Dettagli dell'azienda

1 stella

Ha risposto al 28% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 1 stelle su 5

Eigenaar met de noorderzon vertrokken…

Eigenaar met de noorderzon vertrokken naar Thailand, wij zitten nu met een kapotte douchewc zonder service. Reageren niet op emails. Telefoon wordt niet opgenomen. Echt heel slecht.

20 ottobre 2025

Risposta di Bidetdouche

Beste reviewer. Ons onderneming is gestopt, helaas, door medische omstandigheden. Dus deze reactie vind ik eerlijk gezegd vrij cru, om niet te zeggen onbeschoft. Ik kan u niet direct herleiden als klant, maar als u uw naam heeft voor ons, of een mailtje stuurt, dan probeer ik u te van dienst te zijn waar mogelijk.

Niet bestellen!

Na telefonisch contact gehad te hebben is mij verteld dat ik gewoon via de website moest bestellen. Na het overmaken van het geld krijg ik geen contact. De telefoon wordt doorgeschakeld en nog geen toilet of mijn geld terug gezien.

18 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Product niet geleverd, dispuut nodig om geld retour te krijgen

Een douchetoilet besteld die zij niet konden leveren (wel via een andere partij uiteindelijk). Boden mij de optie om een ander toilet te ontvangen of het geld retour. Ik opteerde voor mijn geld retour maar kreeg 2 maanden en meerdere emails geen contact meer. Uiteindelijk via PayPal mijn geld terug kunnen krijgen maar al met al rare gang van zaken.

11 settembre 2025

oplichter / mooiprater

levert niet en retourneert geld niet.
telefonisch verneem ik dat de eigenaar ook de mail
niet meer leest.

Betreft H. van der Vliet
€ 850

Geld is uiteindelijk geretourneerd.

25 agosto 2025

Risposta di Bidetdouche

Beste HB, dat is niet correct, het is mogelijk dat er iets blijven liggen. Als u uw naam heeft voor ons, waarop u besteld heeft, kijken we het na en maken uiteraard uw aankoopbedrag over, als er niets geleverd.

Valutata 1 stelle su 5

Slecht belooft de volgende dag te…

Slecht belooft de volgende dag te leveren niets ontvangen. telefonisch niet te bereiken, beantwoord geen enkele Email. Advies is om wat je nodig hebt zeker niet hier per Email te bestellen. Mijn advies is om dit maar bij Amazon te doen dan weet je zeker dat je het bestelde ontvangt.

9 agosto 2025

Geen reactie op klacht

Probeer al maanden contact te krijgen ivm een klacht over een scheurtje in de wc bril. Ne een eerste reactie nooit meer iets gehoord. Erg jammer.

9 luglio 2025

Goede service!

Prettige service verleend door Liesbeth van Bidet Douche. Een bevestigingsplaat voor mijn Blooming was stuk. Dat is op zich jammer. Liesbeth kwam gelijk met de oplossing. Vandaag al gaat een nieuw exemplaar op de post. Blij dat het zo opgelost wordt.
Mijn hartelijke dank, Robert

18 maggio 2025

Beste Robert,

Onze excuses maar we kunnen u niet direct herleiden als klant. Als u iet nodig heeft, of een onderdeel mist, dan zenden we dat toe. Heeft u wellicht een achternaam of factuurnummer voor ons?

Valutata 5 stelle su 5

Na wat aanloop problemen prima installatie gedaan

Na wat aanloop problemen rondom de installatie datum (BD had de installatie niet goed in de planning staan) verliep de eigenlijke montage probleemloos en netjes en snel. Ik heb zowel een douche toilet als 2 toiletdouches laten monteren. Dit is netjes gedaan, zonder hak en breekwerk.
Met de geleverde en geadviseerde Popodouche ben ik ook heel tevreden.

14 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben erg tevreden over de wc-douche…

Ik ben erg tevreden over de wc-douche die ik enkele jaren geleden bij u kocht. Jammer genoeg begon enige tijd geleden de aansluiting op de muur te lekken, wij veronderstelden omdat het afsluitringetje versleten is. Vandaag ging ik bij u langs om dat te laten controleren, en ik ben heel blij met de extra dikke en gratis afsluitring waar ik mee thuis kwam. Nogmaals bedankt!

26 ottobre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Geen dag meer zonder een toilet handdouche!

Jaren geleden kwam ik in Fins Lapland voor het eerst in aanraking met de toilet handdouche; in hotels, restaurants en openbare toiletten, ze hingen overal.
Dat wilde ik thuis ook en ik nam er een mee.
Na veelvuldig gebruik moest er een nieuwe toilet handdouche komen en die vond ik bij bidetdouche.nl.
Heel goed geadviseerd door Richard, besteld en snel in huis. Direct op de slang gedraaid en we kunnen hopelijk weer lang genieten van een schoon onderkantje!

1 ottobre 2024

Lang geleden kochten wij

Lang geleden, zeker 16 jaar Bidet douche was nog gevestigd in Rijswijk, kochten wij een Popo Dusche. Heerlijk schone frisse billen na de toiletgang. Nu na al die jaren van heel veel bezoek van kleine en grote billen, waren wij toe aan een nieuwe Popoduche. Even bellen met Bidetdouche en we konden gelijk de showroom bekijken in Valkenburg, geweldig. Wat we ook zo waardeerden........dat we als gasten werden ontvangen. Bedankt Richard.

20 agosto 2024

TOP!

Nav van gelezen reviews op internet gebeld met Liesbeth van "bidet douche" en inderdaad een uitstekend advies mbt de handdouche en montage. Handdouche besteld, zag en voelde dat de kwaliteit top is. Na montage helemaal blij 👍!!

23 maggio 2024

Risposta di Bidetdouche

Dank u wel John, fijn dat u tevreden bent uw spray! Dank voor uw review.

Valutata 5 stelle su 5

Het product dat wij hebben gekocht bij…

Het product dat wij hebben gekocht bij Bidet Douche is buitengewoon aangenaam!
Een toilet die de boel schoonspoelt en nadroogt en eventuele nare geurtjes afdrijft.
Geen toiletpapier meer nodig dus niet alleen hygiënisch maar ook milieu vriendelijk.
Ook over de naservice zijn wij zeer te spreken!
Een goed bedrijf!
Reinier Speets

16 aprile 2024

Uitstekende service

Ik heb hier een toiletpot besteld na een goede ervaring uit het verleden met een bestelling van een Japans bidet. Door een fout was de verkeerde pot bezorgd, dus ik heb er achteraan gebeld. Het enige model dat ze konden leveren voordat de loodgieter langs zou komen, was meer dan twee keer de prijs van de pot die we initieel besteld hadden. Toch werd deze kosteloos omgewisseld door hun vriendelijke en beleefde bezorger. Top service!

3 aprile 2024
Valutata 5 stelle su 5

"Van zielloze winkels naar badkamerparadijs: De opmerkelijke reis met Bidet-douche!"

Na diverse sanitair winkels te hebben bezocht waar we zielloos werden geïnformeerd, hebben we eens stevig onderzoek gedaan via het internet, waarop we stuitten op het bedrijf "Bidet-douche".
Na eerst een aantal reviews te hebben doorgespit voor je weet maar nooit, echter het merendeel was positief tot jubelend.
Mooi. Vol verwachting op naar Valkenburg, én, voor de deur parkeren, waar vind je dat nog!
We waren aangenaam verrast door een veelvoud aan bidets en bidetsystemen, van betaalbaar tot riant geprijsd. Keurig zijn we voorgelicht door een aardige dame die de anatomische voor- en nadelen van man/vrouw raak wist te benoemen en ook welke oplossingen het bidet daarbij kon bieden.
Eigenlijk kwamen we voor een opzet-bidet, maar we bleven hangen bij de Popodusche, die goed aansloot bij onze wensen als senioren, evenals bij onze portemonnee.
Na kortstondig mailverkeer zijn we tot een deal gekomen waar zowel de leverancier als de klant gelukkig mee kon zijn, en, met een korte levertijd (binnen één week).

Een uitermate vriendelijk heerschap rammelde in de prille ochtend aan de deur met een aantal gereedschappen en een flinke doos. Het vermoeden dat de halve badkamer ontmanteld diende te worden, was geheel ongegrond. Slechts één planchet met crème potjes boven de plek des bidets werd ontruimd om een lager gelegen gat te boren voor de spuitkraan (een aanrader). Geen spoortje stof teruggevonden overigens! Bij het serveren van kopje koffie nummer twee, zat het bidet al op zijn plaats, en na een weeklacht, grap en de opmerking dat men toch wel over gynaecologische vaardigheden dient te beschikken (alles wordt gemonteerd door het gat van de drukknop), kwam er beweging en geluid uit en was de klus geklaard.
Ook hebben we dankbaar gebruik gemaakt van het aanbod om het oude toilet naar zijn laatste rustplaats te brengen, wat we graag hebben aanvaard. Dit scheelde ons weer een rit naar de milieustraat!

Het grote genieten kan beginnen. Vooral 's nachts, wanneer de badkamer futuristisch verlicht wordt door een mysterieus aangelichte toiletbril. Ik zou zeggen, Bidet-douce / Popodusche; doen!!

13 febbraio 2024
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più