Belisol - Ramen en Deuren - Oostende Recensioni 7

TrustScore 4 su 5

4,1

Torhoutsesteenweg 417, 8400 Oostende, BE

Valutata 5 stelle su 5

Geen verrassingen. Alles perfect verlopen volgens afspraak en uitgevoerd met liefde voor het vak zowel de administratie als de plaatsing.

Valutata 2 stelle su 5

Deur is niet winddicht. Je voelt de wind erdoor blazen!! Garagepoorten worden uitbesteed waardoor er altijd wel een kleurverschil is. Dit zeggen ze niet bij aankoop. Voor mij geen Belisol meer.

Valutata 5 stelle su 5

Uitstekende ervaring bij Belisol Oostende Ik ben super goed ontvangen in de showroom van Belisol in Oostende door Axel De Coster. Hij was ontzettend vriendelijk, behulpzaam en absoluut niet opdrin... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di finestre
  2. Negozio di porte
  3. Fornitore di porte
  4. Fornitore di finestre in PVC

Scritti dall'azienda

Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.

• Torhoutsesteenweg 417, 8400, Oostende, Belgio

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Topteam

8 settembre 2025

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Oostende

Wat fijn dat alles naar wens is verlopen! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze administratie en plaatsing. Dank voor uw feedback. Mvg, Belisol Oostende

Valutata 5 stelle su 5

Topservice van begin tot einde, bedankt Axel!

Voor onze woning waren we opzoek naar kwalitatieve vliegramen op maat. Bij Belisol zaten we meteen goed. Wat een luxe dat Axel De Coster tot bij ons thuis kwamen om alles nauwkeurig op te meten. Zo wisten we zeker dat alles perfect zou passen. Axel nam uitgebreid de tijd, dacht met ons mee en gaf ons meteen vertrouwen dat we met een expert te maken hadden. Dankzij zijn hulp hebben we nu vliegramen die niet alleen functioneel zijn, maar ook mooi aansluiten bij de stijl van onze woning.

Kortom: super tevreden over Belisol en over de vriendelijke, professionele aanpak van Axel. Een aanrader!

2 luglio 2025

Albi ,

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met de vliegramen en onze service! We zijn blij dat de persoonlijke aanpak en expertise goed zijn bevallen en dat alles perfect aansluit bij uw woning. Bedankt voor de aanbeveling! Mvg, Belisol Oostende

Ramen en deuren

Ik was enorm onder de indruk van de service bij Belisol. Vanaf het eerste moment voelde het alsof ik welkom was in een familiale omgeving. De verkoper (Axel De Coster) was vriendelijk, geduldig en zeer behulpzaam, en nam de tijd om al mijn vragen uitgebreid te beantwoorden.

De persoonlijke aandacht en betrokkenheid van de verkoper maakten het verschil. Het voelde niet als een standaard verkoopgesprek, maar meer als een gesprek met iemand die écht wil helpen. Dankzij zijn nieuwe deskundige advies heb ik precies het product gevonden dat bij mijn wensen

19 giugno 2025

Dag Glenn,

Wat fijn te horen dat u zo'n goede ervaring had met onze service. We zijn blij dat de persoonlijke aandacht en expertise zo gewaardeerd werden en dat u het juiste product heeft gevonden. Bedankt voor uw feedback! Mvg, Belisol Oostende

Uitstekende ervaring bij Belisol Oostende

Uitstekende ervaring bij Belisol Oostende
Ik ben super goed ontvangen in de showroom van Belisol in Oostende door Axel De Coster. Hij was ontzettend vriendelijk, behulpzaam en absoluut niet opdringerig. Axel nam echt de tijd om te luisteren en gaf waardevol advies op maat van mijn situatie.
Het ruime aanbod aan producten is bovendien een grote troef. Dankzij zijn professionele aanpak voelde ik me meteen op mijn gemak.
Ik raad iedereen aan om zeker eens langs te gaan bij Belisol Oostende – en vraag gerust naar Axel De Coster!

17 giugno 2025

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Oostende

Super Carolien, daar doen we het voor! Dank je wel nogmaals voor het vertrouwen in onze diensten en deze mooie review. Mvg, Belisol Oostende

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn uiterst tevreden over de…

Wij zijn uiterst tevreden over de dienstverlening van Belisol in Oostende .

Vanaf het opstellen van de juiste offertes werden wij snel en professioneel geholpen. De planning, uitvoering, opvolging en communicatie verliepen vlot en zoals het hoort.

Bovendien waren alle vakmensen stuk voor stuk echte professionals die hun werk uitstekend hebben uitgevoerd.

Kortom, een absolute aanrader!

18 febbraio 2025

Dank je wel voor deze mooie aanbeveling! Mvg Belisol Oostende

Valutata 2 stelle su 5

Deur is niet winddicht

Deur is niet winddicht. Je voelt de wind erdoor blazen!!
Voor mij geen Belisol meer.

22 novembre 2024

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Oostende

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met de winddichtheid van de deur. We nemen alvast spoedig contact op om de deur opnieuw af te stellen en zullen je feedback zeker meenemen. Mvg, Belisol Oostende

Valutata 5 stelle su 5

De plaatsing en afwerking van de ramen…

De plaatsing en afwerking van de ramen verliep volledig conform van wat besteld, geplaatst en afgewerkt werd. Knap werk van Belisol en hun ploegen!

21 marzo 2022

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Oostende

Bedankt voor uw beoordeling!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più