Verrast door de hele snelle levering. De kussenspray maakt niet dat ik sneller inslaap maar wel dat ik dieper en langer slaap. Minder onderbroynachten. Best tevreden over.
Ik laat eigenlijk nooit recensies achter, maar voor hier een uitzondering :) Bij beauty junkies producten van Dr. Schrammek besteld, elders online amper te vinden. Snelle service, top verpakt en in... Leggi di più
Mijn Absolution bestelling was binnen twee dagen binnen. Ik kreeg er zelfs een gratis konjac spons bij. De productlijn van Absolution is prijzig. Maar ik raad het iedereen aan die een gevoelige huid... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Beauty Junkies Store is opgezet door Beauty Junkies in Hengelo. Bekroond als beste schoonheidssalon van Nederland (2016) en beste schoonheidsspecialiste van Nederland (2019). Wij werken dagelijks met de producten die we verkopen en staan 100% achter de werking ervan. Wij onderscheiden ons in het geven van adviezen op het gebied van huidverbetering. Heb je een vraag bel, mail of Whatsapp ons. We helpen je graag verder.
Molenstraat 26, 7551DC, Hengelo, Paesi Bassi
- 074-2916363
- hello@beautyjunkiesstore.nl
- www.beautyjunkiesstore.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
snelle levering en prima product
Verrast door de hele snelle levering.
Not delivered !
I ordered and it says its delivered at my adress but it isnt and my adress is right. There's no note if they left it at a neighbor ... So im sad. 43,- euro is not nothing.
Snelle verzending en zeer goed ingepakt.
Snelle verzending en zeer goed ingepakt.
Het was een kado voor mijn dochter en zij was er superblij mee. Top!
Prachtige producten en zeer snelle…
Prachtige producten en zeer snelle verzending. Bovendien waren de breekbare artikelen goed ingepakt in een doosje dat daarvoor het juiste formaat had (heb via een andere webshop wel eens een lipstick in een soort verhuisdoos ontvangen….). Kortom, dit was een goede eerste ervaring met Beauty Junkies.
Snelle levering en goed verpakt, kleur komt niet overeen
Snelle levering en goed verpakt.
Helaas komt de kleur op de foto niet overeen met de werkelijke kleur in het flesje.
product dat ik nodig had en elders…
product dat ik nodig had en elders nergens te vinden was.
Heel snel geleverd en keurig verpakt
Verpackung war in Ordnung
Verpackung war in Ordnung, das Produkt ist hervorragend! Vielen Dank
Schnelle , sichere Lieferung nach DE 👍🏻
Schnell, zuverlässig und sauber verpackt 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Gekend van enkele jaren
Zoals aangeven op de site qua levering…
Zoals aangeven op de site qua levering van het product keurig op tijd
Goed ingepakt!