Fantastisk god oplevelse. Dygtige artister og meget børnevenligt. Især sprechstallmeister Peter Nørgaard skal her fremhæves. Han er en multikunstner og bar en stor del af forestillingen, som gjorde... Leggi di più
En herlig aften med barnebarnet hos Baldoni. Super dygtige artister over hele linjen, en fantastisk sprectstallmeister og den helt særlige cirkusånd. Grin og gys for både store og små, vi ses igen til... Leggi di più
Supergod forestilling i Nakskov den 27. Juli. Cirkus præcis som det skal være med gode oplevelser for både børn og voksne. Vi var afsted med vores barenebarn på 6 år og hun taler stadig om det hele. H... Leggi di più
Så en fantastisk service efter at have forveksle dagene fik jeg lov til at bruge biletter en anden dag, og vi var ellevilde med deres fantastiske show, også i år. så prisen er helt på sin plads ⭐⭐⭐⭐⭐❤... Leggi di più
Cirkus Baldoni – Magi for hele familien! Hos Cirkus Baldoni skaber vi oplevelser, som hele familien kan være med til – også de allermindste. Vi byder på en farverig og fortryllende forestilling fyldt med grin, gys og wow-øjeblikke, leveret af superdygtige artister og klovne, der rammer både børnenes fantasi og de voksnes humor. Der er ingen dyr i manegen – kun mennesker i verdensklasse, der tryllebinder publikum med deres kunnen og charme. Kom og oplev ægte cirkusmagi, hvor fællesskab, latter og store øjne er i centrum.
Danimarca
- www.baldoni.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Bedste cirkus ever!
Det bedste cirkus jeg nogensinde har været i. Det er alt sammen så gennemarbejdet og smukt, der var både til de voksne og de små børn. Og vi elskede løven Leo, den lille frække fyr. 10/10 oplevelse her fra
Børnebørnene grinede og klappede meget på dagen..
Jeg, mand og vores tre børnebørn havde en fantastisk sjov dag med masser af gode og sjove artister.
Børnebørnene grinede meget og klappede. Så derfor synes jeg at I skal belønnes med 5 stjerner.
Bedste cirkusoplevelse i Danmark!
Bedste cirkusoplevelse i Danmark!
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Vil gerne se forestillingen igen.
Meget dårlige 'loge-pladser" !!!
Vi købte de dyre loge-billetter på første række, men stole stod næsten bag ved dem der optrådte på scenen, så det meste af showet fik vi ikke meget ud af.... Så næsten spild af pengene. Øv bøv.

Risposta di Cirkus Baldoni
En flot oplevelse sammen med…
En flot oplevelse sammen med oldebørnene, som var begejstrede
Jeg havde to 5 årige piger med
Perfekt sommer oplevelse
Jeg havde to 5 årige piger med, og de var vilde med det hele.
Og det er vigtigt at der også er humor rettet til de voksne. Både lunefuldt og sjovt
Godt og varieret show, og fantastisk med sang live.
Stor Tak for hele oplevelsen.
Rigtig god og sjov forestilling
Rigtig god og sjov forestilling, dygtige artister!
Vi så forkortet forstilling for børn, virkelig godt koncept for børnefamilier! Jeg vil så gerne støtte og holde live i cirkus kulturen, men de traditionelle forestillinger sent om aftenen og som vare længe er svære at overskue med små børn, derfor er det genialt med sådan et initiativ!
Min eneste kommentar til hvordan det kunne blive en bedre oplevelse, var hvis det var muligt at skrue lidt ned for lyd niveauet når det nu var en forestilling rettet mod børn, mine børn synes det var lidt for højt og måtte holde sig for ørene en gang imellem, selvom de virkelig nød forestillingen. Alternativt kunne der måske tilbydes ørepropper/ høreværn til lån til de små der ønsker det?

Danmarks bedste familiecirkus
Igen i år havde vi en fantastisk oplevelse i Baldoni.
Der er noget til alle aldre og hvert år finder de på noget nyt og anderledes. I år, var vi specielt glade fo kattene, trampolin-nummeret, lagkage nummeret og drømmenummeret.
Virkeligt opfindsomt og hyggelig humor. Helt eminent familiecirkus.
Baldoni er helt fantastisk!
Baldoni er helt fantastisk!
Dét cirkus skal vi helt sikkert tilbage og se igen til næste sommer, med hele familien. De laver et super godt show både for store og små, og det er vist noget nyt hvert år, Så vi glæder os allerede.
Men husk at der er 1 fri refill på slushice, for det siger de ikke når man køber en. -(Der er helt sikkert et skilt et eller andet sted, men i mængden af mennesker så jeg det desværre ikke) Så jeg vil huske det til næste gang! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Nærvær
Nærvær. Man bliver set, hørt, talt med, glæde. Super god oplevelse og vi kommer igen næste år.
Enestående show!!
Enestående show med artister i verdensklasse og en sprechsteilmeister der gav latterkramperfik og fik tårerne til at trille.
Alle bør unde sig en tur i Cirkus Baldoni!
Kæmpe fed oplevelse
Kæmpe fed oplevelse, knægten havde en fest.. 🙏🏻💪🏻🤩 vi kommer helt sikkert til juleshow 🤘🏻😝
Fantastisk show og god service.
Vi var bedsteforældre afsted sammen med…
Vi var bedsteforældre afsted sammen med vores barnebarn på 6 år. Vi følte os alle 3 meget underholdt, fra start til slut.
Super godt show!
Super godt show!
Vi både grinte og blev helt nervøse.
Dygtige kunstnere.
Vi kommer igen til jul.
Det er altid en god oplevelse
Det er altid en god oplevelse, når børnene ler i cirkus 🤡 og det gør de i denne forestilling 🤣🤩 så tak for det😍