Valutata 1 stelle su 5

Het is één grote oplichtersbende. Ik wacht inmiddels 2 maanden op mijn bestelling van truien en schoenen. Op mijn eerste mail na 30 dagen wachten reageerden ze met “ heb nog even geduld de bestelli... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer tevreden over de bemiddeling en communicatie door Bandolino toen ik iets (in de maat) wilde veranderen!!!! Erg tevreden en kom hier zeker terug, veel dank!

Valutata 1 stelle su 5

1 september schoenen besteld, nu 22 december nog geen schoenen!! mail gestuurd maar schuld ligt volgens hun op postkantoor. Heb nooit bevestiging per mail gehad en nooit een trackingscode terwijl z... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di giocattoli
  2. Negozio di giocattoli per l'infanzia
  3. Negozio di abbigliamento

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Bandolino levert houten speelgoed voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 4 jaar. Waarom houten speelgoed: houten speelgoed is degelijker en door het natuurlijke materiaal is houten speelgoed ook een aanwinst in huis. Bandolino levert houten speelgoed voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 4 jaar. Waarom houten speelgoed: houten speelgoed is degelijker en door het natuurlijke materiaal is houten speelgoed ook een aanwinst in huis.

1,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Do not purchase anything from these…

Do not purchase anything from these bunch of scammers. I ordered a paid for a pair of boots which were never sent yo me. I emailed several times only to receive rude responses saying that they take no responsibility for the lack of delivery of their goods. Complete sham!! Beware, they just steal your money!!😡😡😡😡😡😡

15 marzo 2022
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb in januari 2 paar schoenen…

Ik heb in januari 2 paar schoenen besteld en nu nog niet binnen. Ik heb een aantal mails gestuurd en krijg daarop geen antwoord. Van de week weer een mail gestuurd en geen antwoord.....er zou een probleem zijn met email ontvangen. NOOIT DAAR BESTELLEN! wat een vreselijk slecht bedrijf.

Jenny Hoogelander.

12 marzo 2022
Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Na 2 maanden mijn bestelling nog niet ontvangen.
Al heel vaak gemaild en mijn geld teruggevraagd maar krijg steeds een standaardmail dat de bestelling onderweg is. Bestel hier niets! Zeer onbetrouwbaar!!!!

4 marzo 2022
Valutata 1 stelle su 5

Het is één grote oplichtersbende.

Het is één grote oplichtersbende.
Ik wacht inmiddels 2 maanden op mijn bestelling van truien en schoenen. Op mijn eerste mail na 30 dagen wachten reageerden ze met “ heb nog even geduld de bestelling is onderweg”.
Op mijn 2e mail na 40 dagen wachten reageren ze helemaal niet meer.
Koop hier absoluut NIETS want je bent gegarandeerd je zuurverdiende euro’s kwijt.!!!!

2 marzo 2022
Valutata 1 stelle su 5

brandolino is een zeer onbetrouwbaar…

brandolino is een zeer onbetrouwbaar bedrijf,heb een trui besteld maar deze paste niet,heb gevraagd om deze te retouneren,kreeg als antwoord dat ze naar een oplossing zochten en ik bericht zou krijgen,maar dit bleef uit,toen weer gereageerd maar tot op heden geen antwoordt.Aan iedereen bestel hier niets want aan retouneren doen ze niet,ondanks dat dit wel in de voorwaarden staat.

14 febbraio 2022
Valutata 1 stelle su 5

lang getwijfeld, niet doen!

lang getwijfeld, toch besteld. heb geen bevestiging, wel geld er af. Ik heb de bestelling gekregen, maar van één n van de veter laarzen was het oog al stuk in de verpakking. ook de set van 2 jogging broeken bleek een dun, te kort broekje met een shirtje te zijn. heb nu contact formulier verstuurd en wacht reactie af.
lang twijfelen betekent dus gewoon NIET DOEN!!!

21 gennaio 2022
Valutata 1 stelle su 5

Ik voel me opgelicht door dit bedrijf

Ik voel me opgelicht door dit bedrijf. Brandolinos heeft mijn bestelling geconfirmeerd zonder de vermelding dat ik 20 euro invoertaks moet bijbetalen bij levering. Ik wist helemaal niet dat de trui van China kwam. Anders had ik ze niet gekocht!!!

12 gennaio 2022

Scam webshop

Scam webshop, geen spullen afgeleverd. Staat duidelijk dat de bestelling terug naar China is gegaan en vervolgens afgewimpeld dat ik het met de vervoerder moet uitzoeken. 50 euro armer en geen bestelling, zeer slecht / geen support.

7 gennaio 2022

Geen factuur

Geen factuur, geen bevestiging, ben nu al 2 weken aan het wachten. Volgens mij zijn dit zwaar oplichters en ga ik aan de bank geld terug vragen.

31 dicembre 2021

1 september schoenen besteld

Heb nooit bevestiging per mail gehad en nooit een trackingscode terwijl ze dat beloven op hun site..
Nogmaals een mail gestuurd met afschrift van ideal maar tot op heden nog geen antwoord!
Heb nu koude voeten...

22 dicembre 2021
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più