Bavaria Yachtforsikring Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Vores Daycruiser brændte desværre ned, da der opstod brand i den lagerhal hvor den stod vinteropbevaret. Da jeg først kontaktede Bavaria Yachtforsikring, betryggede de mig med at båden selvfø... Leggi di più

Meget omfattende skade på næsten al elektronik ombord. Vi havde fra start til slut god kontakt og rådgivning med Bavaria forsikring. Skaden blev vurderet af tysk taxator, der ankom netop da båden var... Leggi di più

Hej Ralph fra BAVARIA Yachtforsikring. Tusind tak for din flotte rednings aktion. Vores båd fik motorstop. Der var tre dykkere i vandet og 2 i båden. Båden drev hurtigt væk fra dykke... Leggi di più

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hurtig og god behandling

Anmelder vores skade om mandagen. Bavaria taler med bådeværftet om tirsdagen, og torsdag i samme uge meddeler Bavaria at skaden kan dækkes under vores forsikring. Har (heldigvis) ikke før haft brug for forsikringsselskabet, så det var med lidt bange anelser jeg anmeldte skaden. Alt er dog foregået hurtigt og professionelt. Jeg er meget tilfreds med vores Bavaria Yacht forsikring.

17 agosto 2016

Fair behandling

Har brugt min kaskoforsikring, i forbindelse med tyveri fra min båd.
Jeg fik god hjælp og vejledning fra Bavarias danske agent. Så alt gik let og smertefrit.
Fik tilkendt 50% af nypris, hvilket vidst er ok, når nu de stjålne ting var 14 år gamle. Flere andre selskaber, havde kun givet omkring 30%, i samme situation.
Alt i alt. en god oplevelse. Selvom jeg selvfølgelig hellere havde været tyveriet foruden.

24 giugno 2016

Bedre service findes der ikke andre steder!!

Havde problemer med motorbåd der ikke ville starte, ringede herefter til forsikringen og de var der inden for 15 min, og herefter fik vi den bedste service man nogensinde ku ønske sig!

Kan KUN anbefale bavaria som bådforsikirng!

5 giugno 2016

Tunge at danse med.

Vi har i sommeren 2014 skiftet båd og skulle både betale for forsikring af den gamle båd samt den nye, med lovning på at vi fik vores forsikrings-penge tilbage for den gamle båd. Nu her 2 år efter har vi stadig ikke set vores penge trods adskillige opkald og mails til dem. Det er enormt dårlig service fra deres side af, og vi er enormt trætte af at skulle kæmpe med dem!!!

2 giugno 2016

Tyveri af motorben

Efter tyveri fra min båd, anmeldte jeg det til Bavaria, og derefter gik alt som det skulle.
Hurtig afklaring af sagen og rigtig god og venlig hjælp undervejs.
Super fint Forsikringsselskab

15 maggio 2016

Fantastisk betjening, og god kundepleje!

Vi er yderst tilfredse med Bavaria-Yachtforsikring.
Vi købte en båd i udlandet og valgte at sejle den hjem i efteråret. Desværre gik vi på grund på vej hjem. Ikke så behageligt at skulle ringe til forsikringen kun en uges tid efter forsikringen træder i kraft. Det betød absolut intet! Ralph var MEGET forstående overfor at dette kunne ske for selv den bedste.
Man er altid lidt skeptisk når man skifter forsikringsselskab, men dette var der absolut INGEN grund til. Alt er blevet klaret med største professionalisme. Og rigtigt behageligt at der bagefter bliver fulgt op på om alt er som det skal være.
Vores bund/køl er nu ligeså fin som da vi købte båden, og vi glæder os til sejlsæsonen går i gang.

Vi kan kun anbefale Bavaria-yachtforsikring til alle!

16 febbraio 2016

Super service - og hurtig reaktion!

Jaa - endelig vejr til sejle den "nye" motor til. 10 timer skulle den have - 2 fik den, så gik den i stå - BUM !
Den ville ikke starte igen, så jeg tog en benzin prøve fra vandfilteret, prøven var fuld af bitte små sorte partikler = skidt i benzinen!
Nu var gode råd dyre!
Heldigvis er jeg forsikret hos BAVARIA- Yachtforsikring, her er søredning inkluderet i kaskoforsikringen!
Et opkald og 15 minutter senere kiggede en SOK helikopter som var i området forbi - og en time senere var Patrulje skibet Havfruen fra Søværnet til stede for at slæbe mig til nærmeste havn - Super service og knald hurtig reaktion fra såvel det Danske Søværn som også BAVARIA -Yachtforsikring 👍
Tak for hjælpen til besætningen på Havfruen - Og BAVARIA-Yachtforsikring👏👏👏👏👏

12 febbraio 2016

Super fin service

Det er dejligt at have med et forsikrings selskab hvor du ikke skal føle dig som en kriminel når skaden er sket.
super service. ikke så meget pjat skaden bliver dækket.
kan kun anbefale Bavaria som selskab

30 novembre 2015

skade på min båd

SUPER OPLEVELSE. Jeg har en båd som er forsikret i Bavaria Yacht. Jeg fik en skade på båden, som modparten ikke ville acceptere og bagefter kunne man ikke få kontakt til ham, men så trådte Bavaria Yacht til og de betale hele skaden, samt selvrisikoen. Det kalder jeg, en super forsikring og en god behandling af Bavaria Yacht/Ralph Krestoffer Andersen
- Hilsen Kurt Theill - Middelfart

20 novembre 2015

Hurtig hjælp - og sublim service

En olieslange på vores motorbåd sprang læk og vi ringede til Baviria. Bavaria (Ralph) ringede derefter hver 5 min. for sikre sig at alt var OK, efter kun 20 min. var hjælpen ankommet - og vi blev bugseret i havn (bugsering er med i forsikringen hos Bavaria!). Bavaria (Ralph) var meget hjælpsom med at finde et sted hvor vi kunne få lavet vores båd hurtigt så vi kunne komme på vandet igen (... og nyde de sparsomme solskinstimer :-) )

Tak for rigtig god service

/Jesper Fogh

25 agosto 2015

Super service

Vi blev om natten i Kolding havn, påsejlet af et fartøj der havde været til Rock under broen. Vores LM27 blev totalskadet den 14 juni 2015
Et vidne så skadevolder forsvinde fra stedet !!! (det gør man f... ikke)
Vedkommende meldte sig næste dag og en ansvars sag mellem os og Codan skulle starte Vi havde 2 uger til en dejlig sejler sommerferie skulle begynde. Bavaria gik ind og tog sagen som kasko for os og regres mod Codan Efter en uge var der taksator på og vi vidste hvad vi kunne købe for
Vi fandt en ny LM27 og ferien var redet :-)
Tusind tak til Bavaria og særlig Team Danmark
Med venlig hilsen Karin og Christian

17 agosto 2015

professionel håndtering

De bedste anbefalinger til Bavaria Yachts (Ralph Andersen og Olaf Sabel)
for håndteringen af mit skadesforløb her i forsommeren 2015.
Grundet udenforstående kontraktorer har sagen trukket lidt ud,
men håndteringen og betalingen fra Bavarias side er til fuld tilfredsstillese

med sejler hilsen

F. Nielsen

12 agosto 2015
Logo di Bavaria Yachtforsikring

Risposta di Bavaria Yachtforsikring

Mange tak for dine anbefaling Finn ,
Vi beklager ventetiden med bjergning efter brand/totalforlis af din 40 ft sejlbåd pga. dårlig vejrforhold på Hirsholmen

Opgaven var bestemt ikke nemt og heller ikke at afgøre hurtigt idet naturstyrelsen og andre kontraktpartner var på ferie ..
Vi er glade for at du har valg os igen med din nye båd .
God Sommer ..

Bedste anbefalinger herfra!!!

Fik en skade på skroget i forbindelse med sejlads med høj hastighed i farvandet omkring Bornholm. Skaden blev hurtigt anerkendt og afviklet. Desværre kom der en følgeskade bag den første skade, men atter viste det sig at firmaet har top service og professionel personlig behandling. Uden forsinkelse blev følgeskaden anerkendt og håndteret perfekt.
Har været i firmaet de sidste 8 år og har kun gode oplevelser med det. Al kontakt sker gennem en dansk talende assurandør; Ralph Krestoffer Andersen, som har været min kontaktperson.
Well done ;-)

9 luglio 2015
Logo di Bavaria Yachtforsikring

Risposta di Bavaria Yachtforsikring

Mange tak Allan for din anbefaling . Vi ønsker knæk og bræk ..

Dækning af skade på båd

Har været forsikret hos dem i ca. 1 år.

Jeg fik en skade på skruen på min båd i forbindelse med grundstødning. Jeg fik et tilbud på rep., som Bavaria godkendte uden problem. Efter at jeg sendte regningen til dem, fik jeg omgående refunderet mine udgifter. Ikke nok med, at deres priser er nogen af de laveste, men deres service er også helt i top. Tak for rigtig god service. Mvh. Esben Darling Meng

27 aprile 2015

Hurtig respons og super god service

Vi vil rigtig gerne takke Bavaria yachtforsikring ,for en rigtig god behandling af vores skadesag på vores dejlige båd,
da vi grundstødte på vores første feriedag her i sommeren .
Da skaden skete, og vi skulle sejle til nærmeste havn, så ringede BAVARIA´s danske servicekontor til os hver 15 minut,
for at høre om vi var ok, og om vi var flydende, det' er rigtigt god behandling, og under hele skade forløbet,
har Ralph fra de danske kontor rådet og vejledt os hele vejen.
Da skaden var lavet, kom udbetalingen meget hurtigt, så vi kan kun varmt anbefale Bavaria Forsikring .
BAVARIA har på alle måder været der for os hele vejen.
Det er jo en grim oplevelse, at havarere med sin båd, men pga Ralphs altid gode humor og humør, har det været nemmere at komme gennem forløbet.

Ivan Fuglsang

14 agosto 2014

Professionelle og seriøse

Fik en skade på drev, Ralph reagere hurtigt og proffesionelt og overtog hele kontakten med værft så reparation kunne blive udført hurtigt og proffesionelt. Pengene er hurtigt kommet fra hovedkontor i Tyskland til min bankkonto så alt i alt en super god oplevelse med dem

Mvh
C Bach

5 agosto 2014

Bavaria Yacht

jeg kan kun sige jeg har været ovenud tilfreds med Bavaria (Ralph). Min båd blev påsejlet mens den lå fortøjret i havnen, den fik et hul i skroget et godt stykke over vandlinjen. det var sku surt da vi stod og skulle på ferie i båden... Jeg kontakter Ralph, og mindre end et døgn efter jeg anmeldte skaden, får jeg en bekræftelse fra Bavaria om at jeg kan få udbedret min skade. Værftet som skal lave skaden lukker hullet med glasfiber og ferien er reddet :) Når båden skal på land til efteråret kommer den direkte på værft og bliver endelig repareret.
Jeg syntes Bavaria (Ralph) har været utrolig behjælpsomme og har reageret ekstremt hurtigt, så vores sommerferie blev reddet.

5 agosto 2014

Hurtig og effektiv hjælp

Familien var undervejs mod Fredericia for at tanke op. Desværre løb vi tør for benzin tæt ved lillebæltsbroen. Vi kontaktede BAVARIA yacht assistance og ca. En halv time senere var hjælpen fremme. Vi fik hældt lidt benzin på båden så vi kunne nå resten af turen til Fredericia. Dagen endte hen i vi fik en rigtig god tur på trods af hændelsen.
Særdeles effektiv og god service.
Tusind tak for hjælpen.

Hilsen Schack.