Hele kørekorts forløbet hos Martin Bahne har været en fornøjelig oplevelse, lige fra de hyggelige teoritimer til lektionerne ude på vejen. En af de gode ting ved Martin er at han er god til at opbygge... Leggi di più
Lidt ærgerligt at man skal skrive en god anmeldelse for at få gratis adgang til at øve teoriprøver… giver et misvisende billede
God køreskole hvor man kan mærke der er styr på alt det praktiske. Køretimerne er ret fleksibel, ihvertfald hvis man går i skole i Skanderborg. God teoriundervisning som ikke er alt for langtrukk... Leggi di più
Virkelig god kørekort forløb. Martin er sød og forstående. Både det teoratiske og køretimerene er stillet op og forklaret godt så det er let at forstå. Kan 100% anbefale et forløb ved Martin
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Super
Er tydelig i det han siger og er god til at forklare
God til at inkludere alle i undervisningen
Venlig
Venlig, god til at forklar. Små hold så rolig og tryg stemning.
God lærer
God lærer, små hold. Kørelæreren er god til at forklare. Jeg var meget nervøs da jeg startede, mest i forhold til min alder, men allerede efter første gang, var der ro på. Han er god til at fange både de unge lidt ældre.
dejlig køreskole
Dejlig køreskole med en sød lære. Han var meget god til at forklare, hvis vi ikke forstod tingene første gang. Små hold, så man nemt kan følge med
Rigtig god kørelære og Rigtig god cola
Super sød og energisk lære
Hyggelig og lærerig undervisning
Alletiders teori, anbefaler.
Gode kørelærer der styr på tingene og tiden går hurtigt.
super godt free sodavand
Bahnes køreskole
mega god køreskole med en meget sød kørelærer, 5/5 stjerner.
Fantastisk køreskole fed oplevelse
Meget god kørelærer
Rigtigt god undervisning..
Rigtigt god undervisning..
Super flink kørelærer:)
Mega fed køreskole gratis cola og god…
Mega fed køreskole gratis cola og god undervisning
God undervisning:)
Super god undervisning⭐️