Bestuursacademie Nederland Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Het onderwerp van de cursus is een erg theoretisch thema (Algemene wet bestuursrecht), maar ik vond dat de cursusleider hier héél goed mee om ging, door ons zelf bepaalde wetten op te laten zoeken of... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De cursus Milieukunde was inhoudelijk zeer nuttig en relevant. Actuele en grondige informatie. Ook te volgen als je geen beta bent. De docent had beter gekund, hij voegde niet heel veel toe aan de i... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ontzettend leuke en leerzame tweedaagse training. Erg nuttig om meer inzicht te krijgen in hoe de gemeente & Awb werkt. Complimenten voor de trainer. Hij brengt veel interactie in de trainingsdagen en... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Docenten zijn over het algemeen goed, tot goed. Vaak heel praktisch. Een docent draaide zijn programma. Dat heeft weinig toegevoegde waarde. Bestuursacademie backoffice werkt traag. Een klacht is... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

273 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

58 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

de trainer sloot goed aan bij de groep…

de trainer sloot goed aan bij de groep en de digitale training. Hij besloot ter plekke opdrachten te veranderen omdat deze binnen de digitale omgeving niet prettig is te doen.

17 luglio 2025

Beste Selma,

Wat fijn om te horen dat de trainer zo goed aansloot bij de training en prettig dat hij zo flexibel en meedenkend was! We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige training.

Praktijkgericht

De masterclass was erg interessant en de docent was bekwaam. De masterclass was wel erg praktijkgericht, wat ik niet had verwacht. Je begint in de eerste les al met een zelf ingebrachte casus waar je de rest van de masterclass mee verder werkt. Ik had verwacht dat we meer met de theorie bezig zouden zijn en iets meer bij de basis zouden stilstaan alvorens we aan een opdracht zouden gaan werken. Vandaar 3 sterren i.p.v. 4.

30 luglio 2025

Beste Audrey,

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat je de masterclass interessant vond en positief was over de docent.

Je opmerking over de praktijkgerichte insteek snappen we goed. We kiezen er bewust voor om deelnemers vanaf de start met een eigen casus te laten werken, zodat je de theorie direct toepast in je eigen werkomgeving. Tegelijkertijd realiseren we ons dat dit voor sommige deelnemers een andere aanpak is dan verwacht, zeker als je meer theoretische verdieping vooraf had voorzien. Die afstemming tussen verwachting en opzet is iets waar we aandacht aan blijven besteden.

Dank voor je heldere terugkoppeling – we nemen het mee.

Goede duidelijke lessen

Goede duidelijke lessen, veel lesstof en ruimte om ervaringen uit te wisselen.

24 luglio 2025

Beste Bianca,

Dankjewel voor het delen van je review. Wat fijn om te horen dat de lessen zo duidelijk overkomen en er genoeg ruimte is om ervaringen uit te wisselen. We hopen je nog eens te mogen verwelkomen bij een toekomstige cursus.

Positieve ervaring

Centrale ligging, goede parkeermogelijkheden.
Netjes ontvangen door receptionistes die je naar juiste lokaal kunnen wijzen (naast duidelijke info via scherm). Uitgebreid en uitstekend lunch buffet.

12 luglio 2025

Beste Marielle,

Dankjewel voor het delen van je review. Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met de locatie en de service! We hopen je nog eens terug te zien.

Bestuursacademie

Fijne locatie, goed bereikbaar, heerlijke lunches

9 luglio 2025

Beste John,

Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring! We zijn blij om te horen dat je de locatie zo prettig vindt. We hopen je er nog eens terug te zien bij een toekomstige training of opleiding.

Goede manier van lesgeven

Goede manier van lesgeven, interactief en biedt ruimte voor eigen inbreng.

9 luglio 2025

Beste Jaouad,

Dankjewel voor het delen van je ervaring! Wat fijn om te horen dat het zo positief was. We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige opleiding of cursus.

Zeer goede training

De trainer was zeer bereid om naar de omstandigheden in het bedrijf te kijken en de cursus hierop aan te passen zodat we naast de nodige kennis ook gelijk konden zien hoe wij deze toe konden passen op ons werk.

Daarnaast was de materie helder uitgelegd op een manier dat we het allemaal konden volgen.

11 luglio 2025

Beste Bram,

Dank voor je review! Fijn om te horen dat de trainer goed inspeelde op jullie specifieke werksituatie. Dat maakt de training niet alleen relevanter, maar ook direct toepasbaar in de praktijk. Mooi ook dat de uitleg helder was en voor iedereen goed te volgen. We waarderen het dat je je ervaring hebt gedeeld en wensen je veel succes met alles wat je hebt geleerd.

Review gevolgde opleiding

De lesstof en dat wat de docent behandelde vulden elkaar goed aan. Het was dus niet alleen opsommen van wat we al via het boek hadden voorbereid. Veel praktijkvoorbeelden.

10 luglio 2025

Beste Marloes,

Dankjewel voor het delen van je positieve ervaring! Wat fijn om te horen dat de lesstof en wat de docent behandelde goed op elkaar aansloten. We wensen je veel succes met het toepassen van je opgedane kennis en hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige opleiding of training!

Kundige en sympathieke docenten

Kundige en sympathieke docenten, een dynamische lesopbouw en bespreken van interessante onderwerpen die goed aansluiten bij de wensen en verwachtingen. Direct toepasbaar op de praktijk en echt een aanvulling op de kennis van (startende) beleidsmedewerkers wonen. Ook heel waardevol is de samenwerking en uitdelen van kennis met medestudenten. Al met al een dikke aanrader.

10 luglio 2025

Beste,

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Goed om te horen dat je de docenten als kundig en prettig in de omgang hebt ervaren, en dat de lesopbouw en onderwerpen aansloten bij wat je zocht. We vinden het belangrijk dat je het geleerde meteen kunt toepassen in de praktijk, dus fijn dat dat ook zo is uitgepakt. De uitwisseling van ervaringen en kennis met andere deelnemers is inderdaad van grote waarde. Mooi dat je het als een echte aanvulling op je werk ziet. Bedankt voor je aanbeveling en veel succes verder in je rol als beleidsmedewerker wonen!

Waardevolle cursus, fijne opleider

De communicatie verliep prettig en de leeromgeving is overzichtelijk en duidelijk. De trainer die de cursus gedurende 3 cursusdagen heeft begeleid deed dit op een fijne manier waardoor de lesstof goed op mij kon inwerken.

3 luglio 2025

Beste Youri,

Bedankt voor deze positieve review. Fijn om te lezen dat zowel de communicatie als de leeromgeving als prettig zijn ervaren. Mooi ook dat de begeleiding tijdens de cursusdagen heeft geholpen om de lesstof echt te laten landen. Veel succes met het vervolg!

Veel praktijkvoorbeelden

Zeer prettige en kundige docente die enorm veel voorbeelden uit de praktijk aanhaalde waardoor de soms wat droge onderwerpen tot leven kwamen.

3 luglio 2025

Beste Alexandra,

Dank voor je positieve review. Fijn om te horen dat onze docente met haar praktijkvoorbeelden de stof tot leven weet te brengen. We vinden het belangrijk dat ook complexere onderwerpen begrijpelijk en relevant worden, zodat je er direct iets aan hebt in de praktijk.

Valutata 3 stelle su 5

Het zijn goede docenten en lesstof

Het zijn goede docenten en lesstof, de lesmaterialen kunnen beter en sneller verspreid worden.

25 giugno 2025

Beste Pierre,

Dankjewel voor het delen van je eerlijke feedback. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de docenten. Verder nemen we je opmerking over het lesmateriaal en de verspreiding hiervan mee om eraan te blijven werken dat te verbeteren.

Beste John,

Bedankt voor het delen van je review! Fijn om te horen dat je de uitleg prettig vind. We wensen je veel succes met het toepassen van je opgedane kennis!

Energiek

Ondanks de grote groep heb ik de training ervaren als maatwerk. De presentatie was duidelijk, de stof direct toepasbaar en werd energiek gebracht

25 giugno 2025

Beste Anja,

Wat fijn om te horen dat je ervaring met de training zo positief was. We zijn blij dat hoe de training werd gegeven door jou als echt maatwerk wordt gezien!

Valutata 5 stelle su 5

Professioneel, goed verzorgd en leerzaam

Heldere communicatie over de te volgen cursus. Fijn dat er via de e-Connect omgeving ruimte was om met de docent en medecursisten te sparren en informatie uit te wisselen. Materiaal, Locatie en lunch waren uitstekend geregeld. De docent wist zich goed in te leven in zowel de lesstof als de praktijk, waardoor de cursus duidelijk en goed te volgen was. Een waardevolle ervaring!

22 giugno 2025

Beste,

Dank voor je review en duidelijke feedback. Goed om te horen dat je de cursus als leerzaam en professioneel hebt ervaren. Fijn dat de e-Connect omgeving, de docent en de faciliteiten hebben bijgedragen aan een positieve leerervaring. We waarderen je review en hopen je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij een van onze opleidingen.

Mijn ervaringen

Mijn ervaring met de Bestuursacademie Nederland is ronduit geweldig. De opleidingen zijn inhoudelijk sterk, goed gestructureerd en sluiten perfect aan op de praktijk binnen de (semi)publieke sector. Wat mij vooral opviel, is de manier waarop theorie direct gekoppeld wordt aan herkenbare werksituaties. Hierdoor kun je wat je leert meteen toepassen in je eigen werk.

De docenten verdienen een speciale vermelding. Ze zijn stuk voor stuk deskundig, betrokken en hebben ruime ervaring in het vakgebied. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en ze nemen de tijd om vragen te beantwoorden, ervaringen te delen en studenten echt te begeleiden in hun leerproces. Ze weten een prettige sfeer te creëren waarin je je op je gemak voelt én wordt uitgedaagd.

Of je nu net begint of al jaren in het vak zit: de Bestuursacademie Nederland biedt opleidingen die je écht verder helpen in je loopbaan. Een absolute aanrader voor iedereen die zich professioneel wil ontwikkelen in het publieke domein

18 giugno 2025

Beste Noah,

Bedankt voor je mooie en duidelijke review. Geweldig om te horen dat je onze opleidingen als inhoudelijk sterk en praktijkgericht ervaart. We doen ons best om theorie en praktijk goed te verbinden, zodat je het geleerde meteen kunt toepassen op de werkvloer.

Ook fijn dat je zo positief bent over onze docenten. Hun betrokkenheid en ervaring maken echt het verschil in de leerervaring die we willen bieden.

Mooi dat je onze opleidingen aanbeveelt. We wensen je veel succes met je verdere ontwikkeling binnen het publieke domein!

Met vriendelijke groet

Leerzaam

Tijdens de cursus vond ik dat er een prettige maak ook nuttige interactie was tussen docent en de groep.

27 maggio 2025

Beste Sjon,

Wat fijn om te horen dat je de interactie tussen de docent en groep als prettig hebt ervaren tijdens de cursus. Dat is voor ons ook erg belangrijk en goed om terug te horen in de feedback van een deelnemer! We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige cursus.

Complete plaatje

Interessante training met gebruik van de nieuwste informatie en technieken voor een functie doorspekt van tradities en protocollen. Heel leuke medecursisten ook, waardevol om met hen kennis en informatie uit te wisselen. Docenten uit het werkveld uit verschillende hoeken van het land ieder met eigen specialistische kennis.

30 maggio 2025

Beste Ruth,

Dankjewel voor het delen van je positieve review! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent met de training en alles wat erbij kwam kijken. We wensen je veel succes met het toepassen van de opgedane kennis en hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige training.

Goed georganiseerd

Goed georganiseerd met professionele coach/leraar. Fijn dat de training zich met name richt op de inhoud.

5 giugno 2025

Beste Pablo,

Goed om te horen dat je alles goed georganiseerd vond en tevreden was met de leraar en de focus op de inhoud! We hopen je nog eens terug te zien bij een toekomstige training.

Duidelijke lessen

Duidelijke lessen, goede faciliteiten, veel aandacht voor individuele situaties of vragen.

7 giugno 2025

Beste,

Wat fijn om te horen dat je een fijne studie-ervaring hebt gehad bij Bestuursacademie Nederland! Goed om te weten dat je tevreden bent met zowel de inhoud van de lessen als de faciliteiten die we bieden. En het is voor ons ook inderdaad belangrijk dat er veel aandacht is voor individuele situaties of vragen!

Bestuursacademie Nederland

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più