BelysningsDesign.se Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Känns som ett väldigt oseriöst företag.. Beställde en lampa som tyvärr var för stor så ville returnera den och har därför försökt få tag i kundtjänst för att se om paketet har kommit tillbaka så att m... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Har beställt en lampa för 1 månad sedan. Kontaktat kundtjänst för information och deras email adress funkar inte. Ringer man kundtjänst blir man ombed att skriva mejl till support. Jag tror inte att j... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Beställde 14 fönsterlampor 2022, fyra var krossade vid leverans. Mailat flera gånger men inte fått något svar. Har nu gett upp (juni 2023)

Valutata 1 stelle su 5

Varning för oseriöst företag! Beställde och betalade två lampor för 6 veckor sen,19 juli, fortfarande varken lampor eller ens besked om varför det dröjer. Två gånger har jag mejlat företaget, 1/8 &... Leggi di più

1. Negozio di articoli per l'illuminazione

Informazioni su BelysningsDesign.se

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Belysning och Lampor till fantastiska priser. Handla med kort, faktura eller delbetalning. Vi erbjuder hela 30 dagars öppet köp och fri frakt. Det ska vara enkelt att handla lampor och belysning online. Varmt välkommen till vår värld - en värld av belysning. Vi har ett av Sveriges största utbud av designlampor från välkända varumärken och formgivare. Utöver ett brett sortiment erbjuder vi snabba leveranser, god kundservice och generösa villkor. Besök gärna våra populäraste kategorier nedan.
Taklampor

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Bra varor om det nu hade funnits några...

Ett lagersaldo som inte stämde en enda gång. Varor som tydligen var slutsålda stod kvar som tillgängliga i dagar, ja till och med någon vecka, innan den ändrades.

Blir väldigt svårt att på allvar kunna handla när det fungerar så.
Rekommenderas icke.

30 giugno 2019

Dåligt

Beställde en lampa och det gick mer än 2 veckor tills de hörde av sig via mail och berättade att den var slut på lager. Ingen kompensation.

29 giugno 2019

Mycket besviken

Mycket besviken, känner mig verkligt lurad på på att beställda varor aldrig kom.
Med en sådan affär vill man aldrig lägga sin tid på.
Ni får gärna höra av er om ni har bättrat er.
Stig

29 giugno 2019

VARNING

VARNING! Gjorde en beställning för två veckor sedan men hittills ingen leverans men draget pengar på kontot! Försöker man ringa så är telefonväxeln stängd. Känner mig så lurad :(
VARNING! KÖP EJ AV DENNA LEVERANTÖR.

9 aprile 2019

Falskt lagersaldo!

Falskt lagersaldo!
Lade en order på en gubi-lampa som fanns inne och gick att köpa.
Fick ett bekräftelse mail.
Efter några timmar kommer ett mail som säger att varan inte går att köpa längre och ordern är makulerad.

24 marzo 2019
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più