Efter att ha bowlat här i over 30 år, kommer jag ej sätta min fot här igen. PK ställe. Jag ska hänga in min keps, men andra huvudbonader går för man inte ska kränka religioner. Efter man får betal... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Var der en mandag aften, hvor den skide sjove vært, venligt informere os om der faktisk er 2 timers spil, for 1 times pris - kæmpe kadeu! Udover tændte han for musikken og lyset fordi han lagde mæ... Leggi di più
Virkelig dårligt der lugtede over alt. Manden i kassen havde meget attitude og var ond mod børnene han kaldte et barn idiot. Der var varmt og indelukket han fyldte kun slush icen halvt op der var en... Leggi di più
En rigtig god oplevelse. Hele bowlingbanen fungerede perfekt. En god, venlig og kompetent betjening, der gjorde det til en god og rar oplevelse.
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Gl. Jernbanevej 31, 2500, Valby, Danimarca
- 70 100 700
- salg@bigbowl.dk
- www.bigbowl.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Sandra som är chef på golvet är…
Sandra som är chef på golvet är fantastiskt duktig och gör verkligen att man vill återvända till bigbowl. Hon tar han om kunder så att man vill återvända. 100 stjärnor till henne.
jeg synes big bowl er totalt optur
jeg synes bog bowl er totalt optur. de spillede california med justin bieber 5 gange men det er lige meget. så længe man hygger sig !!! vi fik at vide at vi ikke skulle prøve buffeen og det var feeedt. IKKE buffet var optur !! lad vær at været så fordomsfuld som alle de andre anmeldelser , bare prøv det !! hyg jer. de bedste faciliterer.
meget kærlighed- carl knast
Flere stavefejl i deres svar/automatisk…
Flere stavefejl i deres svar/automatisk bekræftelse for reservationen
Det giver desværre indtryk af det modsatte af en professionel virksomhed - som om ledelsen består af folk, der ikke har gået i skole - eller bare ikke ved, hvad kvalitetskontrol er for en fisk.
Jeg er usikker på om denne meddelelse overhovedet vil interessere sig for ledelsen i Big Bowl - eller for den sags skyld - om den overhovedet når frem til ledelsen.
Hvis den gør, så håber jeg at de gøre noget aktivt ved det!

Risposta di Bigbowl
Som direktør for en mellemstor…
Som direktør for en mellemstor virksomhed og chef for en flok ansatte så må jeg altså sige dette. HOLD JER VÆK. vores forretter var frossen. Og buffeen var halvtom og vi fik serveret vores dessert 10 min før vi skulle bowle. Dog manglede halvdelen af desserten nemlig isen der hørte til. Så den kom så 5 min efter. Så 5 min til at drikke elendig kaffe og spise desserten. Da vi talte med personalet fik vi blot svaret. Jeg er ny her. Eller. Det må i snakke med chefen om. Men hvor var han ? Jeg spurgte om de ik ku give os lidt længere bowletid eller fratrække lidt fra regningen. Men igen ingen ville svare eller hjælpe. Men de vidste alt om at tage imod betalingen. Magen til dårlig drevet virksomhed skal man lede længe efter. Er så skuffet.
Klamt og nedslidt
Vi var afsted med arbejdet og skulle have velkomstdrinks, buffet, bowling og diskotek.
Men det var på ingen måder pengene værd.
Velkomstdrinksene var ikke klar, og da de kom - var der for få.
Videre til en buffet hvor forretterne kom drypvis, nogle fik først forret da andre var færdige. Buffeten var egentlig ok, men da vi nåede til desserter blev også den serveret lidt i hop og spring og da folk var halvt igennem den varme chokoladekage, kom de med vanilieisen og da alle var færdige kom de med mere is. Og kaffen der blev serveret til var så tynd at man kunne se igennem den.
Videre til bowling som var så slidt og ulækkert at det var pinligt.
Sofaerne var meget slidte og forsøgt dækket med tæpper og bordet fra tidligere gæster måtte vi selv rydde. Det var så beskidt og klamt.
Og videre på diskoteket var musikken utrolig høj og ikke meget venlig overfor det blandede publikum, og primært for det unge publikum på 18-20 år og når man spurgte om mulighed for andet fik man et næsvist svar.
Vil ikke anbefale nogen at lægge deres penge der.
Hold jer væk
Big Bowl Valby kan på ingen måde anbefales. Vi er et mellemstort firma afsted lørdag. Er bedt om at forudbestille forretter. Disse kommer ikke samlet, carpaccio serveres frossent. En frisk portion kommer badet i olie. Buffet bliver ikke suppleret op og desserten er ringe, chokoladesouffle bliver serveret, isen kommer først bagefter. Bespisningen tager så lang tid at der går tid fra de bookede bowlingbaner, hvor tiden ikke kan forlænges. Uengageret personale. Det var spild af penge.
DJ hvalros havde bare styr på det
DJ hvalros havde bare styr på det, pisse godt
Super fedt bowlingsted
Super fedt bowlingsted! Sødt personale og god service! Vi kom 6 mennesker og det gik hurtigt og alt fungerede bare👍 Generelt god stemning og musik!
Vi havde det hyggeligste aften med gode…
Vi havde det hyggeligste aften med gode drinks og god musik fra dj hvalros 🥳🥳
Vores veninde havde fødselsdag og vi…
Vores veninde havde fødselsdag og vi har haft en dejligste i aften. Personalet var forrygende og DJ Hvalros havde lavet en strålende playliste, som passede til vores festlige aften.
Tak for en dejlig aften.
Knus pigerne på bane 15 ;)
Sødeste personale
Sødeste personale! Mega god service! Og for vild playliste - skud ud til dj hvalros! Kæmpe anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Forfærdelig oplevelse.
Forfærdelig oplevelse.. dårlig service og flabet personale!
Sørgeligt sted
Dårlig mad, dårlig service.
Ekstremt varmt på banerne, ventilationen er sparet væk.
Katastofalt dårligt
Et sted der alene må være beregnet til hvidvask.
Alt sejler, og virker misligeholdt.
Stedet var godt engang, men nu vil jeg anbefale at man vælger et andet sted.
Desværre :-/

Risposta di Bigbowl
Decideret flabet personale
Decideret flabet personale! Vores bane sprang flere gange en spillers tur over og registrerede ved en fejl at der var ramt ved siden af. Det var totalt ødelæggende for konkurrenceelementet. Da jeg nævnte det for personalet spurgte de om jeg havde filmet det da det skete. Ellers kunne de jo ikke vide om jeg løj! Supervisoren sagde at folk jo filmer alt muligt nu til dags. Der er sågar folk der filmer deres egen lårt. (Trustpilot lader mig ikke skrive det med o. Og ja det sagde han!) Dårlig betjening hele aftenen igennem, og et personale som ikke på nogen måde ville tage ansvar for det produkt der bliver solgt. Læg jeres penge et andet sted folkens.
Nye baner,en fornøjelse,go stemning.
Kommer aldrig igen.
Jeg var den 26/6 2023 i Bigbowl Valby med min svigerdatter og mine to børnebørn. Toiletterne var ulækre og håndtaget sad løst, så man var bange for ikke at kunne komme ud igen. Der er beskidt alle steder og sofaerne var revnet så man sad på gammelt skumgummi. Banen brød ned konstant så vi spildte tid ved at skulle vente på en medarbejder hele tiden. Keglerne kom ikke rigtigt ned og pointtavlen var forkert. Skærmen slukkede før tid og da vi klagede over manglerne og spurgte om børnene ikke kunne få nogle popcorn som kompensation blev vi afvist af den mest arrogante medarbejder som fortalte at maskinerne snart skulle skiftes ud, så det var der ikke noget at gøre ved. Men vi havde stadig betalt fuld pris og at afvise at give en lille kompensation som popcorn til 2 børn og samtidig være så arrogant, gør at jeg vil anbefale alle at holde sig væk fra stedet. Også når de nye maskiner kommer. Det er ikke pengene værd og personalet er fuldstændig ligeglade med dig som kunde. Kun ærgerligt at man ikke kan give 0 stjerner.
God fødselsdag i Big Bowl😀
Har lige holdt børnefødselsdag i Big Bowl, og vi har ikke en finger at sætte på arrangementet…alt spillede, og Torben fra Big Bowl har godt styr på tropperne og banerne! Vi var afsted med 11 drenge fra 2.kl.
En vellykket børnefødselsdag…
En vellykket børnefødselsdag med hjælp fra medarbejderne.
På trods af dårlige anmeldelser forneden, så har vi ikke noget at sætte finger på.
Udover det vi har betalt for, så har servicen fra medarbejderne gjort det til en ekstra god oplevelse.
Det betyder en hel del, at medarbejderne lige skaber lidt leg og hjælper med at styre børnene, hvis de er lidt for vilde.
Vi havde en gruppe på otte 8-årige med.
Tak for det.
Det var den værste oplevelse!!
Det var den værste oplevelse!!
Dårlige baner!
Dårlig buffet med mange tomme fade!
Meget tyndt øl, helt sikkert blandet med vand!
Totalt skod sted, det Rene L O R T!!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.