2,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,0

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

1 ster, geen ster

1 ster, geen ster. Leren telefoonhoesje besteld van 69,95 euro. Na veel poeslieve mails dacht ik niks meer te krijgen. Maar nee, erlag toch een hoesje op de mat. Maar geen leer. Bij Ali expres zelfde hoesje voor 6,95. Iemand viert feest met mijn centen.

6 settembre 2026
Valutata 2 stelle su 5

Er toch ingetrapt

Er toch ingetrapt. Lampen besteld bij Belvyn op de mooie gelikte website. Vanaf het moment dat ik besteld had kreeg ik bijna dagelijks meerdere reclame mails. Toen ging er bij mij een alarm bel af. De updates over de bezorging kwamen onregelmatig en het was niet duidelijk waar het pakket was. Uiteindelijk na ruim een maand de lamp binnen gekregen. Gelukkig wel goed van kwaliteit alleen geen beschrijving hoe te monteren. Dit zelf maar uitgevogeld, Dropshipping blijft een nare manier van zaken doen.

17 settembre 2026

Niet hier bestellen!!!!!!!!!!!!!!!!

Nep! Ziet eruit als een betrouwbare site. Ik word gespamd met reclame en track and trace. Product is al weken onderweg. Dan weet je het wel: je krijgt het nooit of het komt uit China . Je moet een bestelnummer invullen voor de track and trace die niet in je bestelbevestiging staat. Product overigens bij Jysk voor 1/4 van het bedrag gevonden . Dus ook al ontvang ik het, dan ben ik nog besodemieterd.

12 settembre 2026

Bedrijf is zelfs geen 1 ster waard

Bedrijf is zelfs geen 1 ster waard.
Helaas had ik te laat door dat de goederen vanuit China komen. Na 4 weken eindelijk bezorgd waarvan 1 beschadigd. Via mail en telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
Zal inderdaad mijn verlies moeten nemen maar bestel er niet

4 settembre 2026

wees gewaarschuwd!

wees gewaarschuwd, bestel niets bij dit bedrijf! Lampen besteld en geen bevestigingsmail en/of track en trace ontvangen. Kan waarschijnlijk fluiten naar de lampen en centen.

7 settembre 2026
Valutata 1 stelle su 5

Wees gewaarschuwd voor dit bedrijf

Bestelling 11 dagen geleden gedaan, en tot op heden geen track and trace. Ook wordt er niet gereageerd op een mail met vragen. Ze hebben een website met .NL maar komt uit CS!!! Wees gewaarschuwd met aankopen bij dit bedrijf!

21 agosto 2026

BELVYN = vage chinese dropshipper

Dit is idd een Chinese dropshipper met wazige AI email communicatie en een zgn telefoonnummer dat niet werkt, een bedrijfszetel ergens in IJburg en een vaag adres in Nijmegen. Die kun je niet als NL retouradres je mag hun shit terugsturen op eigen kosten naar China.
Wij hebben wel een lamp ontvangen, maar voordat die bij ons in NL door UPS zonder melding in de tuin was neergegooid, is die door veel vage landen weken onderweg. Ze geven aan voorraad te hebben maar die ligt dus in China, niet in de EU.

Als je dan laat weten het product toch niet te willen, krijg je aanbiedingen voor extra korting of shoptegoed waar je eigenlijk helemaal niet op zit te wachten. Pas later krijg je via die vage AI mails te horen dat je voor 130 euro je lamp zelf mag terugsturen, je zelf verantwoordelijk bent voor heelhuids laten bezorgen in Zhejiang, en als dat onverhoopt niet lukt, kun je zeker naar je retour betaling fluiten.

Om de schade en verder risico te beperken hebben we maar besloten om de lamp te houden en een 35% korting te accepteren, wat eigenlijk voelt als afpersing want veel andere keuzes heb je niet.

Het enige wat verbazingwekkend snel ging was de 35% terugbetaling.

Conclusie: Het was onze fout om niet verder te kijken en te zien dat dit een vage dropshipper is, maar trap er niet in.

21 agosto 2026

Bestel hier NIETS

Bestel hier NIETS!

Dit zijn oplichters!

Ruim 300 euro betaald voor een lamp, nooit meer iets over gehoord. Geen lamp en geen geld.

Wekken de suggestie dat het om een Nederlands bedrijf gaat, maar dat is het allerminst.

Die lamp mogen ze houden. Dat geld willen we terug.

7 agosto 2026
Valutata 1 stelle su 5

mat besteld zou binnen 2 weken geleverd…

mat besteld zou binnen 2 weken geleverd worden, niks ontvangen en een AI gedreven mail telkens terug gekregen met als antwoord dat ik geduld moet hebben en dat ze begrip hebben voor mijn verwarring en frustratie. Ik wil gewoon geld terug, maar daar gaat de AI robot niet op in en herhaald de boodschap, geduld en begrip voor verwarring en frustratie

2 agosto 2026
Valutata 1 stelle su 5

Lijkt een Nederlands bedrijf...wat blijkt...

Lijkt een Nederlands bedrijf, een gelikte, mooi te noemen site.....alleen alles komt uit China!
Te lange wachttijden daardoor, geen goeie tracking, deze valt weg af en toe. Bij ontvangst blijkt; product heeft een slechte kwaliteit Lijkt goede koop, is het dus niet! Geen retour(adres) in Nederland en dus moet het weer terug gestuurd naar China met een formulier en hun goedkeuring. No good.
In aanvang ook een retouradres niet willen geven, ze sturen dan aan op deel-teruggave (35%) of tegoedbonnen!
Plus een moeizame en amper directe, eerlijk te noemen communicatie via de mail.
Zou er echt niets kopen....... niet, helemaal niet,
Geen idee van service, daarbij dit bedrijf helpt de Nederlandse economie niet en vervuilt wereldwijd. Who cares??

23 luglio 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più