Ik had grote problemen met het installeren van de eSim op mijn nieuwe telefoon. Ik ben maandag uitstekend geholpen en alles werkt nu goed. De medewerkster heeft mij stap voor stap door het proces hee... Leggi di più
De website geeft geen enkele bevestiging dat een bestelling is geslaagd en/of in behandeling is genomen: je wordt zo weer naar de homepage gestuurd. Doordat bovendien de bevestigingsemail een dag la... Leggi di più
Allemaal duidelijke informatie. En goede afhandeling. Het enige min puntje er stond dat je via post.nl QR code van de e-sim zou krijgen. Kan ook nog zijn dat ik het verkeerd gelezen heb. Maar verder e... Leggi di più
Het verlengen van het contract was duidelijk en snel te regelen! Alleen viel het internet ( na de verlenging)telkens uit. Ik heb hierover gebeld met klantenservice en kreeg vrij snel een mail met de... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Ik ben de mobiele aanbieder voor iedereen die op zijn eigen manier maximaal plezier uit zijn budget wil halen.
Paesi Bassi
- www.ben.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Voor het eerst bij Ben......leek goed…
Voor het eerst bij Ben......leek goed totdat m.n gegevens op straat lagen.
Ben opgestapt naar elders en kon een enquete invullen.....las bij het afsluiten dat ik ineens niet tot hun doelgroep behoorde....raar ...
Ik...ben ben...was ben ben .
Ben benieuwd naar je mening
Beste ,
Onlangs heb je je abonnement met 06xxxxxxxx bij Ben opgezegd.
Ik vind het jammer dat je bij me weggaat. Zou je met mij willen delen waarom je je abonnement hebt opgezegd? Dan kan ik mijn aanbod en service verder verbeteren.
Ik heb nog steeds geen bevestiging van…
Ik heb nog steeds geen bevestiging van mijn bestelling gehad!
Snel en gemakkelijk geregeld
Tijdig geinforneerd
Tijdig geinforneerd, meerdere reminders, snel geregelde verlenging.
Soepele bestelling en snelle levering
Soepele bestelling en snelle levering. “Ben blij!”
ls je een aanbieding van de Samsung…
Als je een aanbieding van de Samsung A37 5G 256g voor de prijs van de 128g neemt en je krijgt dan toch de 128g is dat waardeloos?
Snel geregeld
Prettig kontakt
Snelle en verzorgde afhandeling.
De afhandeling van mijn verlenging bij Ben, ging snel en probleemloos. Goede service en veilige levering van de nieuwe mobiel.
Makkelijk verlengen
Verlengen door het volgen van keuze blokken via de app geen probleem
Allemaal duidelijke informatie
Allemaal duidelijke informatie. En goede afhandeling. Het enige min puntje er stond dat je via post.nl QR code van de e-sim zou krijgen. Kan ook nog zijn dat ik het verkeerd gelezen heb. Maar verder een dikke prima.
om spamje met wi-fi verbinding
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.