Bluff-sida med bluff produkter och totalt NOLL kundservice. Jag beställde värme västen som inte värmer upp en enda grad! Det är en helt vanlig plastväst! Jag har gjort två försök att kontakta kundtj... Leggi di più
Beställde en jacka 22okt, fick orderbekrädtelse direkt. Skickade 14/11 påminnelse att inget kommit. 16/11 mail att leverans på väg 23/11 hade early bird fått varan som kom idag. Tagit alldeles för... Leggi di più
Tycker man att 6 veckors leveranstid är rimligt, trots 1-5 dagar utskrivet på hemsidan, då är detta butiken man handlar på. Kontakt med kundservice var långsam och dålig. Produkten var dock till... Leggi di più
Bought sleep headphones off Amazon. They are fine and have been using them with radio quite happily. But several days ago I used them with phone for early morning meditation on YouTube. Three days la... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Beyond Active är ett svenskt bolag som erbjuder smarta produkter inom och sport och fritid. Sedan starten har vi förverkligat smarta lösningar sport, träning, friluft och fritid till hundratusentals kunder. Alltid med målsättning om snabba leveranser, personlig kundservice och trygga betalningar
Svezia
- www.beyondactive.se
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Opersonliga
Perfekt att få varan direkt i…
Perfekt att få varan direkt i brevlådan. Bra i storlek kanske lite små för xl men mig passade de.
Det tog tre veckor att få leveransen…
Det tog tre veckor att få leveransen och under tiden obefintlig kommunikation från Beyond Active.
Vintertightsen (som jag haft ett par tidigare) är små i storleken numera, fungerar inte för mig i nuläget. Och jag konstaterar att nästan 500kr för ett par tights som min tidigare erfarenhet visat att de noppar väldigt mycket efter 2-3 tvättar redan, inte är prisvärt över huvudtaget. Jag returnerar varan, vilket jag meddelat Beyond Active flera gånger utan att få någon form av bekräftelse. Trist.
Lång leveranstid, kontaktsvårigheter
16/11 mail att leverans på väg
23/11 hade early bird fått varan som kom idag.
Tagit alldeles för lång tid! Svårt att få kontakt - man får inget svar på mailen o ngt annat har jag inte hittat
Jackan verkar vara ok - vi får väl se
KÖP INTE!!
Sämsta affären köp inte där ifrån!
Jag beställde fodrade leggings, fick faktura direkt via Klarna och mail att orden är mottagen. Efter 6 dar har jag ännu inte hör nått om leverans, kontaktar då dom via mail. Får svar 5 dar senare att det var fel på deras orderhanterings system att varorna skickas direkt. Får en nos om leverans från Early Bird samma dag. Det går ytterligare typ 8 dar utan leverans, kontaktar igen via mail om att jag vill makulera min order. Då helt plötsligt dom ett under, så bokas leverans. Varorna kommer på måndagen veckan efter. Men när dom väl kommer är det helt fel storlek!!
Nu har jag kontaktat dom för retur och att dom får stå för frakt.. fortsättning följer...
Beställde fodrade leggings 12 oktober
Beställde fodrade leggings 12 oktober. Leverans 21november dvs nästan sex veckors leveranstid. Fått svar vid tre tillfällen att de packas / levereras snarast.
Har beställt produkt
Har beställt produkt, får mail om att den lämnats över till transportören. 6 dagar går och transportören har fortfarande inte fått den in i sitt system. beyond active har fortfarande inte svarat på min förfrågan per mail om vart paketet är.
Tråkigt få det var en födelsedagspresent och borde kunna levereras inom 8 dagar tycker man 🙈😂
Försenad leverans
Beställde fodrade leggins för över en månad sedan. Ingen leverans än. Urdåligt!
Nöjd med produkten jag beställde, men inte med leverans och service
Bokningsbekräftelsen kom direkt via mail.
Information om att produkten hade skickats samt faktura skickades efter 4 dagar.
Efter 7 dagar informerar Early Bird fortfarande, via spårningslänk, om att de ännu inte hämtat upp något paket. Jag kontaktar samma dag Beyond Active, via kontaktformulär på webben (enda sättet att ta kontakt), och undrar var min beställning tagit vägen?
Inget svar kommer från Beyond Active, men på den 12:e dagens morgon får jag ett mail från Early Bird att de hämtat upp paketet och att det nu är på väg.
Paketet anländer sedan på morgonen dag 13.
Dag 14 kommer ett svar från Beyond Active, där de undrar om jag fortfarande saknar produkten.
Dock nöjd med produkten jag beställde. Fina träningstights.
Svårt med returer
Returer tar väldigt lång tid, glöm inte skicka med spårbart ifall du behöver skicka tillbaka.
Mätte också min kropp för att få en strl som passade, men leggingsen jag beställde va ändå jättesmå.
Dålig kundtjänst
Dålig kundtjänst , svarar mycket sent .
Lång leveranstid, dålig kommunikation.
Mycket snabb leverans
Mycket snabb leverans. Varan ankom fortare än leveransbeskeden på SMS. Produkten höll vad den lovade och passform var bra
A warning for this company
A warning for this company I ordered leggings and money has been withdrawn from my account but I have not received the leggings and no answer from their customer service not even an automatic reply.
Superduper lampor
Super bra lampor som gör vardagen och vinterhalvåret ljusare vid hästkörning :)
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.