han var ren pæn og rolig da jeg hentede ham - og det er jo helt tydeligt ud fra videoerne at han har nydt de skønne ture til stranden. Mange tak Lisbet og team og fortsat god sommer! Annette
Det var første gang vores Labradoodle…
Det var første gang vores Labradoodle på 6 år var i hundepension . Hun var så afslappet og rolig da vi hentede hende. Så søde personale og har tjek på alt
Det mest fantastiske sted .
Kan kun anbefales
Birkemose Hundepension
Birkemose Hundepension
Kan varmt anbefales, et fantastisk sted man trygt kan aflevere sine dyr til Lisbeth og hendes dygtige personale.
Tusinde tak for din meget kærlige pleje til
Oliver.
Varme kærlige hilsner Lis❤️
Det mest fantastiske sted
Det mest fantastiske sted, at få passet vores 4 benede venner ✨
Professionel pasning med 100% fokus på dyrene, og deres behov med alt, hvad det måtte indebære.
Vi henter hver gang 2 glade, veltilfredse, velafbalanceret & trygge hunde hjem, som bare har haft det godt !
Kan med dyb respekt for Lisbet & hendes fantastisk sted & alt det hun gør for dyrene, når de er i hendes varetægt anbefale denne fantastiske hundepension 🐾
Vi overlader vores dyrebareste til Birkemose Hundepension & kan rejse med ro i sindet - det er intet mindre end fantastisk 🐕🦺
Hund i balance!
Det er dyrepleje og omsorg fra øverste hylde. Benyttet Birkemose to somre til vores labrador/Australian Shepherd og kan varmt anbefale Lisbet og team, der kompetent og med overskud guider hunde og ejere på allerbedste vis. Stærkt koncept og lederskab. Jeg er fan - og det er Louis helt tydeligt også. Han er vel hjemme i balance, nysgerrig, klar🙏🏼🚀.
Super lækkert sted
Super lækkert sted - professionel service i smukke omgivelser.
Vores hund Coco kommer tilbage på ferie hos jer igen næste gang vi rejser. Hun har det simpelthen så godt og er altid glad når vi henter hende.
Bedste pension for vores kat
Bedste pension for vores kat. Han er glad når han kommer hjem efter en ferie hos jer.
Vi kommer snart igen.
Altid tryg ved at få sin hund passet hos Lisbet
Når jeg henter min hund Ziggi efter en ferie hos Lisbet, får jeg den gladeste hund hjem. Jeg kan mærke Ziggi har haft det godt, og man kan se på de billeder der bliver lagt op på Facebook af hende at hun ser glad og fornøjet ud.
Sådan skal det være. Simpelthen sådan.
Havde en dybt frustrerende oplevelse i anden pension og valgte denne ud fra begejstrede venners anbefalinger. De havde ret. Her er roligt, god plads, rent og no nonsense. Hundene kan komme ud sammen, på skovvandringer etc. Da vi fik Lillemand hjem var han ikke dehydreret eller manisk sulten som sidst. Han var glad og nysgerrig og havde overskud. Han ville lege. Sådan skal det jo være. Simpelthen sådan.
Det er første gang i de 30 år vi har…
Det er første gang i de 30 år vi har haft hunde, at vi bruger en pension og valget faldt på Birkemose.
Jeg var meget nervøs for at aflevere vores hund, men vi henter en blank, slank smuk hund, som er glad og rolig .
Lisbeth fortæller os lidt om hans oplevelser og nu efter en lille tur i skoven, sover han tungt og trygt i sin kurv. Det er ikke sidste gang Choko har været her.
Mine 2 hunde Anton og Marcus har gennem…
Mine 2 hunde Anton og Marcus har gennem de sidste 3 år været faste gæster når familien skal på ferie. Jeg er tryg når jeg ved at de bliver passet under gode, rene og ordnede forhold. Vi kommer igen det er sikkert 👍
Min allervarmeste anbefaling
Simba får det vigtigste, når vi tager på korte og længere ferie ture - hun får da også et ferieophold hos Lisbeth!
Simba er så glad og i så strålende humør, når jeg henter hende. Udstråler dette tydeligt, at hun har haft det godt og hygget sig gevaldigt.
Jeg har altid haft et ønske om at Simba blev passet et sted og hos en ansvarlig, der tydeligt, smukt og rørende kan kommunikere med de dyr, der er lige omkring hende. Det er én fornøjelse Lisbet. Også dét gør mig glad og tryg.
Tak for din varme måde, at møde og tage imod os på - hver gang.
Fortsat god sommer.
It was the first time our dog had to…
It was the first time our dog had to stay in a pension. Delivering the dog was a smooth process and when picking up again the dog was clearly happy and well cared for. Surely a success and highly recommended.
Jeg er altid tryg ved at aflevere min…
Jeg er altid tryg ved at aflevere min hund i pension her.
Dejlig ro
Dejlig ro, god service og vigtigst af alt : mine hunde udviser tryghed
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.