Väldigt nöjd! Snabb leverans och pålitliga tester. Hade hört ”rykten” om spöksträck på dessa test men det var det absolut inte. Märkte min graviditet före alla andra tester jag provade samtidigt. Men... Leggi di più
Köpte Babyplans graviditetstest. Precis använt alla jag köpt. Alla resultat negativa, trots att jag varit gravid i fem veckor (och andra test visar positivt). Tio stickor har jag använt, men som sagt... Leggi di più
Snabbt och smidigt! Inte riktigt så snabbt som utlovat (skickades dagen efter trots order på morgonen) men i övrigt funkade det toppen så jag är nöjd ändå! Kommer definitivt beställa här igen!
Har alltid beställt tester av er och dom har alltid funkat utmärkt och er frakt är super snabb. Tack vare era billiga priser har vi sparat mycket pengar och kunna lägga det på annat.
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Köp billiga graviditetstest och ägglossningstest. Snabb leverans av graviditetstest och ägglossningstest.
Stålkulegatan 2E, 212 28, Malmö, Svezia
- 040 - 60 60 645
- info@billiga-tester.se
- www.billiga-tester.se
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Testen från babyplan visar falskt…
Testen från babyplan visar falskt positivt. Efter att ha tagit 7 tester samma dag och testat positivt i tre dagar i sträck innan dess (men utan att det blev ett starkare resultat) med early pregnancy test, så testade jag även med ett vanligt gravtest från babyplan och även det visade positivt. Jag vet att det är omöjligt att det stämmer då jag är en vecka från beräknad mens. Sjukt dåligt att ha test som visar fel.
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 100% recommended
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 100% recommended, great experience and fast delivery
Väldigt nöjd med produkten
Väldigt nöjd med produkten! Snabb leverans och testresultaten var exakta. Känner mig helt trygg med Babyplan.
Snabb och smidig leverans.
Bästa priserna på marknaden
Bästa företaget att köpa test ifrån om man inte vill bli ruinerad när man försöker bli med bebis!
Första och sista gången man köper här ifrån
Köpte en produkt igenom ett annat företag som detta skojarföretag. varit i kontakt men företaget och man blir bara mer och mer fast i att man aldrig ska ha med detta företag att göra.
Mycket högkvalitativa produkter, snabb leverans...
Otroligt bra!
Mvh
Aida Skoko Rabrenovic
Prisvärd
Rekommenderar verkligen denna doppler! Tyckte den var lätt att använda och hyfsat lätt att hitta hjärtljudet.
Snabb leverans bra produkt
Bra priser och snabb leverans
Otroligt snabb leverans!
Beställde på torsdagen och det låg i brevlådan tidig eftermiddag på fredagen! 10/10 helt enkelt!