Ik kom al vele jaren bij BM Clinics (voorheen Betaalbaar Mooier) in de vestiging Zwolle. Ik wordt daar altijd vriendelijk ontvangen, en ook uitstekend geholpen. Ik kom hier ongeveer 2x per jaar voor... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Meest bizarre ervaring ooit. Fillers laten oplossen bij de vestiging in Baarn. Het begon bij een nogal onvriendelijke receptioniste maar het toppunt was toch wel de arts die zeer ongepaste opmerkingen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Betaalbaar Mooier is een botox- en injectable kliniek met een geheel eigen visie. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel! Maar de prijs is laag. Hoe kan dat? Wij hebben het anders georganiseerd en wij hebben geen giga winstmarges nodig. Wij doen ons werk vanuit passie! U vindt Betaalbaar Mooier in Amsterdam, Arnhem, Baarn, Eindhoven, Rotterdam, Tilburg en Zwolle. Op al deze locaties kunt u terecht voor botox, hyaluronzuur fillers, Radiesse, PDO draden, PlexR soft surgery ooglidcorrecties of facelifts, PRP behandelingen, HLH Facelifts en HIFU behandelingen. Op de locatie Eindhoven worden ook alle laser- en medische peeling behandelingen uitgevoerd. Betaalbaar Mooier heeft meerdere artsen in dienst. Allen goed opgeleid, deskundig, ervaren en uiteraard BIG geregistreerd. Betaalbaar Mooier neemt geen risico’s, dus wij werken niet met permanente middelen en het kan ook voorkomen dat een arts een behandeling afraad. Heeft u interesse of vragen? Dan kunt u altijd geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een gratis consult. Ook telefonisch (040-8454624) of via e-mail info@betaalbaarmooier.nl beantwoorden wij graag, geheel vrijblijvend, uw vragen.
Botox in bovenlip voor ouderdomrimpels
Botox in bovenlip voor ouderdomrimpels: 2dagen na garantie contact opgenomen ivm werk buitenland. Aangegeven dat m'n mond helemaal scheef hangt. Echt scheef. Garantie vervallen, deert hun niet. Ik ben tijdelijk verminkt door hen en geven niet thuis. Wel voor moeten betalen uiteraard. Ga hier niet heen!!! Die mensen gaan voor geld en niet kwaliteit. Hoezo mooier?!! Echt vreselijk! Ik lijk aan 1kant verlamd.
P.s. frons; niets veranderd. Waardeloze kliniek. Wil je kwaliteit? Hier ver vandaan blijven !!
Slecht bereikbaar en gevoel dat garantie tot de deur
Bereikbaarheid, en afspraken na komen
Ze hebben mijn voorhuid opgeblazen
Ze hebben mijn voorhuid opgeblazen. en mijn voorhoofd is nu mislukt.
Hun fout, sturen mij gewoon weg!
Maanden gewacht op een Plex-r behandeling. Afspraak was 11.15 uur Den Bosch Dr. Achekar. Kom 11.05 binnen: u bent een half uur te laat! Te laat??? In de mail staat 11.15 uur. Het werd uitgezocht, inderdaad het is niet goed aan u doorgegeven. Maar u word niet behandeld! Receptioniste probeerde het nog, nee zei Dr Achekar. Sturen me gewoon weg terwijl ik maanden heb zitten wachten voor een behandeling waar ik hoopte op een verbetering. Ben woest, ga er zeker niet terug, hun fout! En totaal niet flexibel, voel me zeer slecht behandeld
Kom dit jaar nu 10 jr bij BM naar alle…
Kom dit jaar nu 10 jr bij BM naar alle tevredenheid.
In die jaren heb ik altijd een vaste arts gehad Avi Roopram.
Hij is vriendelijk en oprecht en zeer bekwaam .
Kwam weleens voor een filler en ging weg zonder.
Als hij het niet nodig acht ; zal hij het ook zeker niet doen .
Achteraf was ik dan toch wel blij met dat besluit.
Het is een prima clinic en betaalbaar zeg ik nog steeds na al die jaren .
En die paar die zo ontevreden zijn of waren wat ik lees hier : ach die zullen altijd blijven bestaan .
Kan BM echt aanraden ✔️

Risposta di Betaalbaar mooier, ''botox'' en injectables
Ben voor de tweede keer voor pdo…
Arts nirhoe! Ben voor de tweede keer voor pdo draadlift gegaan met 4 draden de eerste keer heeft die zeker wat gedaan vandaar ik dus voor de tweede keer ging en nog mooier resultaat zou krijgen dokters nirhoe is hier gewoon echt heel goed in gespecialiseerd en weet echt raad! Als iets niet past doet die het ook niet. Ik ben heel blij met deze arts die verdient echt wel om in zonnetje gezet te worden heel lief luisterend oor kijkt wat past meet wat kan rn alles komt gewoon helemaal goed vertrouwt! Super bedankt alweer eerste keer een foto geplaatst alleen weet niet meer hoe ik dat toch nog wel kan doen

Risposta di Betaalbaar mooier, ''botox'' en injectables
Ik heb een reistijd van dik een half…
Ik heb een reistijd van dik een half uur. Omdat ik midden op de dag ineens vol in de file stond ging ik mijn afspraak niet redden. Ik heb onderweg gebeld en gevraagd of het nog zin had om te komen. Er werd toen gezegd dat als het nog wat later zou worden ik nog eens terug moest bellen om te kijken of we voor iets later nog een afspraak konden maken. Zo gezegd zo gedaan. Bij het terug bellen kreeg ik niemand te pakken en heb ik ingesproken met het verzoek mij terug te bellen zodat ik niet voor niets zo lang onderweg was. Toen ik uiteindelijk op de kliniek was en aan de balie stond werd ik terug gebeld. Toen had ik al te horen gekregen dat de behandelend arts Ismael Achekar mij niet meer wilde behandelen. Een klant die uit de behandelkamer kwam vertelde me dat zij te vroeg was en dus mijn afspraak had overgenomen dan zou ik haar tijd kunnen nemen. Na mij kwam er verder ook niemand meer binnen. De heer Achekar wilde me dus uit arrogantie niet meer behandelen en niet omdat het door tijdgebrek niet kon....
Hoe arrogant kun je zijn....
De kliniek heeft me iig wel een nieuwe afspraak gegeven maar voor mij nooit meer naar Achekar..

Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, altijd plek, maar als er wat is, is Monique de eigenaresse de laatste die aardig en begripvol reageert. Bij andere klinieken staat de her op 2 a 4 weken, maar bij betaalbaar mooier moet dat drie weken en geen dag er voor of na, want anders pakt het niet goed en is het opnieuw een volledige zone. Nouja we hebben allemaal wel een andere prios, omdat direct maar niet thuis te geven vind ik schandalig. Wel tig foto’s vragen om te beoordelen, om vervolgens als antwoord te zeggen je bent te laat… Beetje bij prikken om je vaste klant tevreden te houden is er niet bij. Ook de artsen lopen er weg, in de jaren dat ik er kwam is er iedere keer een andere arts. Je zou zeggen de standaard frons en kraaienpootjes kunnen ze wel, nou niet dus. Bedankt maar mij zie je daar niet meer.

Excellent!!!!Dr.F Nirhoe,great …
Excellent!!!!Dr.F Nirhoe,great professionalism, kindness, honesty.Very ,very nice and friendly Lady ( blond hair) assistant who also arranges appointments.Great atmosphere,beautiful and transparent clinic. Thank you so much and i will definitely! be regular client🙂Best regards.Gosia

Helemaal prima!
Kom er al jaren, gewoon goed en betaalbaar. Afspraken zijn altijd snel geregeld via de website. Een paar keee gehad dat de Botox niet helemaal pakte, garantie is dan geen enkel probleem, ze herinneren je er zelfs aan!

Risposta di Betaalbaar mooier, ''botox'' en injectables
Kom naar volle tevredenheid al jaren …
Kom naar volle tevredenheid al jaren in de kliniek in zwolle , heb recent nog een radiesse behandeling gehad voor de wangen echt blij mee ! No nonsens kliniek met eerlijke artsen en altijd een gezellige ontvangst !

Risposta di Betaalbaar mooier, ''botox'' en injectables
Had super veel last van spanning in me…
Had super veel last van spanning in me schouders, botox in me schouders gehad en wauw wat een opluchting. Ben er zo blij mee en geen spanning meer

Risposta di Betaalbaar mooier, ''botox'' en injectables
Deskundige artsen, super resultaat!
Om naar BM Clinics te gaan is echt een cadeautje voor mijzelf.
De artsen in de kliniek waar ik kom in Baarn (dr. Roopram en dr. Botorabi) zijn zeer kundig.
Nemen goed de tijd voor je, en leggen alles prima uit.
(En zijn vooral eerlijk, wat mijn ervaringen bij andere klinieken (buiten BM Clinics) wel anders is geweest.)
Ook zijn de leuke acties.
Kan deze vooraf te zien online en krijg ze in de mail.
Buiten dat ik altijd zéér tevreden met het resultaat is de kliniek ook erg schoon wat voor mij ook wel een indicatie geeft hoe er gewerkt word.
Tevens is een pluspunt dat als er na bijvoorbeeld botox nog wat beweging in mn spiertje zit dat ik op de 13 e dag contact op kan nemen voor een nabehandeling. Nog niet nodig gehad, maar het idee is fijn.

Goede artsen
Goede artsen, nuttige informatie. Oprecht en eerlijk

Risposta di Betaalbaar mooier, ''botox'' en injectables
Ik kom al n paar jaar bij de kliniek in…
Ik kom al n paar jaar bij de kliniek in Arnhem. Door Manon Gerdsen en ook door Narges Botorabi geholpen. 2 zéér ervaren en deskundige artsen.
Zal deze kliniek zeker aanraden bij ieder.

Zeer tevreden
Ik kom om de 3 a 4 maanden voor botox en af en toe fillers. Ik vind het een prettige kliniek. Ik word altijd hartelijk ontvangen door de receptioniste. Altijd in voor een praatje. Ik ben door verschillende artsen geholpen en ze geven prettig advies. Geven ook aan wat bij mij zou passen en ook wat niet passend zou zijn. De kliniek is schoon en de behandelingen worden netjes uitgevoerd. De artsen leggen duidelijk uit wat ze gaan doen tijdens de behandeling. En zeker niet onbelangrijk: de prijs is laag en dat heeft geen effect op de behandeling.

Gewoon oplichters
Gewoon oplichters.
Ze doen maar wat.
Heb botox gedaan (voorhoofd en rondom mijn ogen) garantie was min 3 maanden. Nou niet eens anderhalf maand en alle rimpels zijn weer terug. Al een paar dagen met hun bezig zijn om mij verder te helpen. Zeggen ze licht aan mijn lichaam !!!!! En dat ze nooit garantie geven stelltjes oplichters. Gooi je geld hier niet mensen en zoek een goede cliniek.

Risposta di Betaalbaar mooier, ''botox'' en injectables
Ik kom al vele jaren bij BM Clinics…
Ik kom hier ongeveer 2x per jaar voor onderhoud lipvergroting d.m.v. een filler en botox tegen de rimpels op mijn voorhoofd. Ben altijd tevreden geweest over het consult, de behandeling zelf en het uiteindelijke resultaat.

Super fijne ervaring
Super fijne ervaring! Eerlijke arts en heel erg blij met het resultaat precies wat ik wilde!

Risposta di Betaalbaar mooier, ''botox'' en injectables
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.