Fantastisk oplevelse! Vores datter fik en session mod tandlæge skræk og gik efterflg. gennem en større operation i munden uden skrig og skrål. Bille er faglig dygtig og et super behageligt menneske,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg kontaktede Bille for at blive hypnotiseret. Mit problem var, at jeg ikke kunne køre eller gå over broer og åbne pladser på grund af angst. Jeg havde aldrig prøvet at blive hypnotiseret og var mege... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Køge Hypnose Jeg har prøvet åndedrætholdet i 4 uger, og er i gang igen. Jeg har fået lært mange gode teknikker som hjælper mig bl.a. med at finde ro, stresshåndtæring, og bedre søvn. Meditation /... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Var hos Bille til en omgang massage som endte med hypnose. Egentlig kendte jeg kun til hypnose gemmen tv, hvor mennesker gør nogle fjollet ting ! Denne hypnose er helt anerledes og meget pro... Leggi di più
Køge Hypnose og Coaching ligger centralt i Køge, og er med mere end 15 års erfaring en stærk partner i at hjælpe dig med at slippe dine udfordringer og begrænsninger. Hos Køge Hypnose er det områder som afhængighed, vægttab, rygestop og angst som oftes ses i klinikken. Der er mulighed for online sessioner via zoom, eller 1 - 1 sessioner i klinikken hos Køge Hypnose. Lige som der jævnligt vil være både workshops, udannelse, og foredrag omkring hypnose, mere information om dette kan findes på hjemmesiden.
Brogade 7 K, 4640, Køge, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Rygestop med hypnose..
Fik en god snak inden hypnose start.
Var lidt skeptisk om det virkede da jeg gik der fra , men rygetrangen forsvandt meget hurtigt og har været røgfri siden.
kan helt klart anbefales ....
Den dejligste destress kropsbehandling og varmebehandling fik jeg hos Bille i dag. Min krop slappede helt af med den skønne musik til.
Jeg følte med det samme en ro og venlighed, med vores snak, inden og efter behandlingen.
Kan varmt anbefale Køge Hypnose & Kropsterapi 🙏🏻
VIRKELIG GOD BEHANDLING, endnu bedre behandler!
Det var lidt et sats, da jeg bestilte en gang hypnose hos Bille. Jeg havde brug for at finde en løsning og hjælp til at få mit overskud tilbage. Jeg havde lige været forbi lægen og fået konstateret højest sandsynligt stress. Hjælpen der var ikke stor, og det hele var lidt uoverskueligt. Jeg kunne heller ikke overskue at bestille en samtale hos Bille først for bagefter at skulle finde tid til hypnosen. Men hold nu op hvor jeg glad for det sats. Billes personlighed og tilgang var super behagelig, og han danner et meget trygt forum. For at komme ud på den anden side var en behandling for mig pt nok. Han gav mig lys og gåpåmod, som var gået helt tabt. Efterfølgende har han lavet opfølgning og spurgt ind til mig lige efter behandlingen og nu her 1,5 måned efter. Den omsorg og hjælpsomhed er mærkværdig! Jeg føler mig MEGET set og hørt.
En dejlig destress massage, der giver ro og mere overskud. Jeg kan klart anbefale Køge hypnose og kropsterapi.
Jeg kan klart anbefale Bille. Min søn har lidt af angst og med Billes hjælpe kan han nu igen komme i skole og de negative tanker er væk
Hypnose-behandlingen, som jeg bestiller hos Bille er en debut og jeg har egentlig en meget lille tro på, at jeg kan give mig hen til en sådan type behandling da jeg aldrig har formået at finde ro gennem meditation eller kunne visualisere eller fordybe mig i denne type tilstand særligt længe ad gangen, uden at blive distraheret af indre som ydre stimuli.
Alligevel drager det mig at afprøve det da længslen efter at finde den her ro er blevet rigtig stor gennem årene og behovet for at finde den er vokset betydeligt i den seneste række måneder. Jeg har nærmest prøvet ALT andet. Fra psykomotorisk behandling til osteopat, mental træning gennem terapi af forskellige art. Fysisk træning, kiropraktor...you name it!
Nu giver jeg hypnose et forsøg. Et ærligt forsøg, hvor jeg tilkendegiver alle disse ting som noget af det første i mødet med Bille. Intet jeg siger lader til at virke begrænsende på hvad Bille mener vi kan udrette med Hypnose-behandling.
Besøget hos Bille er trygt, lige fra starten. Han er nærværende, nysgerrig og positiv i sin tilgang og jeg mærker egentlig bare et menneske-til-menneske møde og ikke sådan et direkte terapeutisk rum. Stadig med det professionelle fokus på mig som klient. Det er et rum fuld af varme hvor der også er plads til humor. Et ærligt rum, hvor man føler en instintiv tillid, ift. at åbne op.
Vi bruger en stor del af tiden på at føre en dialog der ligesom skal stille skarpt på hvordan hypnosen skal give bedst mening for mig og på at jeg i det hele taget får noget indsigt i hvad hypnose er og kan, som han uddyber på en let forståelig måde.
Da selve hypnosen påbegyndes mærker jeg med det samme alle de velkendte blokeringsmønstre dukke op da jeg bliver bedt om at trække vejret dybt. Alligevel sker der meget hurtigt noget med min krop. Som om den på trods af den der instinktive modstand på at give slip, alligevel blir gradvist tungere og mere afslappet, præcis som han hævder med sine ord. Måden han siger ordene på og mængden af dem får mig til at fokuserer på hans stemme og de ord der kommer ud.
Pludselig danner jeg også visuelle billeder inde i hovedet (det har jeg så aldrig formået før) mens jeg glemmer alt om min vejrtrækning (på den gode måde) og har en fornemmelse af at jeg "sover i kroppen" mens hovedet stadig er vågent og fokuseret, dog på det, og stort set udelukkende dét, der som foregår her og nu og ikke alt muligt andet, som jeg ellers plejer.
Alt dette er ikke en del af hvad jeg forventede jeg ville være i stand til, baseret på mine tidligere erfaringer og stribevis af mislykkede forsøg på at meditere og visualisere mv. Og tænker egentlig at det mest af alt har noget at gøre med hvad Bille er i stand til. Og dét tager jeg hatten af for. Jeg har ikke oplevet noget lign. før.
Jeg har sovet væsentlig bedre siden og mærket en større ro, generelt, både i forhold til hvordan jeg bevæger mig rundt og en større tynde i kroppen når jeg forholder mig i fysisk ro. Mindre behov for at rejse mig, flytte rundt på kroppen, og 'dimse' osv.
Jeg mangler stadig, at det rodfæster sig sådan at jeg også kan bære roen med mig ud i mere pressede situationer, hvor jeg fortsat (helt specifikt ift. min køreprøve) er udfordret af et højt stressniveau når jeg skal præstere. Derfor forventer jeg at tage nogle opfølgende behandlinger.
Tilliden til hypnose som behandling og egne evner til fordybelse er markant forandret og det virker ikke længere som en uopnåelig ting, at kunne finde derhen, hvor jeg ønsker mig at finde hen; hvor jeg kan finde og bevare den ro i de situationer hvor jeg har brug for den, fremadrettet.
Jeg giver derfor alle mine varmeste anbefalinger til Bille og håber, at flere vil parkere tvivlen og afprøve dette hvis de kender min type fortælling og/eller har lign. erfaringer fra egen krop.
Jeg har været hos Bille til den nye Antistress massage. Den var rigtige god og afslappende. Jeg sov utroligt god og var frisk næste morgen. Vil bestemt kommer igen. Min varmeste anbefalinger herfra
Bille har hjulpet min søn på 18 år med angst og bedre selvværd.
Efter 1.besøg gik min søn ud af døren med en ro, smil på læben og bare rigtig glad.
Bille har en fantastisk ro over sig og er rigtig dygtig.
Efter besøget hjalp det allerede på min søns angstanfald. Før besøget kunne han kaste op, når han blev nervøs eller skulle præsterer.
Hans selvværd blev også bedre.
Efter 2. gang hvor Bille hav ham en guided meditation med hjem... gik det overraskende stærkt.
Min søn begyndte at bruge naturen næsten hver dag og mediterede. Han mediterer i dag 2 gange dagligt... og der bliver ikke sprunget over.
Før vidste han ikke, hvad han ville være, når han bliver voksen. Men han vil være terapeut og hjælpe andre mennesker.
Tak Bille! Du har vores største anbefaling.
Super god oplevelse.
Både med hypnose og massage.
Det har været en kæmpe hjælp når livet har været svært.
Bille er et fantastisk menneske som et nem og snakke med.
Og virkelig behageligt selskab.
Kan varmt anbefales
Rigtig god første gangs oplevelse hos Bille -
Jeg fik 1 times massage - derefter en god snak
Så tænker at jeg gerne bestiller tid hos Bille igen til massage.
Jeg tog til hypnose hos Bille i ønsket om at blive glad for mit navn igen. Til behandlingen snakkede vi i lang tid og fandt ud af underliggende problemer, som skulle arbejdes på, før jeg evt. kunne få glæden for mit navn igen. Bille er super god til at rette forløbet specielt til en, og man føler sig i gode hænder. Jeg blev virkelig positivt overrasket over den fede følelse jeg havde, da jeg gik derfra!
Den rigtige virkning fra hypnosen mærkede jeg i små steps flere dage, ja uger, efter behandlingen. Jeg er ikke bare blevet gladere for tilværelsen, men han har virkelig hjulpet mig med at kunne "lukke nogle døre" og komme videre til et helt perfekt sted i mit liv.
Jeg anbefaler til hver en tid Bille, og har haft meget større succes hos ham end nogen psykolog.
Jeg giver Bille 5 stjerner for en meget behagelig oplevelse i form af en hypnose. Jeg troede ikke jeg havde evnen til at slippe kontrollen, men det gode var følelsen af, at det gjorde jeg heller ikke. Til gengæld blev jeg af Bille, guidet steder hen, hvor jeg kunne slippe og parkere gamle mønstre og “ting”, som jeg ikke kan bruge til noget positivt i mit liv. Det hele foregik på en meget behagelig måde og i mit tempo. Jeg gik derfra med en indre sjælefred, klar til at gå ud i verden og se om dette har gjort en forskel for mig. Det er ikke så længe siden jeg fik hypnosen, så jeg er spændt på om jeg får oplevelsen af en ændring i mine mønstre og tanker. Hvorom alting er, så vil jeg ikke betænke mig, hvis jeg føler jeg har brug for endnu en hypnose. Så vil jeg gå til Bille.
Har deltaget i selvhypnose kursus og meditations kursus. Bille formår at formidle/ lære på en behagelig , letforståelig og uhøjtidelig måde, hvor alle kan være med.
Et kursus alle bør forære sig selv .
Desuden har jeg fået massage hos Ohm, som jeg også varmt vil anbefale. Ny aftale er allerede booket 🤩
Jeg deltog sidste weekend i Selvhypnose kursus og Meditation kursus.
Kurserne foregik i uhøjtidelig stemning og var virkelig gode og lærerige. Bille er en god læremester, som forstå at formidle tingene på en meget forståelig måde.
Jeg vil anbefale alle, at give sig selv denne oplevelse.
My son and I got a hypnosis session at Bille's clinic.
the first time was for me with an issue about driving in a car, after I hat a car accident when I was younger.
The second time in Bille's clinic was with my 10 years old son who was afraid of the dark.
The most spectacular thing about the session with my son was, that he didn't understand Danish or English, so Bille did it in English to me, and I translate it to my son's native language that Bille didn't speak, and after just one session he is no longer afraid of the dark.
My best recommendations from here
Fik en Dejlig behagelig massage, i pæne rolige omgivelser.. Kan varmt anbefales..
Var hos Bille til en omgang massage som endte med hypnose.
Denne hypnose er helt anerledes og meget professionelt udført - fik sluppet noget, jeg havde med i bagagen på en god måde !
Sjældent har jeg mødt så empatisk og rart menneske som Bille !
Mine varmeste anbefalinger herfra 👍👍👍
En helt igennem god og tryg oplevelse!
Fik hypnose hos Bille, og kan varmt anbefale et besøg hos ham. Jeg er sikker på det ikke er sidste gang jeg har lagt vejen forbi Billes nye klinik i Køge.
Bille har med sin empati og ro , givet mig hypnose mod stress, som gav mig ro, glæde og energi tilbage til at gå glad på arbejde igen.
Prøv det 😊
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.