Batterinet.dk Recensioni 254

TrustScore 3.5 su 5

3,3

Bestilte batteri til Husqverna 310 Robotklipper på en mandag, mottatt på fredag i norge. Var på mail til de når jeg bestilte og spurte om seriøsiteten til nettsiden og batteri. Rask svar med at de var... Leggi di più

Virksomheden besvarer ikke mails vedrørende data anmodninger, og udfører dem ikke. Jeg har d. 10/2/2026 sendt dem en mail med en anmodning om sletning af data, og en opfølgningsmail igen d. 31/3/... Leggi di più

Har en elrullstol och behövde nya batterier. Tog bild+mått på Mia gamla batterier och mailade det till dom och inom en timme så fick jag reda på vilka jag skulle ha. Skickade efter dom och vips s... Leggi di più

Fick hemskickat ett Dyson V8 batteri som inte passade till min orginaldammsugare ingen retursedel inget öppet köp.Kontaktpersonen otrevlig och ej villig att betala för det returnerade batteriet inte... Leggi di più

1. Negozio di batterie
  2. Negozio di batterie per auto
  3. Giardino
  4. Negozio di articoli da cucina
  5. Negozio di forniture per piscine

www.batterinet.dk er en dansk onlineshop med et stort udvalg af special batterier, batterier og tilbehør samt artikler til din bolig og have, altid til super skarpe og konkurrencedygtige priser. Vi har et stort udvalg af bl.a. Lithium batterier i forskellige volt, og også genopladelige Lithium batterier. Du finder også blybatterier til f.eks. golfvogne, el biler og el-scocter fra flere mærker og i forskellige volt, afhængig af dit behov. Vi fører mange stærke brands som f.eks. Duracell, Osram, Nitecore, Varta og Victron. Vi har et stort udvalg af alverdens batterier til f.eks. den almindelige husholdning eller bil, MC og marine batterier samt boremaskine og robotplæneklipper batterier. Mangler du en pool, mini drivhus eller vinkøleskab eller måske køkken og bad produkter har vi også dette. Du finder et bredt udvalg af LED-lyskæder, LED-stearinlys og julevarer. Mangler du en god gaveidé har vi f.eks. LED lygter, LED pandelygter og UV rav lygter fra Nitcore, som er produkter i høj kvalitet og flot design. Vi har et dansk lager og leverer derfor dine varer med dag-til-dag levering i hele Danmark. Vi tilbyder billig fragt fra 29kr og fri fragt ved 499kr. Vi sidder klar i kundeservice og hjælper altid gerne med spørgsmål, råd og vejledning på info@batterinet.dk

3,3

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Varning

Varning, fick en vara (lite dyrare glödande ljusslinga) som skulle klara utomhusbruk, den gick sönder efter ca 1,5 månad. Hörde av mig till företaget men fick bara otrevligt bemötande där dom påstod att jag hade haft sönder den.

Uppdatering efter svar nedan:
Jag hörde av mig till info @batterinet.se (den svenska sidan som jag beställde från) gällande den trasiga ljusslingan, sen att det är en dansk person som svarar från en batterinet.dk-adress kan inte jag påverka. För övrigt har ljusslingan (som jag skrev) hängt på ett eldfat (som jag självklart inte har slagit på..? Varför skulle jag slå sönder en ljusslinga som jag har köpt?) och påståendet om att den har ”installerats fel” är bara märkligt, man sätter i kontakten i uttaget, hur skulle det kunna göras fel?

Otroligt otrevligt och nonchalant bemötande mot en kund. Jag vill varna andra från att beställa från er.

4 gennaio 2023

Risposta di Batterinet.dk

Hej Ingela, i første omgang så har du handlet på vores Svenske website og ikke Danske. Din lyskæde er ødelagt pga forkert brug, derfor er den ikke omfattet af garanti naturligvis. Den er som billederne viser ødelagt af enten slag eller forkert montering, derfor er glasset omkring pærerne ødelagt og derfor trænger der vand ind i kæden. De billeder du sender viser kæden liggende på jorden, med smadrede pærer til følge.

18654 batteri

Jeg købte 4 stk 18654 batterier som skulle holde i flere mdr. Virklegheden er at de holdte strøm i 4 dage til sammen. Jeg brugte 2 af gangen.

23 dicembre 2022

Risposta di Batterinet.dk

Hej Adnan, hvis batterierne ikke fungerer som forventet bedes du tage kontakt til vores kundeservice på info@batterinet.dk - disse batterier er genopladelige og skal oplades inden brug.

Meget tilfreds med batterier men ikke…

Meget tilfreds med batterier men ikke med PostNord. Pakken var leverede til et post hus 4km fra posthuset jeg betalte til levering. Det er simpelthen IKKE godt nok. Hvorfor kan du ikke bruge et pålidelig fragt firma? Vi ikke køb igen hvis det er PostNord du forsætter med dem. Batterier kostede 18kr og portoen var 39kr til en anden posthus end aftalt 😫😫😠😠

21 dicembre 2022

Risposta di Batterinet.dk

Hej Mark, vi kan kun beklage at Postnord ikke opfylder deres del af aftalen. Du har altid valget i webshoppen mellem GLS og Postnord.