Bike-Zone Recensioni

1. Negozio di biciclette
  2. Negozio di accessori per biciclette
  3. Officina di riparazione biciclette
  4. Servizio di noleggio biciclette

Informazioni fornite da varie fonti esterne

.:: BIKE-ZONE ::. More than bicycles MOUNTAINBIKES, RACEFIETSEN, FITNESS BIKES, HYCRIDE, KINDERFIETSEN, HYBRIDE FIETSEN, RACEFIETSEN, MOUNTAINBIKE, FIETSKLEDING, FIETSSCHOENEN, FIETSACCESSOIRES

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

10 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 1 stelle su 5

Koop geen fiets bij deze zaak!

Wees gewaarschuwd.!

Meest slechte fietsenzaak. Dit zijn oplichters. Je koopt een dure Cube fiets. Wordt slecbt en gevaarijk afgemonteerd geleverd. Als er vervogens een onderdeel binnen enkele maanden stuk gaat, geeft Bikezone niet thuis.
Je wordt bot te woord gestaan.
Motto van Bikzone: zodra het geld binnen is, zoekt de klant het maar uit.

Koop hier dus niet uw nieuwe fiets. Het zijn onbetrouwbare mensen.

9 giugno 2026
Logo di Bike-Zone

Risposta di Bike-Zone

Ha Marcel,
Ik heb mijn collega even nagevraagd over het telefoongesprek (wat ik deels gehoord had en niet vreemd klonk..) betreffende een kapot pedaal aan jullie Cube fiets (gekocht november '25).
Maar voor het evt onder garantie vervangen van onderdelen zul je even met de fiets langs moeten komen in de winkel, zoals m'n collega aangegeven had per telefoon.
Deze kunnen we niet 'zomaar' opsturen, aangezien we de kapotte delen ook weer richting Cube moeten sturen voor aanbieding garantie...en we dit dan ook liever zelf vervangen/monteren in onze werkplaats met het juiste vet.
Dus jammer dat er zo'n reactie komt over 'winst' of het niet op willen lossen...maar gelukkig is het vanuit Lisserbroek maar een klein kwartiertje rijden naar onze winkel in Roelofarendsveen!
We zien je evt wel verschijnen...vraag dan even naar Joep.
Je kan me ook even bellen: 071-7440045

Joep
Eigenaar Bike-Zone
Roelofarendsveen

Valutata 1 stelle su 5

Geen betrouwbaar bedrijf

Geen betrouwbaar bedrijf voor het fietsplan via de werkgever. Berekent keihard de dealerkosten door aan de klant waardoor hij bijna 400 euro bovenop de adviesprijs rekent (hele fiscale voordeel in één keer weg). Dit is tegen de regels van het fietsplan, maar er is niet met hem over te praten. Een schandalige graaier tussen de fietsenhandels. Ga lekker elders kijken !

23 aprile 2026

Top service…

Ik kwam vandaag langs met een balhoofd dat los zat. Probleem werd direct verholpen en na een kwartier was het klaar. Zonder afspraak! Goede ervaring

13 luglio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Door de vakantieperiode kon ik nergens…

Door de vakantieperiode kon ik nergens terecht voor de afstelling van nieuwe fiets welke in Duitsland is gekocht. Alle speciale zaken gemaild en gebeld en aangeven dat ik heel erg zou waarderen als ik mijn nieuwe mtb kan fixen om mee te kunnen nemen met vakantie over 2 weken en helaas iedereen was vol en kon geen uotzondering voor me en voor mijn situatie konden maken.

Bike Zone heeft teruggebeld en wilde mij helpen. Zij hebben eerlijk aangeven dat ze te druk hebben en geen plek haddenq maar ze wilde toch handreiking bieden.. en als ik de fiets langs zou brengen dan zullen ze tussen door mijn fiets oppaken. En dat is ook geluk.

Ik ben ze echt en echt dankbaar. Daarnaast zijn de medewerker erg behulpzaam, ze denken mee, geven ze ongevraagde adviezen, ze stralen en leveren kwaliteit. Ik heb ze de volgende dag teruggebeld voor een tikkende geluid en voor ruilen van biddonhouder, wat voor een reguliere zaak heel erg irritant wordt ervaren, bij BikeZone zijn ze heel nuchtig ermee omgegaan. Kreeg te horen "kom maar langs en we lossen alles op"
Samenvattend: dikke duim en dikke 5

Hartelijk BikeZone super blij met jullie.

Groeten Jousef

5 luglio 2024

Heel klant vriendelijk

Heel klant vriendelijk, ongedwongen advies. Er wordt je niets opgedrongen. Onderhand ben ik vaste klant geworden. Top zaak. Ook als je je fiets niet bij ze gekocht hebt.

9 settembre 2017
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più