Billigegolfbolde.dk sælger produkter, der er efterspørgsel efter, når man spiller golf. Jeg søgte et par nye golfsko og fandt et godt tilbud på et etableret mærke, Footjoy. Jeg bestilte den ene d... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Topklasse kundeservice! Lige fra fitting med Frederik i shoppen, til hjælp via mail & telefon med Tobias. Jeg kan kun anbefale billigegolfbolde til alle og rose dem for deres hjælp og viden. En sik... Leggi di più
Jeg skulle på golftur til Bulgarien sammen med gutterne, men mit golfur var lige stoppet med at virke.. Jeg fik bestilt et nyt, men der var lidt leveringstid på det.. Jeg snakkede med Jon fra de... Leggi di più
Fandt et komplet golfsæt, hentede det i butikken. Er helt ny i sporten, så fik også lidt ekstra ting med fra dem til at komme igang med sporten. Så super venlig og behjælpelig service
Dettagli dell'azienda
Informazioni su BilligeGolfbolde.dk
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Informazioni di contatto
Borupvang 2, 3450, Allerød, Danimarca
- support@billigegolfbolde.dk
- www.billigegolfbolde.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Kæmpe ros
Jeg har købt mit første rigtige golfsæt, hvor jeg gennem længere rådgivning fik hjælp af en rigtig tålmodig og sød fyr.
Kæmpe ros og klap på skulderen til ham.
Køber helt sikkert af dem igen!
Probably the best golf shop in Denmark
Without a doubt, Billigegolfbolde is the absolute best golf shop to get your equipment. The selection is great and the prices are even greater. But what really stands out is their customer service. I ordered new irons before Easter and they reached out to me proactively to inform me the clubs would be here faster than expected, and worked with me so that I could receive them at my convenience. Other times I purchased from here I they shipped the products as quickly as possible. With such great experiences, I will always be shopping here first from now on.
Dellevering
Jeg havde bestilt nogen forskellige ting fra deres hjemmeside, hvor få af tingene havde en længere leveringstid. Jeg ringede og spurgte om, jeg kunne få leveret det som var på lager allerede nu - 1 dag efter fik jeg en besked på min telefon "afhent din pakke".
Super god service, og skulle ikke betale ekstra for det.
Kommer 100% til at handle her igen.
Kanon service
Efter problemer med levering af et pr FootJoy golfsko af model fra 22' får de unge gutter fra Billigegolfbolde.dk kompenseret med en opgradering til nyeste 2025'model. Herefter har jeg kommet til at bestille i en for stor str. 43, hvorefter drengene igen viser deres gode service ved bestille hhv. str. 42 og 42,5 hjem, samt både tilbyder at sende begge par og alternativt invitere mig på legeret hvor jeg kan prøve dem og snuppe mit par med hjem. Selvom lidt tumult i første omgang vil jeg klart anbefale drengenes projekt her med Billigegolfbolde.dk grundet deres gode service! - Ikke sidste gang jeg bestiller herfra :D
SUPER SUPER FIN SERVICE
kontakte BilligeGolfbolde.dk på mail i går eftermiddags, for at hører om det kunne nås at få sendt en golfur til modtagelse lørdag. Selvføgelig kunne det nås ved at kører til lageret og hente uret og få det med i postgangen. Uret er allerede modtaget :-)
Super super service. Tak og god weekend
En defekt GolfBaglynlås
En defekt GolfBaglynlås gjorde at jeg fik erstattet med en ny Bag. Super service, jeg har købt næsten alt mit Golfudstyr hos BilligeGolfbolde.dk og kommer igen. Kan varmt anbefales.
Super god pris, og altid hurtig levering.
Har mange gange handlet hos billigegolfbolde, og de har altid leveret til tiden, til en super skarp pris. Kan kun anbefale billigegoldbolde!
Hurtig og effektiv ekspedition
Hurtig og effektiv ekspedition. Varerne svarede til beskrivelsen.
Støt denne lille virksomhed
Støt denne lille virksomhed - fantastisk og god service og ikke mindst hurtig levering
Kan varmt anbefale dette firma
Ordered 96 lake balls.
Ordered 96 lake balls.
Quick delivery.
Great quality.
Will definitely shop here again.
Som altid god service hurtig levering.
Som altid god service hurtig levering.
Gode priser og hurtig levering
Hurtig levering.
Og super skarp pris på sprit nye Titliest pro v1 bolde.
Rigtig god oplevelse!
Det sgu godt nok
Det sgu godt nok. Bestilte handske og fik den leveret samme dag.
Billige Golfbolde har næsten alt hvad…
Billige Golfbolde har alt hvad hjertet begærer indenfor golf og der er altid hurtig levering og super service.
Vh René
Super god og fantastisk kundeservice
Super god og meget kunde venlig kundeservice, jeg stod og skulle bruge nye wedges, leveringstiden var lidt lang så jeg kontaktede kundeservice og de hjalp med et smil og jeg fik mine wedges lang før tid. Til den altid gode lave pris og med den høje service, så tusinde tak for en god oplevelse, kan kun anbefale at handle her hver gang.
Sku´ god service
Sku´ god service
Jeg havde et køllehoved, som var købt andet sted. Jeg ønskede at skifte loftet på køllehovedet.
Tobias og Jon fra Billigegolfbolde, byttede uden at blinke... Det er sku god service og et sted jeg klart vil handle igen.
De kunne med mange gode grunde afvise min forespørgsel - men det gjorde de ikke.
Verdensklasse og tak.
Sublim service og skarpe priser
Sublim service og skarpe priser.
Jeg kontaktede Billigegolfbolde, da jeg havde nogle spørgsmål omkring noget af det udstyr, som jeg var på udkig efter.
Her fik jeg svar og råd på de spørgsmål jeg havde, og sad ikke med en følelse af, at her var der en sælger der bare skulle have noget solgt, men som ren faktisk prøvede at hjælpe.
Jeg afgav en ordre på 3 stk. Ping køller, en Ping bærebag, samt 6 kasser bolde.
Køllerne var der 14-20 dages leveringstid på, og et par dage på min bag, hvilket også fremgik af hjemmesiden.
Jeg vil derfor få afsendt min ordre, når køllerne og bag var kommet på lager.
Jon (ejer) kontaktede mig dog, da bag og de to køller var kommet på lager efter kun en uges tid, for at høre om jeg vil have det tilsendt uden merpris, så jeg kunne bruge det i weekenden (blev kontaktet fredag og kunne afhente det ved pakkepost lørdag), og så vil han sende den sidste kølle, så snart den ankom.
Den fik jeg så allerede om tirsdagen😊.
Som så mange andre, så foretager jeg en del køb online, men sjældent oplever jeg service i den klasse som Billigegolfbolde udøver.
Stor ros til hele teamet ved Billigegolfbolde, og I har helt sikkert fået jer en ny fast kunde.
De leverer ikke til tiden.
De leverer ikke til tiden som lovet via mail. Jeg synes at det er sørgeligt at være tvunget til at beskrive oplevelsen på trustpilot men da de ikke svare på min henvendelse i dag med spørgsmål om min forsendelse bliver jeg nød til at fortælle om min oplevelse.
Update: 9. Oktober
Min pakke er STADIG ikke kommet....
Vi må håbe at det så sker i morgen....
Hvilken service!!
Hvilken service!!
Kan klart anbefale at købe her.
Fuld service fra start til slut.
Og også efter slut da vi havde lavet en fejl var der intet andet en super service og god stemning.
Tak Jon.
Verdens største anbefaling herfra.
Lynhurtig levering og gode priser!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.