Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Til trods for at jeg kom med en lille reparationsopgave, har jeg fået ekstrem god service. Thomas og Trolle har brugt lang tid på at finde de helt rigtige fliser selvom opgaven var af begrænset stør... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

jeg har nu ventede 14 måneder for at få en armatur leveret. Jeg har været meget skuffet over vores kontakt person som har "lovet at række ud når der er noget nyt" og som synes at det at vi ønsker en... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft gode oplevelser med Bad og Flisers personale i alle tre afdelinger - butik i city, butik i Glostrup og lager i Brøndby. Jeg var inde og kigge på fliserne i city, hvor jeg fik god og... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi skulle faktisk kun have besøgt en butik overfor, da vi så Bad og Fliser butikken. Vi gik derind blot for lige at se deres udvalg, men havde egentlig tænkt vi ville købe det hele i Århus. Men v... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Ristrutturatore di bagni
  2. Arredatore d'interni
  3. Negozio di tegole e piastrelle

Scritti dall'azienda

Danmarks største fliseudstilling. Hos Bad & Fliser kan du opleve et inspirationsunivers med alt til badeværelset; fliser, sanitet, armaturer, bademøbler og badeværelsestilbehør. Vores sortiment er unikt og har fokus på eksklusivitet, kvalitet og design. Vi er eksperter i badeværelser og giver dig den rådgivning, du har brug for, for at du kan komme i mål med dit drømmebadeværelse.

Informazioni di contatto

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Femstjernet service! ****

Femstjernet service. Punktum.

I forbindelse med et større renoveringsprojekt kontaktede vi Sam, Bad & Fliser i København V.

Super professionel service og god til at guide os til de rigtige løsninger.

Ved levering er der desværre en del skårne klinker, hvor det ikke er muligt at bedømme hvor og hvorledes skaderne er sket. Hér er konklusionen fra Bad & Fliser at de naturligvis leveres en pakke nye klinker gratis.

Sublim kundeservice før, under og efter levering. De bedste anbefalinger herfra

19 agosto 2025

Hej Karl

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de pæne ord om Sam 🙏

Vi er rigtig glade for, at det har været en god oplevelse med rådgivning, service og levering.

Det betyder meget for os, at I føler jer godt guidet hele vejen igennem, og vi sætter stor pris på jeres feedback.

Bedste hilsner

Super service i Bad og Fliser Glostrup

Tak til Rehan i Glostrup for super vejledning til valg af fliser til vores bryggers og for efterfølgende at hjælpe med at få rettet vores ordre. Kæmpe anbefaling herfra :-)

20 agosto 2025

Hej Nikita

Tusind tak for de flotte ord 🙏 Vi giver strakt rosen videre til Rehan. Vi er glade for at du fik god vejledning og hjælp med ordren.

Bedste hilsner

Manglende kvalitetskontrol og kundeservice

Jeg har valgt at købe for ca. 70.000 kr. Fliser af 2 omgange til badeværelset og gulv af diverse rum.

I første leverance modtager jeg (for over 8000kr.) sokkelflise som ikke ser ud som beskrevet. Istedet for flise tryk/mønster har den en brun silikone kant.

Jeg klager over dette, og får at vide at det åbenbart er sådan den ser ud, og de beklager fejlen. De vil gerne skifte sokkelfliser ud med gulvfliser vi så kan skære til.

Denne løsning er jeg ikke tilfreds med da jeg 1. Får en væsentlig forsinkelse af mit projekt. 2. Der ligger en merudgift i murerarbejde.

Jeg beder derfor om rabat så jeg kan blive holdt omkostningsfri i at få dem malet. Jeg bliver tilbudt 1000kr. Hvilket jeg gør opmærksom på er en ringe trøst, hvilket man blot vælger at ignorere.

Jeg har et stort projekt at skulle igennem, tænker pyt, tager de 1000kr og kommer videre. Jeg får brug for lidt flere fliser, bla. En storformatsflise der skal skæres til en bordplade. En flise af denne størrelse kommer på et stativ man betaler 5000kr. For og jeg bliver informeret om at man Maks kan have det i 3 dage.

Jeg sørger derfor til at have alle de forventede materialer og værktøjer klar til mit projekt, og har nøje planlagt med flisetykkelse, da de har en betydning for min afslutning.

Jeg søger virkelig med at ridse og knække flisen med en super flot profil skæremaskine jeg har lejet, og må ty til min vinkelsliber. Resultatet bliver ikke optimalt, og det tager virkelig lang tid for at undgå kantspringer. Da jeg så har monteret flisen i min våde flisekløb og skal montere den messingliste på 40mm bredde passer tingene pludselig ikke sammen.

Det viser sig at den flise jeg har fået er 9mm tyk istedet for 6mm tyk som beskrevet. Jeg må derfor i panik sadle om og montere en 8mm liste på flisen (heller ikke optimalt) og lave en anden afslutning under.

Nu skal jeg så bøvle med materialer der skal retuneres, nye der skal bestilles osv.

Samtidig har jeg ikke nok flise til resten af mit projekt fordi den er knækket mærkeligt, formodentlig fordi den er 1.5 gang så tyk som den burde være.

Jeg klager til bad og fliser der er meget skeptiske over for min "påstand" om at flisen er så tyk som den er, da dette slet ikke eksisterer.
Jeg kræver mine 2400kr tilbage for deres fejlprodukt hvilket de nægter.
Jeg kan tilgengæld få en god pris hvis jeg skal bruge flere fliser.

For at sætte prikken over i'et havde de bestemt heller ikke travlt med at hente deres flisestativ. Det blev med klar til afhentning på 2. Dagen, men endte med at stå og blokere min indkørsel I 8 dage i alt. Jeg er ovenud lykkelig over at det ikke blev stjålet imellemtiden da jeg sikkert aldrig havde set de 5000kr. Igen

Alt i alt virker det som en flok amatører og jeg vil på det kraftigste anbefale at finde en anden leverandør. Badeværelset er allerede huset dyreste rum, uden at man inviterer det cirkus indenfor.
Jeg har brugt omkring 700 kr hos mosaikhjørnet og oplevet en kundeservice der var totalt overlegen til hvad de her præsterer.

10 giugno 2025

Risposta di Bad og Fliser A/S

Hej Anders, vi er kede af, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne.

Vi beklager forløbet og håber, at dit projekt alligevel er endt med et resultat, du er glad for.

Valutata 5 stelle su 5

Bedste sted til nyt badeværelse

I forbindelse med vores renoveringsprojekt af badeværelset, kom vi til Bad og fliser for at få en komplet løsning. De lyttede til alle vores ønsker og behov og hjalp os med at nå frem til den endelige drømmeløsning.
En særlig tak til især Rehan, men også Sam, for deres omhyggelige support og vejledning. Vi kan varmt anbefale Bad & Fliser til alle, der skal i gang med et badeværelsesprojekt!

8 agosto 2025

Hej Thomas

Mange tak for din fine anmeldelse og de pæne ord til Rehan og Sam. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe jer med at finde den rette løsning, og vi sætter stor pris på jeres anbefaling.

Vi ser frem til at hjælpe jer igen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Allerede efter 5 min snak med Sam fra…

Allerede efter 5 min snak med Sam fra Bad og Fliser, kunne vi mærke at vi var i gode og trygge hænder. Vi fik leveret vores varer før tid. Det som også var godt, var at Sam var i kontakt med os løbende og sikrede sig, at alt blev som det skulle og efter vores ønsker. Han var villig til at give det ekstra for at gøre os glæde.

3 agosto 2025

Hej A. Qahar

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og de rosende ord til Sam.

Vi er glade for at høre, at I har følt jer i trygge hænder fra første samtale, og at leveringen endda kom før tid. Vi sætter også stor pris på, at I har lagt mærke til den løbende kontakt og den ekstra indsats.

Tak fordi i tager jer tid til at anmelde os.

Valutata 5 stelle su 5

Sam’s kundeservice får top karakter

Sam fra Bad og fliser var meget rolig, tålmodig, godt humør, informerende og imødekommende i sin kundeservice. Hans kundeservice gav os tryghed og vi endte med at blive kunde hos Bad og fliser.
Tak til Sam for den gode kundeservice, som helt klart resulterede i at vi valgte bad og fliser.

30 giugno 2025

Hej Samira

Mange tak for din flotte anmeldelse og dine rosende ord til Sam. Det gør os rigtig glade at høre, at I har haft en fantastisk oplevelse hos os.

Vi glæder os til at hjælpe jer igen en anden gang.

Valutata 3 stelle su 5

Forsinket min levering med flere uger

Forsinket min levering med flere uger
Manglede kommunikation
Svær at få fat i

6 giugno 2025

Hej Jakob

Først og fremmest vil vi gerne beklage den oplevelse, du har haft med forsinkelsen.

Din ordre blev desværre ved en fejl leveret til en anden butik, og vi måtte derfor afvente, at den blev lokaliseret – det er selvfølgelig langt fra optimalt.

Vi forstår godt din frustration og håber, at du bliver glad for dine varer trods alt.

Valutata 5 stelle su 5

Super service og know how.

15 maggio 2025

Hej Kaveh

Tak for den flotte anmeldelse.

Vi sætter utrolig stor pris på din tilbagemelding efter en god oplevelse i Bad & Fliser.

Valutata 5 stelle su 5

Tak for brug af Jeres kompetencer ved…

Tak for brug af Jeres kompetencer ved valg af fliser, badværlse møbler mm.
Stort show room med opdateret produkter.

8 maggio 2025

Hej Hakim

Tak for din meget fine anmeldelse som jeg straks har videregivet til vores dygtige kollegaer.

Vi håber at se dig igen i vores store showroom, som vi løbende opdaterer med nye og spændende udstillinger.

Super Kundeservice

Allerede ved vores bestilling fik vi en super god service, i Glostrup, selvom vores bestilling var ganske beskeden. Da vi efterfølgende fik akut brug for flere fliser, som ellers er en bestillingsvare med ganske lang leveringstid, fik Thomas tryllet og løst problemet på 10 minutter. Mit barnebarn og jeg er MEGET glade.

Hilsen Anette Eriksen

7 aprile 2025

Hej Anette

Tak for din flotte anmeldelse af Bad & Fliser, og din anerkendelse af Thomas måde at håndtere jeres akutte behov.

Vi ønsker at levere god kundeservice både når opgaverne kører nemt igennem, men også når der opstår lidt udfordringer undervejs.

Og vi er glade når vores kunder oplever netop dette.

Vi håber at se dig og dit barnebarn igen i Bad & Fliser.

Valutata 5 stelle su 5

Amazing customer service, beautiful materials

I had an amazing experience purchasing bathroom materials for my new home! The quality of the tiles, shower fixtures, toilet, and sink was top-notch, and the customer service was fantastic. The team was super friendly, helpful, and gave great suggestions that made my choices even better. Plus, because I bought so much, I received a huge discount—such a great deal! Highly recommend this company for anyone looking for quality and excellent service.

1 marzo 2024

Dear Luiza

Thank you very much for the very positive review of your overall experience with us. We make an effort to meet all the needs of our customers, and are very happy when our customers experience the same.

We hope to see you in the store next time you have projects we can help with.

Best Regards

Valutata 2 stelle su 5

Havde et par fliser med hjem

Havde et par fliser med hjem, så jeg kunne finde ud ad, hvilke jeg ønskede. Tager ned i forretningen da jeg havde taget min beslutning. Spørger efter prisen som er 840 kr pr kvm og jeg skal bruge 2. Får også en pris på den valgte fuge.. skal til at betale og her bliver der sagt 3100 kr. Jeg spørger for hvad? Der er så fragt på fugen og på de kvm hvilke alene er 1200 kr. øøøhh når jeg spørger til en pris så forventer jeg sgu at blive oplyst. Jeg kan ikke blive fri for fragten så den skal sgu oplyses…. Manden ser på mig som om det er meget normalt! Bliver vred og siger glem det og går

21 febbraio 2025

Hej Camilla

Først og fremmest vil vi gerne beklage den kedelige oplevelse du har haft.

Vi har tydeligvis ikke været klare nok i vores kommunikation omkring prisen på din samlede ordre.

Da fragten er en ufravigelig del af de varer som du forespurgte på, skal denne del selvfølgelig også oplyses til dig.

Vi har sikret at dette område opfriskes hos vores kollegaer, og håber at vi i fremtiden kan være endnu skarpere i vores kommunikation omkring fragt.

Hold jer væk

I forbindelse med køb af spejl, kroge mm. i butik i Glostrup den 03-02-2025, opdagede jeg,da jeg kom hjem, at jeg udover prisen for varerne havde betalt 2 gange 385 kr i transport fra leverandør til lager. Altså ikke fra lager til mig, men fra leverandør til lager? Den ekstra udgift var jeg ikke blevet gjort opmærksom på og jeg opdagede den kun ved et tilfælde. Udover så kunne spejlet ikke leveres, men var nu desværre betalt. Da jeg så skulle hente kroge mm. på lager var betalingen ikke registret så jeg måtte betale igen for at få udleveret tingene.

Nu her 10 dage efter har jeg gentagende gange høre Bad og Fliser hvornår jeg få refunderet mine penge for:
- Spejl de ikke kunne levere (flere 1000 kroner)
- fragtudgifter de havde sat på min regning uden min kendskab (2 gange 385 kroner)
- dobbelt betaling kroge mm (ca. 1000 kroner).

Kotakter jeg Bad og Fliser er svaret nu at deres bogholderri holder ferie.

Hold jer væk og hvis du gør det, så husk at tjekke hvad du betaler for og om det kan leveres.

/ Claus

13 febbraio 2025

Hej Claus

Tak fordi du tager dig tid til at anmelde din oplevelse hos os.

Vi er afhængige af både gode, og knap så gode anmeldelser. Det er den måde vi kan forbedre os på.

I mailkorrespondance med vores forretningsansvarlig Dennis, beklager vi den noget langsomme sagsbehandling i forbindelse med de udfordringer du beskriver.

Vi undskylder, og medgiver at forløbet har været meget utilfredsstillende.

Din refundering bør nu være på plads - og vi håber at vores godtgørelse til dig i form af kreditnota har været en formildende omstændighed.

Bedste service

Bedste service, bedste udvalg!
Fine priser.
De følger alt helt til dørs.

30 aprile 2024

Hej Consumer

Tusinde tak for den bedste anmeldelse.

"Bedste service, bedste udvalg" - så bliver det ikke bedre.

Vi håber på at se jer igen i Bad & Fliser.

Glædelig jul.

Fremragende kunderservice

Vi havde endnu en fantastisk oplevelse hos Bad og Fliser. Vi følte os hørt og forstået. Kunderservice er ikke blot imødekommende, men de er samtidig super professionelle og grundige i deres tilgang. Kan varmt anbefales.

29 novembre 2024

Hej Ona

Tak for den varme anbefaling.

Det gør os rigtig glade at høre, at I har haft en fantastisk oplevelse.

At I både er blevet hørt og forstået, men også at vores kollegaer leverer grundig og professionel service.

Vi ønsker jer en glædelig jul.

Valutata 1 stelle su 5

Deres beregninger kostede mig…

Deres beregninger kostede mig 3000,-dkr.
De fik plantegning af badeværelset. Det gik super stærkt, også for stærkt.
Jeg regnede ikke efter da det er deres arbejde hverdag at lave disse udregninger ift kvm som skal bruges.
Næste gang handler jeg bare i Silvan, der er servicen ikke eksisterende, det burde man mene den skal være i Bad&Fliser når man køber fliser til 1000,-dkr pr kvm.
Hold jer væk. Når pengene er lagt er du bare endnu et nr.

8 novembre 2024

Hej Rasmus

Først og fremmest er vi utrolig kede af din oplevelse hos Bad & Fliser.
Vi gør os umage for at levere høj kvalitet både i rådgivning og service, men i nogle situationer lykkes det desværre ikke at indfri vores kunders forventninger.
Det kan vi kun beklage.

Specielt er vi ærgerlige over misforståelsen omkring skaffevarer og opmåling, da vi netop for at undgå dette, gør opmærksom på specielle vilkår på vores fakturaer:

• Opmåling og udregning af antal/m2 er kun vejledende og ikke ansvarspådragende for Bad & Fliser

• SKAFFEVARER – KAN IKKE RETURNERES

Vi håber du til trods for din oplevelse, er blevet glad for dit badeværelse.

Super god service

12 novembre 2024

Hej Astrid

Tak for din meget fine anmeldelse af vores service i Bad & Fliser.

Vi sætter rigtig stor pris på du tager dig tid til at anmelde din positive oplevelse.

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice

Har fået en rigtig fin løsning med ny bruseniche og vask, blandingsbatteri og underskab og dertilhørende højskab.
Bruseniche blev leveret og opsat efter specialmål.
Vi takker mange gange for den udsøgte hjælp og service.

18 giugno 2024

Hej Mari-Ann

Hvor er vi glade for, at du har fået en god løsning der er specielt tilpasset dine behov, og at du har oplevet at blive hjulpet godt i forløbet.

Vi takker dig for at bruge tid til at give dine gode erfaringer og oplevelser videre.

Ina/ Bad & Fliser

Valutata 5 stelle su 5

Smukke fliser og fantastisk service

Smukke fliser og fantastisk service.
Sam Al og Dennis Tronborg har ydet fantastisk service. Hurtig levering af fliserne. Kan ikke vente med at se det færdige resultat.

27 marzo 2024

Hej Susan

Tak for din meget fine anmeldelse af vores produkter, og ikke mindst af vores 2 dygtige kollegaer Sam og Dennis.

Dejligt at alt er gået hurtigt, og med et højt serviceniveau.

Vi håber du får lige præcis det resultat du håber på.

Ina/ Bad & Fliser

Utrolig kundeservice

Utrolig kundeservice, præcision og hurtighed.

Jeg manglede nye badeværelsesfliser og det sku gå MEGET hurtigt. Helle hos bad og fliser var både fleksibel, utrolig faglig dygtig og hurtig. Det hele blev eksekveret i løbet af No Time. Tak!

31 gennaio 2024

Hej Maluu

Dine roser er straks givet videre til vores dygtige kollega Helle - tak.

Det er skønt når vores kunder oplever at vi leverer en hurtig og effektiv ekspedition, også når tingene skal gå ekstra stærkt.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più