Dit is troep uit China, als je het retour wilt zenden komen de kosten voor jezelf, ongeveer 21 euro, plus papieren war erin zit, een heel gedoe, of 30 procent van het aankoop bedrag terug
Na levering van een kapot apparaat moest ik bijna bidden en smeken om een vervangend apparaat geleverd te krijgen. Nadat ik herhaaldelijk dus de servicedesk had gebeld, die mij voorzagen van allerle... Leggi di più
De feiten: Kocht een projector met goede promo prijs op de site met status leverbaar. En betaalde online. Kreeg email met bevestiging en verwachte leveringstermijn. Later een nieuwe mail met de ann... Leggi di più
Ik kocht bij dit bedrijf een airco die niet blijkt te werken. Kan gebeuren. Klantendienst niet bereikbaar: supportformulier, e-mail, telefoon... niemand te bereiken. Dat dit in 2018 nog altijd bestaat... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
BesteKeus.nl is een van de eerste internetwinkels van Nederland en Belgie. Sinds 1 januari 2000 heeft het zich bewezen als een betrouwbare partner voor al uw electronica aankopen. BesteKeus.nl heeft vestigingen in Best, Sliedrecht en Meer ( Belgie )
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Prima ervaring.
Was prima geregeld, snellere levering dan in eerste instantie leek
Prima. Goede service
Prima levering
Het was prima verzorgd allemaal, zoals altijd van Bestekeus
Heel tevreden
Heel attent en coulant behandeld.
Het gekozen model keramische kookplaat was op kort termijn niet te leveren. Het aangeboden alternatief voldoet goed.
Een snelle levering.
Bedankt.
heel matig
het heeft meer dan twee weken geduurd voordat ik mijn bestelling (een vrieskist) in huis had. Nu staat er op de website ook geen levertijd, maar ruim 2 weken is absurd.Volgens de informatie van Bestekeus zou ik benaderd worden door de vervoerder om een afspraak voor levering te maken. In plaats daarvan kreeg ik op de dag van de levering een mailtje dat ze die dag zouden komen.
Dat verliep uiteindelijk allemaal goed, en de vriezer is prima, maar de volgende keer koop ik mijn spullen ergens anders, waar duidelijk gecommuniceerd wordt en snel geleverd.
Product konden ze niet leveren
Het product wat volgens hun op vooraad was konden ze niet leveren
jammer maar netjes behandeld
Contact was correct. Er werd ook binnen 24u gereageerd. Product helaas vier weken na aangegeven leveringsdatum nog niet ontvangen. Na enkele mails netjes m'n geld terug gekregen.
Netjes volgens afspraak.
Snel vlot en degelijk van aankoop tot levering
defect ontvangen
20 augustus broodrooster Virtu TTM610 ( € 114,03) besteld.
22 augustus broodrooster defect ontvangen, een afgebroken hendel.
Vervolgens 3 x een mail moeten sturen naar welk adres ik de broodrooster terug moest sturen. 4 september eindelijk bericht ontvangen.
5 september broodrooster retour gestuurd. NIETS meer van Bestekeus.nl vernomen. Ook niet het aankoopbedrag retour ontvangen.
Wat een slechte service !!
prima service
Prima service: ik had mijn bestelde product snel thuis geleverd en voor een mooie prijs.
Echt de beste keus !
snel ,vakkundig en goedkoop ,wat wil je nog meer !!!
Keurig geleverd
De online bestelde smart tv is keurig geleverd volgens afspraak.
Bestekeus beloofde voor 20:30 besteld, volgende dag in huis, werd twee weken.
Bestekeus beloofde voor 20:30 besteld, volgende dag in huis, werd twee weken. Toen ik vroeg of ik dan tenminste korting kon krijgen werd daar niet op gereageerd.
Communicatie
De communicatie is erg slecht ( lange wachttijden tussen bestellen en informatie voorziening waardoor je wantrouwig wordt.) Telefonisch moeilijk bereikbaar.