1,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Varning Varning

Varning Varning, Tror Bamdio att det tillvägagångssätt dom bedriver, är till kundens fördel. Nej och åter nej, för det magra utbud dom har, motiverar det absolut inte en prenumerations avgift på 209 kr/mån. Köp inget från detta bolag, vi kan inte ha det så här...

2 febbraio 2026

Bamdio bedrägeriet.

Beställde en grill matta 5/07/2023 och förra veckan 20025w28 fick en inkassokrav brev att betala 2688 kr. What the hell? Ett abonemant uppgift som jag inte visste om (maybe the point) och nu, efter två år visa de up med krav. Hur ett företag kan komma undan så här? Vad är kundens rättigheten? Jag kan inte ens dra mig ur detta. Jag har pratat med kundtjänsten i Capitum och det verkar som de har sammarvetet med de och är på deras sidan. Kan nagon tipsa mig hur är det bärt att göra här?

7 aprile 2025

Lurendrejeri

Lurendrejeri, köpte något 2023, kommer inte ens ihåg vad. Igår fick jag ett Inkassokrav på 2688:- då jag tydligen vid köpet samtidigt godkände en prenumeration på 209:-/månad. Den summan drogs utan att jag noterade det under 7 månader, då jag bytte kort så kunde de inte dra något så istf att skicka en faktura eller påminnelse får jag nu inkasso från febr-24 till juli-25. Det är ju kriminellt tycker jag!!!

5 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Min man Beställde två grillmattor i…

Min man Beställde två grillmattor i april 2023 till som han tyckte bra pris. Tydligen har han i samband med beställningen godkänt en prenumeration på 209kr per månad. Företaget har dock inte lyckats dra något från hans konto så nu fick han inkasso på nästan 3000kr. Han bestred summan i dess helhet eftersom företaget inte skickat någon faktura till honom. Nu föreslår företaget via inkassobyrån ackordsuppgörelse på 1000kr. Även det känns fel då han inte observerat att man tecknar avtal för att beställa något för 118kr. Grillmattorna var förövrigt värdelösa.

5 settembre 2024
Valutata 4 stelle su 5

Beställde grillmattor

Beställde grillmattor. 2st paket....då det var ett bra pris. Testade mattan och efter en gång fick den slängas. Blev väldigt böjd, sotig och tålde inte att ligga på grillen. Helt värdelös produkt. Sen läste jag inte någonstans att jag blev medlem i något.... men såg efter 4mån att samma summa blivit dragit från kontot och fann ut att det var detta företaget. Jag klagade på detta och även produkten. Fick alla pengar tillbaka. Även grillmattan vi inte använt och jag ville skicka i retur så sade Patrik Sjöberg att jag inte behövde skicka i retur och fick ändå pengarna för produkten.
Så jättebra service. För jag kände mig lurad när det dragits över 200kr i månaden och man inte vet varför....
Men det löste sig. Ett mejl och sen var det löst. Tack Bamdio för bra service.

15 agosto 2023

VARNING!!!

VARNING!!!
Den som går in på deras hemsida kan klart och tydligt se att man godkänner en prenumeration som kostar 209 kr/månad om man klickar på deras länk!

MEN de länkar de skickar via Facebook visar INTE att man samtidigt godkänner samma prenumeration.
När man försöker säga upp avtalet så är det omöjligt att komma fram på deras telefon.

Så passa er för att klicka på en länk som innehåller BAMDIO! LURAD borde också ingå ...

1 giugno 2023
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più