Dettagli dell'azienda

1. Negozio di accessori di moda
  2. Negozio di giocattoli per l'infanzia

Scritti dall'azienda

Welkom bij Belloti! De webshop voor al uw wensen! Kies voor gemak en scherpe prijzen. Elektronica, Accessoires, horloges, gadgets en nog veel meer! Wij bieden u handige en slimme oplossingen in het leven. Heb je het moeilijk om de juiste producten te vinden bij andere webshops? Ben je op zoek naar een webshop die je de beste online winkelervaring biedt? Zoek dan niet verder, want webshop Belloti is er voor jou! Webshop Belloti is ontstaan om de klanten te ontzorgen als het gaat om het vinden van kwalitatieve producten tegen scherpe prijzen. Met een uitgebreid aanbod van de nieuwste producten en de meest populaire merken, is Belloti de perfecte plek voor al je online aankopen. Of je nu op zoek bent naar mode, elektronica, huishoudelijke artikelen of iets anders, bij Belloti vind je alles wat je nodig hebt. Bovendien biedt Belloti een gebruiksvriendelijke website, gemakkelijke betaalopties en snelle verzending. Je kunt op elk moment van de dag online shoppen, waar je ook bent. Het is nooit eenvoudiger geweest om producten te vinden en te kopen die je echt leuk vindt. En dat is nog niet alles! Belloti biedt ook uitstekende klantenservice. Onze klantenservice-medewerkers staan altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met het vinden van de juiste producten. Bovendien biedt Belloti regelmatig aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen, zodat je nog meer waar voor je geld krijgt. In één woord, Belloti is de perfecte webshop voor al je online aankopen. Waar wacht je nog op? Ga nu naar de webshop en ontdek de nieuwe manier van shoppen.

4,0

2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

Top kwaliteit

We hadden 1 horloge besteld maar kregen er 2 omdat het horloge zoek leek geraakt. Top service dus, en het horloge is zelfs ook nog van top kwaliteit!

26 giugno 2024
Non scritta su invito
Valutata 1 stelle su 5

Zou er niks van kopen

Zou er niks van kopen
Zou er niks van kopen. Ik deed mee met een winactie en had gewonnen( dacht ik). Maar dan moet ik wel eerst 25 euro zelf dokken op producten die zij 4 x meer voor vragen dan op ali express. Daag!!
Letterlijk naar hun artikelen gekeken en ze zijn precies hetzelfde ( zelfde foto s alles) als op ali express..

Ze hebben in ruil van mijn winactie o.a om een goeie revieuw op trustpilot te schrijven maar sorry dit gaat te ver! Zoveeel duurder verkopen noem ik diefstal

Ik wil iedereen ervoor behoeden

Reactie erop.. er is tijdens de winactie niks vermeld dat je ook iets moest kopen maar dat terzijde.. dit is dropshipping.
Waarom zou iemand daar wat moeten bestellen als ze het via ali express hetzelfde krijgen en voor 4 x minder geld..
Ik wil heel graag mensen hiervoor waarschuwen want dit is mij al eerder overkomen. Iets 4 a 5 x duurder betalen wat rechtstreeks vanuit China komt( ali espress dingen) en dan heel veel geld kwijt voor zijn.
Dit vind ik zelf diefstal en geen onderneming.. iedereen kan dit.

Hoop dat iemand er wel blij mee is want uiteindelijk win je niks met die prijzen die jullie aanbieden belachelijk alles behalve eerlijk!

26 marzo 2023
Non scritta su invito
Logo di Belloti.nl

Risposta di Belloti.nl

Dag Denise,

Jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je cadeaubon van € 50,- die je hebt gewonnen met de winactie. Wij gaan er iemand anders blij mee maken! Jammer dat je niets hebt gekocht, dan had je een review kunnen schrijven op basis van onze service en gemak die wij bieden.

We nemen de feedback serieus en zullen deze ervaring gebruiken om onze toekomstige winacties en marketingstrategieën te verbeteren.

We zijn ons ervan bewust dat prijzen kunnen variëren tussen verschillende verkoopkanalen en zullen dit in overweging nemen bij het bepalen van onze prijzen in de toekomst. We zullen blijven werken aan het bieden van kwaliteitsproducten en diensten tegen eerlijke prijzen en streven ernaar om de ervaring van onze klanten te verbeteren.

Belloti

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più