Bedrijf is failliet verklaard met curator. Schandalig dat de website altijd online is gebleven. Hebben een doorstart gemaakt. Met een postbusvestiging in Amsterdam onder een andere naam. Net of er nie... Leggi di più
Deze mensen verstaan hun vak. Geven het beste (en zeker niet het duurste) advies wat echt bij je vraag past. Op afstand (via mail en bellen) hebben ze voor mijn bedrijfsruimte de perfecte beamer geadv... Leggi di più
Bestelling gedaan, wel bevestiging gehad daarna niks meer. meerdere malen gebeld voor track en trace en wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. elke keer afgescheept met het verhaal van wat is uw... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Een week geleden een beamer besteld die niet op voorraad was, terwijl dit wel zo aangegeven stond op de website. Hierover kreeg ik een snelle reactie per mail, waarna er gekeken werd naar andere optie... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Negozio di elettronica
- Negozio di ricambi e componenti elettronici
- Negozio di noleggio apparecchiature elettroniche
- Negozio di fornitura per uffici
- Negozio di televisioni
Informazioni su Beamerexpert.nl
Scritti dall'azienda
Zoals onze naam al zegt, houden wij ons vooral bezig met beamers, beamerlampen, projectieschermen en alle accessoires die nodig zijn voor een geslaagde presentatie.
U kunt al meer dan 19 jaar bij ons terecht voor alle soorten en merken beamers.
Ruim 19 jaar ervaring
Beamerexpert verzendt al sinds 2003 beamers, uw bestelling is dus in vertrouwde handen.
Beamers
Grote voorraad beamers van alle bekende beamermerken.
Beamerlampen
Originele beamerlampen. Verschillende lampopties mogelijk.
Videoconferencing
Op afstand met beeld vergaderen. Wij helpen u aan een geschikte opstelling met een beamer of een large display.
Top 10 Beamers van 2022
Bekijk onze beste beamers. Wij helpen u de juiste beamer kiezen.
Spaarne 38-B, 2011 CJ, Haarlem, Paesi Bassi
- +31(0)23-5517909
- info@beamerexpert.nl
- www.beamerexpert.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Handmatig voorraad beheer?
Een paar weken geleden voor de tweede keer een beamer besteld wat volgens de website op voorraad was.
Voor de tweede keer een berichtje ontvangen dat de beamer toch niet op voorraad is en dat de levertijd onbekend is (in verband met corona wat ik kan begrijpen).
Navraag gedaan bij het bedrijf, blijkt dat ze zelf handmatig de beschikbaarheid van elk product moeten aanpassen en dat dit nog niet automatisch kan.
Klinkt als een erg onprofessionele oude methode van een website beheren.
Ik zoek liever verder...
(Positief was wel dat ze een alternatief wilden aanbieden deze was echter een stuk duurder dan de origineel bestelde beamer)

Valse beloftes..
Ik heb vorige week contact met een medewerker opgenomen omdat ze de laagste prijs garantie aanbieden.
Ik had bij de concurrent visunext.nl een beamer voor een betere prijs gezien, gevraagd of beamerexpert.nl deze kan matchen door hun laagste prijs garantie. Gaan ze toch niet in mee.
Vervelend om dat ze beloftes niet waar kunnen maken..

Beamerexpert denkt mee.
We hebben vaker bij Beamerexpert al beamerlampen besteld, altijd goede levering en goede lampen. Nu hadden wij in alle drukte een lamp (het euvel bleek niet aan de lamp te liggen maar aan de beamer) vergeten te retourneren. Gelukkig reageerde Beamerexpert heel coulant; we mochten de beamerlamp alsnog retourneren en daarmee ook de rekening annuleren.
Wat lief dat jullie in deze tijd met ons meedenken!!!
juf Franca
Ik ben geen klant
Ik ben geen klant. vroeg hulp en advies en kreeg dat onmiddellijk.
Chapeau!
Probleem met beamer uiteindelijk keurig opgelost!
Wij hebben een Optoma short throw beamer bij beamerexpert gekocht. Helaas gaf deze na 2 jaar en slechts 233 bedrijfsuren (nog geen 10% van normale levensduur) storing in het beeld. Omdat we de beamer nodig hadden voor een project meteen een zelfde nieuwe beamer besteld bij Beamerexpert.
In eerste instantie verliep de communicatie over de defecte beamer met beamerexpert enigszins moeizaam. Maar uiteindelijk heeft beamerexpert de situatie keurig opgelost en de defecte beamer buiten de garantie om kosteloos hersteld.
Dat de communicatie moeizaam verliep is inmiddels ook door beamerexpert intern opgepakt.

Waardeloze service
Waardeloze service, stuur ik 2 beamers op voor schoonmaken en komen ze kapot bij mij retour.En missen er onderdelen van. Hier kan ik als opleider dus helemaal niets mee.
Goede oplossing voor probleem waar ik zelf niet uitkwam.
Op internet is er al veel informatie te vinden, maar toch kwam ik er niet uit. Bij bellen direct een enthousiaste en kundige persoon aan de lijn die al mijn twijfels weg kon nemen en met een oplossing kwam waar ik zelf niet aan had gedacht.
Ook de prijs was concurrerend en daardoor niet verder getwijfeld, maar gewoon direct bij beamerexpert besteld.

Beste Ramon.
Beste Ramon.
Ik ben zeer onder de indruk. Ik projecteer op een witte muur die zonder structuur is.
Het resultaat is ongelofelijk scherp. Ik kijk normaal naar een lcd tv van samsung (52inch)
De beamer is scherper dan m,n tv.
Ik gebruik de volledige muur (4 meter breed) als beeldscherm, en de afstand tot muur vanwaar ik kijk is
Een meter of 5.
In combinatie met een 7.2 dolby surround (sub woofer is jbl 1250 watt rms, is dit echt alsof ik in de bios zit
Gewoon geweldig.

Ik geef een dikke 10
Sex-Bioscoop Gewoon in Roosendaal had met spoed een beamer nodig.
Waar koop je die ?
Natuurlijk bij de beamer-expert, zeg ik achteraf.
Achterdochtig als ik ben, eerst maar even telefonisch contact gezocht,je weet tenslotte maar nooit tegenwoordig.
Ik kreeg Ramon aan de telefoon.
Na een kort gesprek nam Ramon het initiatief om de beamer te verzenden, de Casio XJ 100 W, had ik de volgende dag in huis.
Ik heb Ramon meteen gebeld en bedankt voor zijn uitstekende service en vertrouwen in de mensheid.
Uiteraard zijn we meteen tot betaling over gegaan en toen liet de beamer-expert zich alweer van zijn beste kant zien.
We ontvingen een bericht waarin we bedankt werden voor onze aankoop, met de mededeling dat de betaling ontvangen was.
Ik geef een 10 voor de service en de klantvriendelijkheid.
Dit maak ik zelden of nooit mee, hulde !!
Mark
Eigenaar Sex-Bioscoop GeWoon in Roosendaal.

Super geadviseerd
Super geadviseerd, snel geholpen, top service!
Perfecte vriendelijke service, CHAPEAU!!
Goede prijs, alhoewel ik dat niet het belangrijkste vind.
Een perfecte service ook met garantiezaken, ik had een Optoma beamer gekocht bij de Beamerexpert maar na een tijdje viel mij op dat er vals licht geprojecteerd werd, eerst gebruikt met daglicht en viel het niet zo op, ik dacht dat het een reflectie uit de ruimte was.
Ik belde met de klantenservice en kreeg zonder discussie direct een nieuwe beamer! Zij zeiden:"Dat lossen wij wel op met de fabrikant!"
Echt super!

Risposta di Beamerexpert.nl
GOEDE AFHANDELING VAN MIJN BESTELLING …
GOEDE AFHANDELING VAN MIJN BESTELLING en snel geleverd, ondanks niet op voorraad hebben. TOP!
BenQ W1070 vervanglamp
Op zondag een bestelling geplaatst. Directe respons. Op dinsdag de zending al ontvangen. Lamp ondertussen geïnstalleerd. Lijkt een stuk beter (warmer) dan de oorspronkelijke lamp.
Bestelling nooit gezien en wordt niet teruggebeld.
Bestelling gedaan, wel bevestiging gehad daarna niks meer.
meerdere malen gebeld voor track en trace en wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. elke keer afgescheept met het verhaal van wat is uw nummer we bellen u terug. nu een week verder en nog steeds niks. zeer slechte ervaring!! betreft gelukkig maar een aanschaf van 10,-.
Uiteindelijk wel een belletje gehad met excuus en een presentje. product wel ergens anders besteld die tijdig geleverd is.

Risposta di Beamerexpert.nl
Met spoed lampje besteld en binnen 24 uur bezorgd!
Met spoed zocht ik een beamer lampje om mijn beamer lampje te vervangen. Omdat het laat in de middag was, had ik contact opgenomen met beamerexpert.nl of het zsm kon worden opgezonden. Het kon nog net binnen de tijd! Binnen 24 uur kwam het pakketje aan! Super service! Zeker een aanrader!
Ik was op zoek naar een Catch …
Ik was op zoek naar een Catch Box-microfoon. Voorafgaand had ik een aantal vragen. Ben door Ramon zeer open en behulpzaam via een aantal mailcontacten goed en vriendelijk geholpen. Uiteindelijk het product besteld. Werkt uitstekend. Blij met Beamerexpert.nl! Blij met Catchbox! Patrick
Toppers, nette prijs gekregen, snelle levering en down-to-earth.
Top bedrijf!
Snelle service en zeer vriendelijke klantgerichte medewerkers!
Snel goed en service gericht
Ondanks problemen met ideal zeer snel en goed geholpen. Op rekening geleverd volgende dag in huis. Top!
Goede communicatie! snelle levering! Kortom prima Service!