Become Financially Free Membership Recensioni 3

TrustScore 3 su 5

2,8

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Het Become Financially Free Membership is hét #1 platform waarin je leert hoe je een duurzaam inkomen en vermogen kunt opbouwen naast je baan of in je bedrijf.

2,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Overgestapt naar een coach met meer openheid

In het membership heb ik vooral de basis geleerd over het opzetten van een Etsy shop. Voor mij ontbrak echter de diepgang, waardoor ik aanvullende informatie elders heb moeten zoeken.

Wat ik ook jammer vond, is dat Rowena als coach weinig transparant was over haar eigen ervaring als Etsy verkoper. Op haar socials deelde ze berichten over behaalde resultaten, maar concreet bewijs bleef uit. Dat maakte het voor mij lastig om vertrouwen te hebben in de gedeelde kennis.

Daarom ben ik overgestapt naar het membership van Jessa Bellman. Zij is open over haar werkwijze en deelt ook inzicht in haar eigen Etsy shops, wat mij meer vertrouwen geeft.

Mijn advies is om goed onderzoek te doen voordat je een coach kiest. Een betrouwbare Etsy coach is transparant over zijn of haar achtergrond. Een succesvolle Etsy shop is bovendien niet zomaar te kopiëren, omdat deze waarde opbouwt door kwaliteit, klanttevredenheid en geloofwaardigheid.

24 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Weinig echte ervaringen

Ja je kunt wat leren bij Rowena maar echte reviews lees je nergens het zijn allemaal affiliate reviews die door haar members of de members van haar man Melvin zijn geschreven en die dus willen dat je op hun link klikt om lid te worden of iets als een boek oid aan te schaffen. Dit zodat ze geld ontvangen voor hun affiliate link.

Aangezien je nergens een echte review kan achterlaten voor de Etsy academy, het membership, temzli etc. doe ik dat hier. Passief inkomen is niet makkelijk en hoewel Rowena je veel uitlegt, kun je niet echt bij haar terecht als je specifieke vragen hebt, want 1 op 1 doet ze niet aan. Ze staat ook bv regelmatig jankend in haar stories om vervolgens socials weer uit te schakelen en daar een maand later weer een sterk verhaal uit te halen om zo wéér nieuwe members te ronselen. Iemand die zo groot is doet dat niet op deze manier. Die houdt het zakelijk. Kortom je kunt wat van haar leren, maar echte diepgang hoef je niet te verwachten. Vorm je eigen mening door haar een tijd te volgen en ga niet af op al die zogenaamde review websites die door haar affiliate members zijn geschreven. Zij zullen nooit een negatief beeld schetsen omdat ze natuurlijk willen dat je je aanmeld via hun affiliatelink en daardoor net zo 'rijk' als Rowena en Melvin te worden.

1 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Het membership van Rowena is geweldig

Het membership van Rowena is geweldig! Je zelf alles stap voor stap bekijken en toepassen. Het membership is voor elke vrouw die graag wat extra wil verdienen. Je hoeft geen ondernemer te zijn. Rowena leert je alles over een bedrijf starten, een website maken, passief inkomen, Affiliate marketing en nog veel meer!

27 marzo 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più