Sød og opmærksom frisør som lyttede til min ønsker. I bør gøre noget ved jeres telefon service - ventede forgæves i 20 minutter første gang jeg ringede og senere næsten lige så lang tid.
Scopri cosa dicono le persone
5 stjerner er slet ikke nok🌟🌟🌟🌟🌟 Så hermed 5 mere til Nanna Frederikke Rasmussen fra Beauty and Style i Kolding. Ud fra det jeg forklarede, fik hun tryllet de smukkeste reflekser frem i mit hår... Leggi di più
Behagelig og tryg stemning i de nye flotte lokaler. Er kommet hos beauty and style i mange år og går altid derfra tilfreds med behandlingerne. Får konsekvent lavet lashlift hos dem og de er super d... Leggi di più
Fik foretaget en pedicure og havde valgt den ydelse hvor man får lakeret neglene med en medbragt neglelak, da farven skulle passe til min kjole til et bryllup. Jeg fik de flotteste negle lavet af den... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Centro spa
- anche in
- Centro benessere per trattamenti al viso
- Clinica per la cura della pelle
- Salone da parrucchiere
- Scuola per barbieri
- Scuola per estetisti
Scritti dall'azienda
Beauty and Style, også kendt som International Training Academy, er mere end en uddannelsesinstitution; vi er en drømmefabrik for fremtidens kosmetologer og frisører. Med rødder tilbage til 1984 og med skoler i København, Odense, Kolding, Aarhus, og Aalborg, er vi dit springbræt til en strålende karriere. Vores uddannelser er Statsligt valideret på kvalifikationsniveau 5 (kosmetolog) og kvalifikationsniveau 4 (frisør). Hos os bliver du undervist af specialister indenfor hver deres fagområde. Vores underviserteam består blandt andet af professionelle kosmetologer og frisører til at varetage den praktiske undervisning i behandlinger, speciallæger i fag som anatomi, fysiologi og dermatologi, psykologer indenfor psykologi og etik og nogen af branchens førende eksperter indenfor ingredienser og virkestoffer i produkter. Vi har et stærkt fokus på praktisk træning og erfaring. Undervisningen er en kombination af teoretisk og praktisk læring efter principperne for mesterlære. 9 ud af 10 elever har job lige efter endt uddannelse. Mange har et studiejob indenfor branchen efter kort tid på skolen. Hvis du mod forventning ikke kan finde et job, så hjælper vi dig på vej med vores jobgaranti. Læs mere om jobgarantien på vores hjemmeside. Vi værdsætter din feedback og anvender den aktivt i vores undervisning med elever
Informazioni di contatto
Birkemose Allé 37, 6000, Kolding, Danimarca
- +45 70 22 02 32
- info@beautyandstyle.dk
- www.beautyandstyle.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Det var en dejlig oplevelse
Det var en dejlig oplevelse
Dejligt jeg fik fortalt hvad hun gjorde eller ‘jeg er tilbage om lidt’ osv.

Teenage behandling
Elev udførte det og hun var blid, det var en fornøjelse💪

Dårlig service i Odense!
Jeg havde ringet og fået en tid kl 11 en uge forinden, så kommer vi derud og så siger de at vi havde en tid kl 10.30 og at de havde prøvet og ringe til mig dagen forinden (der var et ukendt nummer der ringede i 2 sek). Man kunne have lagt en sms. Men uden jeg vidste det, havde de så ændret tiden til 10.30 og der var nu ingen ledige til at kunne tage os. Så vi måtte tage skuffet hjem igen…
SÅ dårlig stil og service. Vi kommer ikke igen

Anbefaling
Dejligt miljø, sode behandlere, man Foler sig tryg. Det kan kun anbefales

Risposta di Beauty and Style
Kunne jeg give 10 stjerner gjorde jeg…
Kunne jeg give 10 stjerner gjorde jeg det gerne pga en igen fin ansigtsbehandling. Behandleren var kompetent og gav fin vejledning om huden og de valgte produkter. Dertil kom en skøn massage samt fin kemi mellem os. En sådan er også vigtig for mig. Jeg følte mig 10 år yngre og ditto mentalt. Et sted -der fuldt ud kan anbefales. V H Hanne Schou Christensen

Altid en fornøjelse
Altid en fornøjelse, at komme hos beautyandstyle. ❤️❤️❤️

Risposta di Beauty and Style
Jeg har igen fået en behandling af…
Jeg har igen fået en behandling af Hilde.
Helt fantastisk.
Hun har styr på behandlingen fra start til slut.
Kæmpe anbefaling

Risposta di Beauty and Style
Fantastisk sød og dygtig elev
Fantastisk sød og dygtig elev, men ikke særlig afslappende oplevelse, da der meget højlydt blev snakket om timeregnskab/ løn/ nyansættelse etc. under det meste af behandlingen (ikke min behandler). Ærgerligt at de i Aalborg har "kontor" lige ved siden af briksene. Også dobbeltmusik, da det er et åbent lokale med forskelligt musik fra Frisør/ beautyafdeling i "uskøn forening"

Risposta di Beauty and Style
God service , Dejlige unge mennesker og de er alle dygtige på hver deres måde 👍👍👍👍
Kan anbefales

Risposta di Beauty and Style
Havde en super god oplevelse med Anna
Havde en super god oplevelse med Anna, hun klippede mig korthåret fra en page og jeg er sindssygt glad for resultatet. God behandling hele vejen igennem. Kan klart anbefales!

Risposta di Beauty and Style
Ved Jessica i Odense er man 100% i…
Ved Jessica i Odense er man 100% i centrum !
Dygtig , kompetent og lyttende ♥️

Risposta di Beauty and Style
Meget god behandling i behagelig stemning
Meget venlige, serviceorienterede og imødekommende elever og lærere. Behandlingerne foregår professionelt trods læresituationerne, da der altid er en lærer til stede. Produkterne er af høj kvalitet
Anbefaler afdelingen i København.

Alt var Super Fint.
Alt var Super Fint.
Selvfølgelig skal de øve sig. Men det jo netop konceptet 🙏

Risposta di Beauty and Style
Dejlig oplevelse og professionel…
Dejlig oplevelse og professionel behandling. Jeg kommer igen 🤩👍

Really good
Really good! Lash colouring IN copenhagen. Super sweet people and Nice atmosphere

Risposta di Beauty and Style
Rigtig god øjenvippefarvning og søde medarbejdere! (København)
Rigtig god øjenvippefarvning og søde medarbejdere - kbh

Risposta di Beauty and Style
Stærkt tilfreds med kosmetolog…
Stærkt tilfreds med kosmetolog afdelingen! Har fået lift pakken et par gange og eleverne er super dygtige. Bestemt glad igen i dag 👍🏻

Risposta di Beauty and Style
Får altid lavet vipper og bryn hos dem…
Får altid lavet vipper og bryn hos dem og altid flotte resultater, samt god service 😊

Risposta di Beauty and Style
Fantastisk som altid hos kosmetologerne…
Fantastisk som altid hos kosmetologerne i København

Kommer der 1 gang hver måned
Kommer der 1 gang hver måned. Har altid været tilfreds.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.