Belisol - Ramen en Deuren - Brugge Recensioni 19

TrustScore 4.5 su 5

Lieven Bauwensstraat 2, 8200 Sint-Andries, BE

Valutata 5 stelle su 5

We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen alle nuttige informatie We zijn ervan overtuigd dat de werken goed zullen uitgevoerd worden . We hebben er alle vertrouwen in.

Valutata 4 stelle su 5

Ik heb een tijdje geleden nieuwe ramen laten plaatsen en kan oprecht zeggen dat het van begin tot eind een geweldige ervaring was. Belisol heeft me heel goed advies gegeven om de beste ramen te ki... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over de informatie bij Belisol De medewerker nam echt de tijd om mijn situatie te begrijpen en gaf heldere antwoorden op al mijn vragen. Ook de offertes waren overzichtelijk en... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di finestre
  2. Negozio di porte
  3. Fornitore di porte
  4. Fornitore di finestre in PVC

Scritti dall'azienda

Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.

• Lieven Bauwensstraat 2, 8200, Sint-Andries, Belgio

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

203 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Goede info

Net onze ramen besteld bij Belisol Brugge. We konden snel afspreken voor een eerste ontmoeting. Philip, de verkoper, dacht met ons mee. We werden uitgenodigd in de showroom om te kijken welke materialen zullen gebruikt worden en er werd tijd genomen om alle opties te bekijken. Goede info gekregen. Tot nu toe een aangename ervaring. We kijken uit naar de plaatsing.

13 giugno 2026

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Brugge

Dank voor uw positieve feedback, Christelle. Fijn dat Philip met u meedacht en dat het bezoek aan onze showroom duidelijkheid gaf. We kijken ernaar uit om de plaatsing in Brugge vlot te laten verlopen. Belisol Brugge

Valutata 5 stelle su 5

We werden heel vriendelijk ontvangen en…

We werden heel vriendelijk ontvangen en kregen alle nuttige informatie
We zijn ervan overtuigd dat de werken goed zullen uitgevoerd worden
. We hebben er alle vertrouwen in.

30 maggio 2026

Beste Marie,

Bedankt om dit met ons te delen. Fijn dat u onze ontvangst en de verstrekte informatie nuttig vond. We stellen uw vertrouwen zeer op prijs.

Met vriendelijke groeten,
Belisol Brugge

Vlotte ontvangst

Vlotte ontvangst. Perfecte uitleg

21 maggio 2026

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Brugge

Dank voor uw mooie review. Fijn dat de ontvangst en uitleg perfect waren.

Team Belisol Brugge

Top service

Top service!
Zeer goede uitleg, heel goed ontvangen.
Correcte prijs.

28 aprile 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te lezen dat onze uitleg, ontvangst en prijs u zijn bevallen. We staan steeds klaar als u nog vragen heeft.

Met vriendelijke groeten,
Belisol Brugge

Valutata 5 stelle su 5

Heel tevreden van mijn nieuwe ramen

Heel tevreden van bestelling, levering en plaatsing. Goede communicatie. Levering en plaatsing op afgesproken datum.

15 settembre 2025

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Brugge

Wat fijn dat u tevreden bent over uw bestelling, de levering en de plaatsing! We zijn blij met uw positieve feedback over de goede communicatie. Mvg, Belisol Brugge

Valutata 5 stelle su 5

Behulpzaam en profesioneel advies bij…

Behulpzaam en profesioneel advies bij deuren en ramen, prijs/kwaliteit zeer correct
Zeer bekwame en vriendelijke mensen
Himschoot angelo

20 agosto 2025

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Brugge

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met ons professioneel advies over deuren en ramen. Dank u voor de positieve feedback over onze bekwame en vriendelijke mensen! Mvg, Belisol Brugge

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over de informatie bij…

Zeer tevreden over de informatie bij Belisol

De medewerker nam echt de tijd om mijn situatie te begrijpen en gaf heldere antwoorden op al mijn vragen. Ook de offertes waren overzichtelijk en transparant.

Wij kijken uit naar de samenwerking en naar het mooie resultaat

Zeker een aanrader!

30 luglio 2025

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Brugge

Wat fijn dat we je zo goed hebben kunnen informeren! We zijn blij te horen dat de offertes duidelijk waren en kijken uit naar een succesvolle samenwerking en een mooi eindresultaat. Bedankt voor de aanbeveling! Mvg, Belisol Brugge

Valutata 5 stelle su 5

Het begon met zeer goed luisteren wat…

Het begon met zeer goed luisteren wat wij wilden.
Een duidelijk prijsvoorstel volgde en op maat van ons budget. De afspraak voor de werken werd zeer goed opgevolgd. De uitvoering was heel verzorgd, prima!
De papieren voor een isolatie premie werden bijgevoegd bij de factuur. Her reultaat was en is nog altijd schitterend!

28 luglio 2024

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Brugge

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze aanpak, van het luisteren naar uw wensen tot de uitvoering en de premieaanvraag. We zijn blij dat het resultaat bevalt! Dank voor uw feedback. Mvg, Belisol Brugge

Valutata 5 stelle su 5

een bedrijf met ervaren werkmannen

hebben jaren geleden nieuwe ramen en rolluiken laten plaatsen, heel vriendelijke adviseur die ons met raad bijstond in onze keuze, werden heel goed op de hoogte gehouden van de levering en plaatsing, heel bekwame mannen die de ramen kwamen plaatsen, heel mooie afwerking, en alles werd s'avonds mooi opgekuist, niets van schade aan het papier of tabletten, nu gaan we voor een nieuwe achterdeur, enkele dagen na telefonisch contact kwam de adviseur langs, zelfde adviseur als met de ramen, wist direct wat we wensten en hij was terug heel behulpzaam, nu terug heel snel offerte en heel goed op de hoogte gehouden van het verder verloop van de werken, altijd bereikbaar als je vragen hebt, ik raad iedereen belisol aan

18 luglio 2025

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Brugge

Wat fijn te horen dat u zo tevreden bent met onze producten en service! We zijn blij dat de adviseur u goed heeft kunnen helpen en dat de plaatsing vlot en netjes is verlopen. Bedankt voor uw aanbeveling en we kijken ernaar uit om u opnieuw van dienst te zijn met uw nieuwe achterdeur. Mvg, Belisol Brugge

Vriendelijke en goede service

Vriendelijke en goede service. Staat altijd klaar voor vragen. Begeleide me doorheen het proces en gaf tips.

14 luglio 2025

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Brugge

Wat fijn dat onze service zo goed is bevallen en dat we je goed hebben kunnen helpen met tips! Dank voor de mooie woorden. Mvg, Belisol Brugge

Valutata 4 stelle su 5

Ik heb een tijdje geleden nieuwe ramen…

Belisol heeft me heel goed advies gegeven om de beste ramen te kiezen voor mijn situatie. Dat was extra belangijk omdat mijn appartement heel hoog gelegen is op de Zeedijk (geluidsissolatie, stormbestendigheid, forse zeewind en hevige regenval).
De plaatsing verliep perfect met een zeer vriendelijk en professioneel team.
Er is maar één adres indien u aan nieuwe ramen denkt en dat is "Belisol". Nogmaals dank en een dikke zoen aan het ganse team.

26 giugno 2024

Dag Jacqueline,

Wat fijn te horen dat u zo'n goede ervaring had met de nieuwe ramen! We zijn blij dat we u goed hebben kunnen adviseren, zeker gezien de speciale eisen van uw appartement aan de Zeedijk. We waarderen uw vriendelijke woorden over ons team enorm. Dank voor uw feedback! Mvg, Belisol Brugge

Goede en vriendelijke werknemers

Goede en vriendelijke werknemers. Bij twijfel werk mag je alles vragen en ze passen u wensen toe.

20 giugno 2025

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Brugge

Wat fijn dat onze medewerkers zo behulpzaam waren en aan uw wensen konden voldoen. Dank u wel voor uw vriendelijke woorden! Mvg, Belisol Brugge

Vervanging van 5 bestaande ramen

Vlotte communicatie, duidelijke planning en kwalitatieve uitvoering.
Zeer professioneel en vriendelijk ontvangen op verkoopsadres. Verschillende varianten besproken en vergeleken. Prijsconform andere aanbieders. Na akkoord tot bestelling zeer duidelijke communicatie rond timing opmeting en plaatsing. Steeds zeer professionele vakmannen over de vloer (opmeting én plaatsing). Zeer proper uitgevoerde werken. Na 1 dag alles uitgebroken en nieuwe ramen wind- en waterdicht gemonteerd. Dag 2 afwerking en alles proper opgeleverd.

11 settembre 2024

Beste Koen,

Wat fijn dat u zo tevreden bent met de vlotte communicatie, duidelijke planning en kwalitatieve uitvoering. We zijn blij te horen dat u de ontvangst professioneel en vriendelijk vond, en dat de plaatsing vakkundig en proper is verlopen. Dank voor uw feedback! Mvg, Belisol Brugge

Valutata 5 stelle su 5

Als reeds bestaande klant zijn we zeer tevreden

Als reeds bestaande klant zijn we zeer tevreden van Belisol Brugge, en dat is ook de reden waarom we zonet nog eens een raam en een schuifraam hebben besteld. Van verkoop tot en met plaatsing was alles tip top in orde.

6 giugno 2025

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Brugge

Fijn om te horen, Natacha. Dank je wel wederom voor het vertrouwen in onze diensten. Mvg, Belisol Brugge

Valutata 5 stelle su 5

super tevreden van belisol brugge

gaan kijken in de toonzaal heel vriendelijk geholpen door Philip De Voldere heel veel uit leg afspraak gemaakt om thuis te komen op het juiste uur en dag gekomen bijna direct een prijsofertte gekregen dan een afspraak dat er iemand kwam kijken voor de precieze afmetingen wat later een afspraak gekregen wanneer ze zouden komen plaseren zo konden we alles goed regelen voor de afbraak van muur en herop bouwen op de dag zoals afgesproken was voor drie dagen zijn Redye en Marjan gekomen 2 vlugge nette werkers die alles mooi hebben afgewerkt na 2 dagen hadden ze al gedaan was echt zoals we wilden wij zijn super tevreden en raden iedereen belisol brugge aan mvr en mr willaert

26 aprile 2024

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Brugge

Dank je wel Mr. en Mevr. Willaert, fijn om te lezen dat Philip jullie vlot en naar wens heeft kunnen verder helpen. We geven de complimenten ook zeker door aan Marjan & Redye. Mvg, Belisol Brugge

Valutata 5 stelle su 5

Van verkoop tem nazorg alles verliep…

Van verkoop tem nazorg alles verliep super vlot!!
Verkoper met kennis van zaken.

16 novembre 2022

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Brugge

Hey Tine, fijn dat alles zeer vlot is gelopen, hier doen we het voor! Dank je wel voor het vertrouwen! Groeten Belisol Brugge

Valutata 1 stelle su 5

EVEN VERMELDEN aan uw nieuwe klanten …

MAAR OOK EVEN VERMELDEN AAN UW KLANTEN dat de toplaag van kleur op onze Belisol (ral 9001)ramen en deur bladert af na 10 jaar en dan krijg je geen hulp meer van jullie>>> je bent juist uit garantie meneer ... tja ok ze gaan 10 jaar mee dan moet je nieuwe ramen laten steken ????????----->Verder antwoord van Belisol na dit schrijven.(deze review). Ze willen het laten herstellen door externe firma die erg veel geld vraagt om dit te doen. Ze geven .."Belisol "..wel toe dat dit niet zou mogen gebeuren dat de kleurfolie lost van onze ramen.
Conclusie: no service meer na verkoop van ramen en deuren.

22 maggio 2023

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Brugge

Beste Linus, het klopt inderdaad dat de garantieperiode 10 jaar bedraagt. Afhankelijk van het materiaal (aluminium of pvc) zou ik uw dossier toch verder in detail willen bekijken of hier achterliggend niks anders aan de hand is. Dank alvast om mij een mailtje te sturen op service@belisol.com met de nodige details en foto's. Mvg Klantendienst Belisol

Brugge Boven

Brugge Boven, bedankt Belisol. Alles wat een goede vertegenwoordiger moet hebben: duidelijkheid, geduld, vriendelijkheid en correctheid. We blijven steeds klant. Dit hebben we al meermaals bewezen. Doe zo verder!

15 dicembre 2021

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Brugge

Bedankt voor je review! Het doet ons plezier om dit te horen.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più