Batterikungen Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

När jag fick hörapparater, så började jag köpa batterier till dem, på nätet. Jag googlade helt enkelt, och Batterikungen hade bra priser, på bra varor. Och som det visade sig, snabb leverans. Så ja... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans utan problem direkt hem i lådan. Har en Sony Ericsson mobil som är guld värd.Kunde inte få tag i batteri till den i butiker jag sprungit runt i. Kunde sparat benen om jag tittat p... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Första beställningen var jag grymt imponerad över den snabba leveransen! Beställde fredag eftermiddag och hade batterierna i brevlådan på måndagen! Dock gjorde jag en till beställning i måndags och... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Extremt dålig service – undvik! Köpte en produkt (batteri) som visade sig vara defekt. Företaget lovade återbetalning men trots flera påminnelser och mejl har jag fortfarande inte fått tillbaka mina... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Negozio di batterie

Scritti dall'azienda

Batterier till det mesta.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

5K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Undermålig produkter, dålig hantering

Köpte batterier som visade sig inte alls prestera enligt specifikation.
Batterikungen har i ärendet varit extremts dåliga att svara på mail, jag har fått skicka många mail för att ens få svar.
När de till slut svarar så säger de att jag kan returnera enligt reglerna kring öppet köp (jag ska betala frakten, varan ska vara i nyskick etc) trots att det är en rekommendation där de ska stå för frakten om de vill ha tillbaka varan och varan inte alls behöver vara i nyskick eller ens fungera.
Att sälja undermåliga produkter och sedan inte svara när man kontaktar den och inte hantera rekommendationer i enlighet med lagen är riktigt dåligt.
Jag rekommenderar inte alls företaget

17 gennaio 2023

Är inte ens värd 1 stjärna

Är inte rns vörd 1 stjärna. Mejlat dom otaliga gånger och vill påpeka om det urusla batteri jag köpt. Får tillbaka att dom ska återkomma, men det gör dom definitivt inte. Verkligen oseriösa. Köp inte av dom, för man får ladda varenda dag. Och då är inte jag ute på nätet ofta eller spelar nåt spel på tfn.

25 ottobre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Köpte defekt batteri - inte fått reklamera

Köpte ett batteri till en bärbar dator. Enkelt som bara den att byta och det passade bra i alla fall. Tyvärr var/är batteriet totalt stendött och tar absolut ingen laddning. Man skulle kunna misstänka att det består av gråsten eller något lika dåligt materialval. Trots upprepade kontakter ingen som helst återkoppling från Batterikungen - som alltså verkar nöjda med att ha lurat av mig mina hundralappar.
Jag hade väl åtminstone förväntat mig att få reklamera den uppenbart defekta varan och få mina pengar åter - vilket jag sedan hoppas att även Batterikungen kan lyckas utverka från sin leverantör.
Att jag däremot inte ens får någon återkopppling på mina kontaktförsök mer än att man noterat dem - det är bara för dåligt.

30 settembre 2022

ohjälpsamma…

Detta var den mest suckande ohjälpsamma människa som inte kunde förklara hur man mäter en spänning på batteriet. Jag råka säga den mätaren var från biltema . Men förklara kan man verkligen göra om man är insatt . Som denna person inte var. Den ovilja är hög i detta företag så mitt råd anlita inte köp inte saker i från detta . Så några kungar var det inte på ämnet. Stort skämt var de verkligen.

5 ottobre 2022

Risposta di Batterikungen

Tack för ditt omdöme, du ville ha hjälp med att felsöka dina lampor i din husvagn med hjälp av en multimeter du köpt från Biltema. Nej det kan vi inte kanske inte hjälpa dig med, lämpligt att kontakt dem som du handlat tycker vi. Vi hjälper gärna till med saker som vi säljer eller iaf har en viss koppling till detta.

Valutata 1 stelle su 5

Har beställt ett doro batteri 16…

Har beställt ett doro batteri 16 september och idag är det 2 oktober och inget har kommit , leveranstider stämmer absolut inte 2-3 arbetsdagar!!
Ordernumner: 221694

Rekommenderar absolut inte detta företaget ! Beställer alltid från Batteriexperten och deras leveranser är bäst men tyvärr hade de inte detta batteriet på lager.

Bortse från detta företaget

2 ottobre 2022

Risposta di Batterikungen

Hej, den största tiden av din väntan beror på Postnord, vi kan bara beklaga att det tagit dem så lång tid att leverera din order.

Valutata 2 stelle su 5

Nej tack

Beställde ett batteri som var lagervara. Det tog tyvärr fyra veckor att få leveransen. Bedrövlig uppdatering och hantering av order. Produkt räddar upp från minus betyg.

Väljer en seriös webshop nästa gång.

16 luglio 2022

Bedrövligt

Beställde ett batteri som enligt webshopen fanns i lager och förskottsbetalade.
Knäpptyst i 3-4veckor och när jag hör av mig till dem så får jag info om att dom inte kan leverera. Pengarna återbetalades.

Bedrövlig hantering!

3 febbraio 2022

Oseriöst företag!

Oseriöst företag som är hopplösa att ha att göra med och som har noll koll på sina grejer! Först glömde de skicka min vara och sedan vägrar de erkänna att de slarvat bort min retur så nu har jag inkassokrav på mig för en vara som jag har återsänt!

18 ottobre 2021

Risposta di Batterikungen

Din retur har tyvärr inte kommit till oss, vi rekommenderar alltid att man skickar returer spårbart vid öppet köp för att undvika denna typ av problem. Då du valde att inte göra detta finns risken att detta händer.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più