Belisol - Ramen en Deuren - Asse Recensioni 12

TrustScore 4 su 5

4,1

Nerviërsstraat 32, 1730 Asse, BE

Valutata 5 stelle su 5

Van het eerste contact tot de afwerking… perfectie! Duidelijk, correct en snel! Ik kan Belisol alleen maar aanraden. Volgend jaar zien jullie ons terug voor het vervangen van onze ramen achteraan.

Valutata 5 stelle su 5

Op 5 mei zijn er 3 ramen vervangen, 2 slaapkamers en 1 badkamer. Dat ging heel vlot, professioneel en proper. Bedankt voor de service. Een aanrader.

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di finestre
  2. Negozio di porte
  3. Fornitore di porte
  4. Fornitore di finestre in PVC

Scritti dall'azienda

Je kan al meer dan 45 jaar op de expertise van Belisol rekenen. Iedere dag opnieuw plaatsen we ramen en deuren bij 150 gezinnen. Depuis déjà plus que 45 ans, vous pouvez compter sur l’expertise de Belisol. Chaque jour, nous plaçons des châssis et des portes dans 150 foyers.

4,1

3 stelle
2 stelle
1 stella

Pachting Moorsel

Vriendelijke, sympathieke werknemers en proper werk geleverd!

3 dicembre 2025

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Asse

Wat fijn dat onze medewerkers zo vriendelijk waren en het werk goed is uitgevoerd! Bedankt voor uw feedback. Mvg, Belisol Asse

Valutata 4 stelle su 5

Proper en goed werk

Propere afwerking, goede opvolging van het begin tot het einde

16 dicembre 2025

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Asse

Fijn dat u tevreden bent over onze goede service en afwerking. Bedankt voor uw feedback. Mvg, Belisol Asse

Belisol

18 luglio 2025

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Asse

Wat fijn dat alles perfect is verlopen, van begin tot eind! We zijn blij met uw positieve feedback en kijken ernaar uit om u volgend jaar weer van dienst te zijn. Mvg, Belisol Asse

Valutata 5 stelle su 5

Ramen en deuren laten plaatsen door…

Ramen en deuren laten plaatsen door belisol en waren zeer tevreden zeer mooi afgewerkt en heel vriendelijk vooral de 2 gebroeders knap werk geleverd

6 gennaio 2025

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Asse

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de plaatsing van uw ramen en deuren. Mvg, Belisol Asse

Valutata 5 stelle su 5

Door referenties van onze buren zijn…

Door referenties van onze buren zijn wij bij Niels Horlait van Belisol-Asse terechtgekomen voor het vervangen van onze oude houten ramen in nieuwe pvc. Niels is een aangename man die ons op professionele manier de nodige technische uitleg gaf en meedacht hoe de actuele situatie te veranderen - nieuwe indeling van de ramen. Alle administratie liep vlotjes en de afspraken werden correct nagekomen. Silvano en zijn compagnon hebben prachtig werk geleverd - heel netjes en keurig en vooral een heel mooie afwerking! Na de werken werd ook alles netjes opgeruimd en werden zelfs de ramen gepoetst - wat ik wel grappig vond, want heb dit nog nooit meegemaakt! Zowel de commerciële, als de administratieve en de technische ploeg zijn top! Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we een geweldige samenwerking met prachtig resultaat hebben gekregen! Dankjewel allemaal!

4 febbraio 2025

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Asse

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en het resultaat van uw raamvervangingsproject. Het is fantastisch om te lezen dat u de samenwerking met onze medewerkers als positief hebt ervaren. We zullen uw feedback zeker met het team delen. Mvg, Belisol Asse

Valutata 1 stelle su 5

Commande non conforme, travail pas propre, très déçu vu le prix payé !

J ai commandé une porte d entrée avec un tirant de 90 cm une fois reçus le tirant ne faisait que 45cm après plusieurs plaintes envoyées, on nous dit que cela est tout a fait normal qu on ne peut pas installer de tirant plus grand ! Hors cela a été confirmé dans le devis ! Je ne parle pas aussi de l installation de la porte, les ouvriers ont détruit tout le plâtre intérieur et une réparation sommaire a été faite juste pour dire que qq chose a été fait. J ai pu reprendre un ouvrier pour tout refaire ! Vu le prix payé je trouve cela scandaleux. A fuire !

3 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Wij raden belisol zeker en vast aan

Wij zijn heel tevreden van onze nieuwe ramen en achterdeur want deze waren dringend aan vervanging toe. Met de vriendelijke en juiste hulp van Sarah kwamen wij uit op een mooie stijl die volledig bij ons past. Ook tijdens het uitvoeren van werken hadden wij een fijne ervaring met de vakmannen die hun werk uitstekend hebben gedaan! Wij raden belisol zeker en vast aan.

10 ottobre 2024

Mooie aanbeveling, waarvoor dank! Mvg, Belisol Asse

Positieve ervaring

Na bezoek aan huis naar de showroom geweest om offerte te bespreken. We kregen geheel vrijblijvend uitgebreide info over materiaal, keuzemogelijkheid ramen/deuren, …Nadien samen gezocht naar een oplossing zodat de offerte binnen ons budget bleef zonder in te boeten op comfort/kwaliteit

20 ottobre 2024

Dank je wel voor deze mooie 5 sterren beoordeling. Mvg, Belisol Asse

Super

Super. Van de eerste kennis making tot het eindresultaat.

12 ottobre 2023

Dank je wel Glenn voor deze super beoordeling! Vriendelijke groet, Belisol Asse

Op 5 mei zijn er 3 ramen vervangen

Bedankt voor de service. Een aanrader.

5 maggio 2023

Risposta di Belisol - Ramen en Deuren - Asse

Dag Joseph, dank je wel voor de mooie feedback en het vertrouwen in onze diensten. Mvg, Belisol Asse

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più