Beads & Basics Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

De cursus ´Sieraden maken’ bij Beads & Basics is echt een aanrader! Het is echt een ontzettend leerzame cursus waar je creatief wordt uitgedaagd én je live online stap voor stap leert hoe je mooie sie... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zo knap dat Monique steeds uitdagingen aangaat en nu ook weer: een online cursus sieraden maken. Duidelijk uitgelegd, met veel enthousiasme en aandacht voor de deelneemsters. Ik hoop dat ze hiermee v... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Beads and Basics is echt top! de online 8-weekse cursus is super leuk, duidelijk opgebouwd en je voelt dat het met veel zorg en enthousiasme wordt gegeven. Altijd heel leuk en professioneel contact v... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Je moet 10 zakjes rocailles tegelijk bestellen wat ik kan begrijpen gezien de prijs alleen ik had de bestelling 10zakjes verkeerd gedaan en de vlg dag gelijk geb. Helaas dan moet je weer 10 zakjes bes... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di hobbistica

Scritti dall'azienda

Kralen kopen en sieraden maken

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

743 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

8 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fijn bedrijf

Leuk team, veel inspiratie te halen, snelle levering, groot assortiment en veel you tube instructievideo's. Erg fijn! Enig verbeterpunt: het zou fijn zijn als je ze even kon bellen voor een vraag of advies.

mooie kralen

Er is zo veel keus bij Beads en basics, je wilt alles wel bestellen. Ik heb gekozen voor de zoetwaterparels, zo mooi en supersnel geleverd!

30 agosto 2022
Valutata 5 stelle su 5

Mooie kralen voor mooie prijs

Heb hier een keer vaker besteld en mooie betaalbare kralen waar ik zeer tevreden over ben.
Levering was dit keer iets minder snel maar denk niet dat het aan Beads & Basic ligt maar PostNL, die is gewoon bar en bar slecht dus had liever via andere bezorger geleverd gehad.

De XXL verrassingsdoos besteld

De XXL verrassingsdoos besteld. Was erg leuk en er zat heel erg veel in. Veel koord, kralen, bedels enz enz. Geweldig als startpakket en om mee te beginnen. Mijn dochter en ik zijn er leuk mee aan de slag. Daarna nog een bestelling gedaan en ook die kwam snel en netjes binnen.
Ik heb wel 3 kritische puntjes in deze verder goede review: ik miste een briefje met uitleg wat je allemaal hebt gehad, bijvoorbeeld hoeveel mm en welke koorden; het doosje wat er bij zat om dingetjes in op te bergen ging bij het open doen direct kapot; er zat geen lijm bij wat best jammer was, omdat er lijm bedels in het pakket zaten.
Misschien dat dit tips zijn voor de volgende pakketten! Wij worden in ieder geval trouwe klant en als we dichterbij hadden gewoond, had ik graag bij jullie gewerkt haha!

Crea Bea…

Op deze site kan je als beginner alles vinden wat betreft leuke sieraden maken. De uitleg erbij en de video`s zijn helemaal top !
Zo ook de sneller levering en netjes verpakt.

13 settembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

Kraaltjes en diverse benodigdheden…

Kraaltjes en diverse benodigdheden (weefgetouwtje, draad in diverse kleuren, slotjes in diverse maten en armband verlengkettinkjes) besteld voor 16 uur op de ene dag en “flats-boem” razendsnel in de brievenbus de volgende dag al, zodat ik weer fijn snel kan doorgaan met mijn “projectjes”. Zeer tevreden over de communicatie (bij elke stap in verwerking een bericht); niets dan lof, compliment !👍
Heb ondertussen een paar keer een bestelling gedaan met diverse producten erin en ben over de leveringen zeer tevreden: alle artikelen goed ingepakt en compleet met pakbon geleverd; bovendien supersnel in de bus; heerlijk.

Valutata 4 stelle su 5

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan, maar nooit aangekomen. Contact opgenomen en zelfde bestelling is opnieuw opgestuurd. Deze was goed aangekomen. Dank je wel voor deze goede service.

11 agosto 2022
Valutata 5 stelle su 5

Super fijne winkel, echt een aanrader!

Super fijne winkel ik bestel hier heel graag me spullen. Ze hebben zulke mooie spullen waardoor ik mezelf echt altijd in moet houden. Ondertussen hier al zo mega veel besteld. Slecht voor me portemonnee ;). Maar overzichtelijke site met uitleg filmpjes en echt hele mooie en kwalitatief goede spullen en altijd snelle verzending. Tot nu toe altijd binnen 1a2 dagen in huis na bestelling. Dikke aanrader!!

Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più