Mijn ervaring met belisol Dit wil ik even meedelen ik werd geholpen door Annelore voor één offerte en door haar goede hulp en uitleg ben ik ervan overtuigd dat jullie de firma worden die mijn we... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Blij met de keuze voor Bellisol. Goed geadviseerd en correcte plaatsing.
L'azienda ha risposto
Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.
Meensesteenweg 241, 8800, Roeselare, Belgio
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Blij met de keuze voor Bellisol. Goed geadviseerd en correcte plaatsing.

Mijn ervaring met belisol
Dit wil ik even meedelen ik werd geholpen door Annelore voor één offerte en door haar goede hulp en uitleg ben ik ervan overtuigd dat jullie de firma worden die mijn werken zullen
Mogen uitvoeren.
Nogmaals bedankt aan Annelore je bent voor mij één grote hulp geweest voor mij één top verkoopster

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Roeselare
Steeds hele goede communicatie over de planning en opvolging. Ook bij wijzigingen werd er steeds tijdig gecommuniceerd naar ons toe. Zowel onze ervaringen in 2015 als recentere ervaringen waren heel positief. Ook de werkmannen ter plekke kennen perfect hun job!

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Roeselare
Begin september 2023 tekende ik voor 1 schuifraam, 1 vast raam en 1 draaikip raam. Er werd mij toen gezegd dat dit nog in 2023 zou geplaatst worden (dit omwille van subsidies). Uiteindelijk werd het eind februari 2024 (gelukkig werden de subsidies verlengd).
Er was een moeilijke communicatie mbt de plaatsingsdatum en -uur, waarvoor ik zelf contact moest opnemen met de plaatsingsdienst anders had ik niet geweten wanneer ze kwamen. Uiteindelijk kwamen ze dan uren te laat. Pas als ze al een tijdje bezig waren, lieten ze mij weten dat 1 raam nog niet geplaatst zou worden, wanneer wisten ze nog niet.
Uiteindelijk zijn ze pas 2 weken later met het laatste raam gekomen. Ik moest aftekenen, maar mocht de ramen nog niet poetsen omwille van de afkitting, werd mij verteld.
Ik wou niet tekenen omdat de ramen ontzettend vuil waren en ik eventuele schade dus niet kon zien. Maar men zei dat dit geen enkel probleem was, ik kon zonder zorgen aftekenen en als er iets was mocht ik altijd contact met hen opnemen.
Ik was de week erna weg, dus kon de ramen pas poetsen na 1 week. Toen zag ik dat er meerdere grote krassen in het glas waren, aan de buitenkant, waar het balkon is.
Ik meldde dit meteen en stuurde foto's op. Daarop kreeg ik een zeer onvriendelijke mail met een foto van mijn afgetekende document, met de kleine lettertjes gefluoreceerd waarin stond dat ik binnen de 48u melding moest doen. Ik eiste dat ze kwamen kijken om de schade vast te stellen, waarbij ze probeerden de schade in mijn schoenen te schuiven. Dit was zogezegd van een plant die binnen (!) stond.
Na veel over en weer discussiëren werd gezegd om de krassen uit te polieren.
De afwerking rond de ramen was ook miserabel. Langs de ene kant kon ik mijn hand achter de groene afwerkingsrand steken, op andere plaatsen stond de onderste plastic rand open waardoor er bij het poetsen water in liep.
Na meerdere maanden kwam dan een technieker langs om de krassen uit te polieren en het kader netjes af te werken. Dit laatste gebeurde met zorg, maar aan het uitpolieren is hij zelfs niet begonnen omdat de krassen te diep waren.
Ik heb zelf meermaals contact moeten nemen om het euvel van de krassen opgelost te krijgen. Het heeft daarna nog 4 maanden geduurd vooraleer er een nieuw raam werd gestoken. Bij die plaatsing hebben ze het raamkozijn beschadigd op meerdere plaatsen, wat volgens hen opgelost is door er met een stiftje over te gaan. De krassen zijn uiteraard nog steeds goed zichtbaar.
Moraal van het verhaal : ik heb méér dan een jaar moeten wachten tot de 3 ramen geïnstalleerd waren, heb overal zelf moeten achter zitten, ze waren meer niet dan wel op tijd, ik werd zeer onvriendelijk behandeld en heb uiteindelijk nog steeds beschadigde ramen.
Koop hier niet.

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Roeselare
zeer vlotte vervanging van ons automatisch keukenrolluik door Branco en Kevin!!!
een geolied team!!!
Dank u wel!!!
Johan uit Lendelede

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Roeselare
Eerste schakel in de keten verdiend alle lof. Afspraak met Annelore in showroom Roeselare was top, iedere vraag werd professioneel beantwoord met kennis van zaken en ervaring, Onmiddellijk een gevoel van vertrouwen en mooie toonzaal.
Nu hopen dat de volgende schakels ook zo perfect zijn.

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Roeselare
Super vriendelijke mensen met kennis van het vak.
Doen er alles aan om de klant tevreden te hebben.
Mensen met passie voor het vak!

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Roeselare
Voor we bestelden klonk alles heel mooi en verleidelijk. Om een afspraak te kunnen maken voor het komen plaatsen van de ramen, kreeg ik niet snel reactie. Het ging bij ons over 8 ramen en een schuifraam. Toen ze deze kwamen plaatsen kwam een hele bende werkers toe, vriendelijkheid ver te zoeken bij sommigen van hen!
Tijdens het plaatsen begon men sigaretten aan te steken en te roken. Wij zelf roken ook maar binnen in mijn huis??! Er stond een asbakje buiten, moesten ze dus gewoon daarin gooien, maar neen was waarschijnlijk te lastig. Wij hebben in de avond na hun werken al hun sigaretten mogen gaan oprapen op de grond zowel binnen als buiten + wij hebben een alleenstaand huis dus het lag letterlijk overal rond!! SCHANDALIG!! Dit hebben we gemeld aan belisol, kreeg ik als antwoord dat dit inderdaad een groot probleem is en hier al vele klachten zijn over gedaan. Maar ze waren bezig met dit gedrag aan te pakken op de werkvloer, ze gingen het noteren...
Ze zijn 2dagen bezig geweest, maar ik was blij dat ze uiteindelijk weg waren!
Bij het bestellen van het schuifraam hebben we telkens gezegd dat er een nieuwe vloer moest komen op onze huidige vloer. Ons schuifraam zat nog onder onze oude vloer?? De opmeter begon de fout in onze schoenen te schuiven, hebben wij die opmeting gedaan? Ik dacht het niet!!
Ze moesten gewoon het schuifraam wat hoger plaatsen, heb hiervoor gebeld en ze gingen komen kijken. Uiteindelijk is er een persoon gekomen en hebben we alles uitgelegd en heeft hij naar elk raam gaan kijken.
Ons schuifraam hebben ze uiteindelijk opgelost met een Z-profiel, het is beter maar is geen evidente of mooie afwerking!!
Tijdens het rondgaan zagen we nog dat 2ramen verkeerd zaten, het raam in de badkamer kon niet kippen en er was schade aan het raam in de garage. Dit alles werd genoteerd door de persoon die kwam kijken en ik moest hiervoor nog eens mailen naar een andere persoon?!
Voor de 2ramen die verkeerd zaten vroegen ze ons of dit wel echt moest om ze te versteken, ja wat dacht je nu zelf ik heb hiervoor betaald?!! We hadden een afspraak, maar ik kreeg de dag voordien telefoon dat ze niet konden langskomen.
Voor het raam in de badkamer die niet kon kippen ging weer een andere persoon komen kijken wat er aan de hand was. Toen die kwam kijken zag hij dat er een stukje te kort zat die zorgt voor het kippen. Hij ging het bestellen en komen steken. Toen ze kwamen om dit te doen hadden ze het verkeerde stukje bij hen??! Hoe kan dit toch gebeuren ?! Ze moesten dus 2keer langskomen om dat raam te doen kippen.
Voor het raam in de garage hebben ze een nieuw lijstje aangedaan, dit is dan wel mooi gedaan geweest, gelukkig!
Voor 2dagen werk en al hun dommiteiten die achteraf moesten veranderd worden, heeft mijn man telkens een verlofdag mogen nemen. Ze konden ons nooit vertellen welk uur ze gingen toekomen??!
Gelukkig na veel personen gezien te hebben, telefoontjes en mailtjes met ons beklag is uiteindelijk alles opgelost geraakt... Jammergenoeg moeten wij dan hierna nog eens horen dat onze siliconage niet in ons contract stond, terwijl dit wel zo was besproken dat het erin zat...
Ik raad niemand aan om met Belisol Roeselare samen te werken!! Wij zelf hebben enkele vrienden die ook aan het verbouwen zijn en ook hen hebben we het afgeraden dit re doen!!

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Roeselare
Voor ramen en deuren is er maar een adres! —>BELISOL<—
Enorm vriendelijke en bekwame service + echt top materiaal!

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Roeselare
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.