belgaveilingen.be Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Geen betrouwbaar veilinghuis. Ik won een aantal kavels, maar bij het afhalen bleek dat niet alle goederen voorradig waren. Er zou gecrediteerd worden, werd mij gezegd tijdens het afhalen. Helaas is... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Wij hadden via de veiling van de opdrachtgever een verkeerd artikel gekregen (hier kon Belga veilingen zelf niets aan doen!!!) en via telefonisch contact zijn wij meteen correct verder geholpen! Wij... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

We hebben lang moeten wachten op onze goederen maar dit was niet door Belgaveilingen maar door de verkoper. Ze hebben ons steeds op de hoogte gehouden door elke mail ons in CC te zetten. Dit heeft e... Leggi di più

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

29 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

9 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Onlangs retourartikel (koffiezet)…

Onlangs retourartikel (koffiezet) gekocht met thuisbezorging via site van Belga Veilingen. Dat bleek helaas defect bij levering; Ik kreeg mijn geld echter integraal en meteen terugbetaald na een mailtje aan het veilinghuis. Dit is in mijn ervaring het enige veilinghuis dat terugbetaling doet en de verkopers op hun verantwoordelijkheid wijst als er via hun veilingsite wordt verkocht.

15 maggio 2024

Degelijke veilingsite

De website is duidelijk. Veilingsites zijn ideaal voor koopjes te doen en op Belga Veilingen koop ik geregeld. Ga zeker naar de kijkdag dan weet je wat je koopt en in welke staat.

14 marzo 2024

Schandalig, opgelicht

Hadden een calor ijzer gekocht..foto's zagen er super uit, retour goed in prima staat.. doos stuk, zool volledig gekrast, lijkt wel jaren oud. Durf mijn kleren er niet mee strijken. Tot nu toe nog geen reactie gehad erop. Weggegooid geld dus, Nooit meer..

26 aprile 2024
Valutata 1 stelle su 5

Machine gekocht op veiling en contant…

Machine gekocht op veiling en contant betaald bij laden
nu blijven ze me aanmanen onterecht.
Zoals bij iedere veiling moet je eerst betalen voor afhalen maar blijkbaar heeft medewerker geld zelf in zak gestoken.
Kentekenpapieren ontbreken bij machine en machine doet het helemaal niet lijkt me wel zo eerlijk te vermelden als je iets te koop aanbied stuk oud ijzer gekocht waarvoor ik € 3245,00 voor betaald heb en nu manen ze me nog eens voor € 3245,00 aan.
Met dit bedrijf geen zaken doen.

21 dicembre 2023

verkopen niet werkende producten

Op hun website veilen ze een partij gazonrobots. Nadat ik deze gewonnen had (?.) kon ik deze ophalen. De robots zaten nog nieuw in de doos en plastic. Ik had dus een goed gevoel bij mijn aankoop. Helaas toen ik de robot wilde uittesten bleek deze niet te werken. Ik heb toen de verdeler gecontacteerd hier in België en deze wist mij te vertellen dat ze deze robots al enkele jaren niet meer verkopen omdat er heel wat problemen waren met de batterijen. Ze waren verbaasd dat deze nog door een veilinghuis werden verkocht. Ik was niet de eerste die hen hiervoor contacteerde. Ik heb al enkele keren Belgaveilingen gecontacteerd maar krijg nooit geen antwoord. Conclusie: 280 euro kwijt aan een niet werkend product. Ik kan enkel als tip geven om niet te kopen bij hen. wees gewaarschuwd.

12 maggio 2023

Very poor auction house

Very poor auction house. No customer service. Bought a table, but nobody was there at the pickup date. Belgaveilingen not reachable. Weeks later they replied that if there was nobody there, the seller was to blame. Also not possible to get an intracommunity invoice although mentioned on their site. Never again

9 giugno 2023
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più