Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout Recensioni 42

TrustScore 5 su 5

4,8

Steenweg op Mol 59/1, 2300 Turnhout, BE

Valutata 5 stelle su 5

Goede ontvangst door verkoper Dirk Houtmeyers, filiaal in Turnhout. Goede en duidelijke uitleg om de juiste keuze te kunnen maken voor de ramen en schuifdeur. Dit heeft ons het vertrouwen gegeven om... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di finestre
  2. Negozio di porte
  3. Fornitore di porte
  4. Fornitore di finestre in PVC

Scritti dall'azienda

Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.

• Steenweg op Mol 59/1, 2300, Turnhout, Belgio

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Valutata 5 stelle su 5

bezetten na plaatsen ramen en deuren

Plakker Danny levert heel goed werk en werkt alles proper af en poetst alles netjes na het werk !levert prachtig werk

25 giugno 2026

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout

Leuk om uw reactie te lezen. Fijn dat Danny het werk zo netjes afwerkte en alles proper heeft gepoetst. Belisol Turnhout

Valutata 5 stelle su 5

De ploegMarlon heeft vakkundig gewerkt…

De ploegMarlon heeft vakkundig gewerkt en snel. Alles is na wens. Dank voor jullie harde werk ondanks de warmte!

19 giugno 2026

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout

Dank voor uw positieve feedback. Fijn dat Marlon en zijn ploeg vakkundig en snel hebben gewerkt, zeker ondanks de warmte. Team Belisol Turnhout

Team Marlon top team

Team Marlon was bij ons.
Grote klus maar wat werken deze mannen snel en vooral netjes!!
Wij zijn oprecht blij dat team Marlon bij ons mochten werken.

Dikke chapeau

15 giugno 2026

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout

Mooi om te lezen dat Team Marlon de klus snel en netjes klaarde. Dank voor het vertrouwen in Belisol Turnhout

Super goede ervaringen

Super goede ervaringen. Team Jimmy & Kristof hebben top werk afgeleverd. En de plakker Danny top afwerken gedaan

16 giugno 2026

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout

Leuk om uw reactie te lezen. Fijn dat Danny de afwerking zo goed heeft uitgevoerd. Groeten, Belisol Turnhout

Aangename ervaring

Aangename ervaring en duidelijke uitleg van Jef Van Den Eynde 0032475792282

15 giugno 2026

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout

Beste Joyce, dank voor uw mooie review. Fijn dat Jef u duidelijke uitleg gaf. Team Belisol Turnhout

Plakker Danny

Ervaren plakker die zijn job kent. Stipt, vriendelijk

9 giugno 2026

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout

Dank voor uw positieve feedback. Fijn dat Danny ervaren, stip en vriendelijk was. Belisol Turnhout

Valutata 5 stelle su 5

Alles is vlot verlopen en correct.

Alles is vlot verlopen en correct.
Proper afgewerkt.

30 marzo 2026

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout

Dank voor uw positieve feedback. Mooi dat de afwerking naar wens is. Belisol Turnhout

Plakwerk

Plakker Danny heeft heel proper werk geleverd. Echt een vakman!!

4 giugno 2026

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout

Mooi om te lezen dat Danny zo proper en vakkundig te werk ging. Dank voor uw positieve feedback. Belisol Turnhout

Valutata 5 stelle su 5

Goede ontvangst door verkoper Dirk…

Dit heeft ons het vertrouwen gegeven om voor Belisol te kiezen. We kijken uit naar de plaatsing.

3 giugno 2026

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout

Dank voor uw positieve feedback. Fijn dat Dirk u duidelijk kon adviseren en dat dit vertrouwen gaf om voor Belisol te kiezen. We kijken uit naar de plaatsing.

Ploeg olv Reggie

Ploeg olv Reggie, aanpakkers die netjes werken, in onderlinge goeie sfeer en alles netjes opruimden. Snel en deskundig!

27 maggio 2026

Beste Aura,

Hartelijk dank voor uw positieve review en voor het benoemen van de ploeg onder leiding van Reggie. Fijn dat de monteurs deskundig te werk gingen, alles netjes opruimden en dat u tevreden bent met het resultaat. Als u nog vragen heeft of we nog iets voor u kunnen doen, neem gerust contact op.

Valutata 5 stelle su 5

Kwaliteitsvolle ramen en deuren met een persoonlijke aanpak

Wij zijn zeer tevreden over onze ervaring met Belisol Turnhout. Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk en professioneel geholpen door Dirk. Hij luisterde echt naar onze wensen en noden, dacht actief mee over de beste oplossingen en gaf eerlijk en duidelijk advies. Ook de communicatie verloopt heel vlot: op vragen krijgen we steeds heel snel een reactie. Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar kwaliteitsvolle ramen en deuren met een persoonlijke aanpak.

27 maggio 2026

Beste Hilde,

Hartelijk dank voor uw vertrouwen en voor uw mooie feedback over onze dienstverlening in Turnhout.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om zo uitgebreid te beschrijven wat u goed vond aan onze service.
Fijn om te horen dat Dirk goed naar uw wensen luisterde en dat de communicatie vlot verliep. Als er nog iets is waarmee we kunnen helpen, mag u altijd contact opnemen.

Met vriendelijke groeten,

Valutata 5 stelle su 5

De ontmoeting met Dirk van Turnhout was…

De ontmoeting met Dirk van Turnhout was de beste onderhandeling gedurende de 6 maanden van renovatie .
1. Optijd 2. Beleefd. 3. Representatief. 4. Hij houdt je alle opties voor en geeft je de vrijheid om te kiezen( zet geen druk) en het was gewoon ook een fijn gevoel om zaken te doen, dus zijn we ook akkoord gegaan met dat aanbod.
De prijs was ook goed

23 maggio 2026

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout

Bedankt voor uw mooie woorden over Dirk in Turnhout. Fijn dat hij u alle opties duidelijk voorlegde zonder druk en dat prijs en aanbod u bevielen.

Belisol Turnhout : TOP

We zijn supervriendelijk geholpen door Dirk. Dirk is een echte vakman met veel ervaring. Hij nam uitgebreid de tijd om te luisteren naar hetgeen wij wensten en verraste ons met een oplossing ( blockramen) die perfect aansluit bij onze huidige ramen. Dankzij het deskundige advies en een correcte offerte hoefden we niet te twijfelen. We hadden er een zeer goed gevoel bij en dat is voor ons belangrijk. Dank je wel.

26 maggio 2026

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout

Dank u voor uw mooie woorden over Dirk en de oplossing met blockramen. Fijn dat ons deskundig advies en de correcte offerte u zekerheid gaven.

Prijs-kwaliteit is goed

Prijs-kwaliteit is goed. Alles volgens afspraak verlopen. Zeer tevreden over de plaatsing en afwerking.

18 maggio 2026

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout

Bedankt voor uw mooie review. Fijn dat de plaatsing en afwerking naar wens waren.

Team Belisol Turnhout

Behulpzaam

Behulpzaam, netjes gewerkt, vriendelijke mannen!

13 maggio 2026

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout

Dank voor uw mooie review. Fijn dat het werk netjes is uitgevoerd en dat onze mannen vriendelijk waren.

Team Belisol Turnhout

Super geholpen

Super geholpen
Netjes afgewerkt 👌
Door ploeg Brahim

7 maggio 2026

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout

Bedankt voor uw mooie review. Fijn dat ploeg Brahim alles netjes heeft afgewerkt.

Mvg, Belisol Turnhout

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben enorm tevreden over de snelle…

Ik ben enorm tevreden over de snelle service en de duidelijke uitleg van Dirk.zowel tijdens het plaatsbezoek als in de toonzaal werd er tijd genomen en werd alles goed uitgelegd door Dirk zodat ik een juist beeld kon vormen van de ramen en deuren zoals ik ze ook voor ogen had.
Ik kijk enorm uit naar de plaatsing en mijn nieuwe ramen & deuren.

4 aprile 2026

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout

Fijn te horen dat u tevreden bent over de snelle service en duidelijke uitleg. We zijn blij dat de bezoeken aan huis en de showroom zo nuttig waren. We hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw nieuwe ramen en deuren. Bedankt voor uw feedback! Mvg, Belisol Turnhout

Vakkennis en correcte opvolging

We zijn super tevreden van het verkoopproces bij Belisol. Dirk nam alle tijd om naar onze wensen te luisteren bij plaatsbezoek. Later bij het overlopen van de offerte in de showroom gaf hij duidelijke technische uitleg zodat we wisten wat we kozen. Prijs-kwaliteit is helemaal in orde. We kregen altijd snel antwoord en je merkt meteen dat hij enorm veel kennis heeft van zijn product, dat geeft vertrouwen. We raden hem zeker aan als contact bij Belisol!

10 febbraio 2026

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Turnhout

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent over het verkoopproces. We zijn blij dat de expertise en duidelijke uitleg u vertrouwen gaven bij uw keuze. Bedankt voor uw aanbeveling en de positieve feedback! Mvg, Belisol Turnhout

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più